Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: tyku
07-11-2016, 11:30
[CY4A 2.0] lampy xenon, dyfuzor, maska, licznik, panel nawie
Autor Wiadomość
KAMiLER 
Nowy Forumowicz

Auto: lancer
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 06-11-2016, 23:57   [CY4A 2.0] lampy xenon, dyfuzor, maska, licznik, panel nawie

witam
posiadam lancera sedan 2.0 2008r usa.
chce zmienić kilka rzeczy, mimo ze czytałem trochę już o tym to nadal nie do końca wiem:/

1. lampy xenon oryginalne cały komplet(przetwornice itd.) kupując mogę je założyć czy niestety nie pasują w zderzak? mam sie czegoś wystrzegać? chce mieć xenony i wole kupić oryginały niż przerabiać , zwłaszcza że teraz nie sa takie drogie.

2. tylni dyfuzor, zalecacie oryginał lub wojtmar, ktoś ma w sedanie i podpowie co i jak? czy zderzak muszę zmieniać do tego ? czy sama dokładkę kupie i zamontuje? dodam że chce na 2 rury , zapewne z ultera.

3. czy maska z raillyarta podejdzie? czy muszę coś zmieniać?

4. interesują kolorowe liczniki, asx z tego co widzę. ale czytam że jest sporo z nimi problemów.. ktoś mi może pomóc i napisać który licznik dokładnie bedzie pasował do mojego auta?

5. panel , tutaj chce mieć normalne "C wystarczy kupić panel od lancera i go wrzucić czy też muszę coś wiedzieć czegoś się wystrzegać?

6. kolektor wydechowy, ktos zmieniał? ktoś coś poleca? chce zmienic cały wydech, dolot zmieniny, teraz wydech i wystroić auto, tyle że jakieś gotowe rozwiązania? konkretne przykłady lub problemy ?

7.ikona serwisu, juz wiem jak sie jej pozbyc a ikony czujnika ciśnienia opon? nie chce mi sie kupować 4 szt. czujników, mozna wyłączyć ich sprawdzanie? czy jednak musze je kupić? widziałem że to koszt 300zł /szt.

8. kluczyk, niestety klczyk super ale to ze jest długi w kieszeni nie raz mi sie wbija , tutaj stanowczo chce scyzoryk, tyle że układ moich przycisków nie bardzo przypomina te w scyzorykach ktoś może ma taki sam pilot i znalazł już scyzoryk?
mój pilot wygląda tak:

wybaczcie za długą listę ale nie chciałem zakładać kilku wątków a zarazem czytając kilkadziesiąt już tematów niestety nie do końca uzyskałem pytania...
dzięki

Odpowiedz do tematu