Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
[II 2.0 DID] Prośba o ocenę Outlander II 2.0 DID
Autor Wiadomość
michalmiko 
Nowy Forumowicz

Auto: Prawdopodobnie Outlander
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 10-10-2016, 01:30   [II 2.0 DID] Prośba o ocenę Outlander II 2.0 DID

Witam.
Zacznę od początku :) Osobiście jeżdżę Qashqaiem 2.0 dCi z 2010 roku. Szukam samochodu dla taty, który chce zastąpić już wysłużonego Land Rovera Freelandera I 2.0d. Samochód ma być jako drugi, bo rodzice do dalszych tras mają Captivę. Tak więc suvy i crossovery nie są mi obce :)
Szukam coś w okolicy 30-35 tys. zł z roczników 2007-09. Znalazłem Outlandera z Polskiego salonu, przebieg ponad 200 tys. km z silnikiem 2.0 DID. Na prawdę trzeba się bać tego silnika :) ? Ponoć była już zmieniana turbina, sprzęgło + dwumasa oraz niedawno rozrząd.
Czy w tej wersji na pewno nie było czujników parkowania? Z tego co widzę, to jest to najwyższa wersja Outlandera II, chyba, że się mylę ;)
Link do ogłoszenia:
KLIK

Dziękuję i pozdrawiam

rezon 
Mitsumaniak

Auto: był OutlanderII 2.0DID
Wysłany: 10-10-2016, 16:39   

Były czujniki od wersji Intense. Dziwne, że nie ma czujników. Silnik pow. 200kkm to już jak trafisz.

marrok 
Mitsumaniak

Auto: Poszukiwane :)
Wysłany: 11-10-2016, 09:46   

rezon napisał/a:
Były czujniki od wersji Intense. Dziwne, że nie ma czujników. Silnik pow. 200kkm to już jak trafisz.

Rocznik modelowy 2007 nie miał w serii czujników parkowania w żadnej wersji wyposażenia. Dopiero auta z rocznika modelowego 2008 były w nie wyposażone od wersji Intense tak jak pisze rezon, z jednym wyjątkiem, wersja Intsyle Nvi miała kamerę cofania zamiast czujników.

Rodzina:
Mitsubishi Mirage 1,5 12V 88' - był
Mitsubishi Galant 2,0 16V 97' - był

michalmiko 
Nowy Forumowicz

Auto: Prawdopodobnie Outlander
Wysłany: 12-10-2016, 23:12   

Ok, dziękuję Panowie za wyjaśnienie. Na chwilę obecną zawieszam temat. Podanego samochodu nie oglądałem, tak więc ja ze swojej strony niestety nie pomogę, jakby ktoś był chętny na zakup tego egzemplarza.
P.s. Jakby ktoś z Forumowiczów chciał co nieco wiedzieć no Nissanie Qashqai J10, to znam ten samochód jako posiadacz i pasjonat ;)

Odpowiedz do tematu