|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
pomoc w zakupie |
Autor |
Wiadomość |
Matti_777
Mitsumaniak
Auto: galant 2.5V6
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 19-08-2016, 22:20 pomoc w zakupie
|
|
|
Witam jestem tu nowy i nie wiem czy w dobrym miejscu pisze, ale potrzebuję pomocy w zakupie auta, głównie galanta . Mianowicie czy ktos z forumowiczow bylby w stanie obejrzec ze mna (albo sam) pare aut.
oczywiscie odwdziecze sie ( $ ). Chodzi o to ze mało się znam na autach . Troche czytałem o galantach ale chciałbym zeby ktos mi pomogl co sie dobrze zna i jest miłosnikiem tych samochodów. Albo moze ktos ma do polecenia jakiegoś "fajnego" galanta? Z gory dzieki za pomoc i odzew |
|
|
|
 |
dmi
Mitsumaniak

Auto: Avance 2.5 V6 A/T
Pomógł: 8 razy Dołączył: 30 Paź 2013 Posty: 475 Skąd: Bydgoszcz
|
Wysłany: 20-08-2016, 00:27
|
|
|
Podstawowe pytanie:
- chcesz awaryjnego diesla ?
- chcesz benzynę 2.0 czy 2.5 V6
- chcesz benzynę 2.0 czy 2.5 V6 z lpg
jakie są twoje wymagania i z jakim budżetem podchodzisz ? Czy znasz podstawowe wady galantów oraz ceny dobrej jakości części zamiennych oraz ceny rynkowe dobrych sztuk na internecie ?
Musisz się określić, jeżeli jeszcze nie jesteś zdecydowany to przeczytaj dokładnie forum |
|
|
|
 |
Matti_777
Mitsumaniak
Auto: galant 2.5V6
|
Wysłany: 20-08-2016, 10:19
|
|
|
Jak dla mnie benzyna, generalnie 2.0, ale jak wpadnie zadbany 2.5V6 to tez chetnie kupie. EWwentualnie moze byc z gazem, ale jak egzemplarz jest w dobrym stanie to chyba lepiej samemu założyc gaz chyba.
Najlepiej chciałbym po lifcie, a o budżet sie nie martwie, bo zawsze coś wyskrobie na dobry egzemplarz, generalnie chodzi mi o to aby to autko było zadbane,m a nie niespodzianka.
Przeglądałem forum i troche czytałem o galantach, dużo może nie wiem ale pare rzeczy już tak, wiem że na kielichy i nadkola trzeba szczególnie zwrócić uwagę bo rdzewieje, skrzynie manualne tez potrafią się popsuć, popykacze. Chętnie sie jeszcze czegoś dowiem
Czy kt s mogłby zerknac na ten model
2.5 v6 lpg
podobno galant nie wystepowal w jasnych skorach z tego co slyszalem |
|
|
|
 |
Hugo
Mitsumaniak srebrny szatan

Auto: EA5A Avance '01 & SS 1,6
Pomógł: 521 razy Dołączył: 06 Sie 2006 Posty: 21942 Skąd: Wolsztyn
|
Wysłany: 20-08-2016, 20:43
|
|
|
Były w jasnych skórach przed liftem z silnikiem 2,5 V6. Po lifcie jasne skóry były baaardzo rzadko. |
|
|
|
 |
|
|