|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Space wagon nie chce odpalić |
Autor |
Wiadomość |
banger95
Nowy Forumowicz

Auto: Space Wagon N83W 2.0 16v B/G
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 18-10-2016, 22:50 Space wagon nie chce odpalić
|
|
|
Witam!
Mam problem wczoraj przyjechałem do domu wszystko było z samochodem w porządku nie szarpał ani nic, dziś rano chcę jechać do pracy i nie chce odpalić. Z tego co zdążyłem sprawdzić to na listwę paliwową nie dochodzi paliwo myślałem że to może któryś z bezpieczników sie przepalił ale też nie sprawdziłem wszystkie miernikiem. Teraz pytanie czy jest jakiś bezpiecznik lub przekaźnik który załącza pompe paliwową, bo nie chce mi się wierzyć że tak nagle pompę szlak trafił bez żadnych wcześniejszych oznak. Samochód to Space Wagon N50 z instalacja gazową Vialle LPi proszę o pomoc. |
|
|
|
 |
Bartek
Mitsumaniak friendly admin

Auto: A161, EC5W, GF6W, A03A
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 291 razy Dołączył: 21 Mar 2005 Posty: 6983 Skąd: że znowu? (W-wa)
|
Wysłany: 19-10-2016, 12:39
|
|
|
Jak po 5s. ciągłego chechłania wyskoczy CE na desce - czujnik położenia wału się skończył |
_________________ Pozdrawiam
MITSUMANIAK Bartek
Outlander III '14
Galant 1600 L '82
Legnum VR-4 '99
Space Star '14
Space Wagon '99 V6 - 24 sprzedany
nie no ty zawsze powiesz co wiesz, a jak nie wiesz to i tak powiesz, bo przecież trzeba [coś] napisać by Ralal_Szczecin
Piratem drogowym się nie rodzi - piratem drogowym się umiera |
|
|
|
 |
|
|