|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Colt C50 silnik i skrzynia 1.5 8V. 84 KM |
Autor |
Wiadomość |
KamilZ
Mitsumaniak KamilZ

Auto: Galant Sport 2.5V6 99r,Cao 1.6
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 10-10-2016, 22:06 Colt C50 silnik i skrzynia 1.5 8V. 84 KM
|
|
|
Nie wiem czy to dobre miejsce na pytanie ale innego nie znalazłem. W niedługim czasie czyli może w tym lub na początku przyszłego będę rozbieral Colta do swapa co za tym idzie silnik będzie do sprzedania.
Pytanie takie, ile jest warty taki silnik że skrzynia i komputerem, chlodnica oraz reszta która nie jest potrzebna do swapa. Silnik świeżo po wymianie świec, kabli, rozrządu, pompa wody, olej płyny itp. Żeby nie było silnik jest sprawny jedyny mankament to wyskakujaca 4 ale jak się trzyma galke to jedzie. Jak ostatnio sprawdzlem cisnienie na cylindrach na ciepłym silniku to było okolo14 na każdym. Colt bez problemu rozpędza się do 160km/h. Więcej nie próbowałem z racji wieku auta.
Wielkie dzięki za podpowiedzi. |
|
|
|
 |
Krzyzak
moderator mitsumaniak uczestnik I Zlotu MM

Auto: E32, CR29, 5F, DCJ, 7N, Y2
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 645 razy Dołączył: 28 Kwi 2005 Posty: 24296 Skąd: był Malbork, teraz Gdańsk
|
Wysłany: 11-10-2016, 08:33
|
|
|
4 lata temu sprzedałem podobny zestaw za 300 zł, dorzuciłem jeszcze 4 koła i tapicerkę z wnetrza... |
|
|
|
 |
|
|