|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[2.5 TD] Czesci eksploatacyjne pajero |
Autor |
Wiadomość |
Mikrash
Nowy Forumowicz
Auto: Mitsubishi Pajero MK1
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 30-11-2016, 01:27 [2.5 TD] Czesci eksploatacyjne pajero
|
|
|
Witam wszystkich, Mam na imię Mikołaj i od nie dawna jestem posiadaczem pajero 1 87r 2.5td, bardzo mi sie ten samochód podoba, i chcial bym go utrzymac w najlepszym stanie i kondycji, otoz mam takie pytanko jakie czesci eksploatacyjne, np szczeki, klocki, tarcze, przeguby, zestawy naprawcze, czy choćby zuzywajace sie wnętrze mozna podpasowac do starej poczciwej jedyneczki, czy 2 ganeracja jest w duzej mierze oparta na 1 co mozna dopasowac i bedzie dzialac, ewentualnie prosze napiszcie na jakich stronach mozna kupic czesci, bo co najwyzej na goglach wychodzi mi.olx alledrogo i epajero. Dzięki prosze o wyrozumialosc, pierwszy post terenowka i tak stary samochod. |
|
|
|
 |
|
|