|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Pasek do radia |
Autor |
Wiadomość |
marha [Usunięty]
|
Wysłany: 12-03-2007, 17:08 Pasek do radia
|
|
|
Witam wszystkich serdecznie. Od 2 tygodni jestem szczęśliwą posiadaczką carismy. Mam tylko jeden mały problem, muszę wymienić pasek w radiu na jakiś 7 ścieżkowy, tak przynajmniej powiedział mi pan,od którego kupiłam auto. Powiedział, że to bardzo prosta wymiana i bez problemu dostanę pasek. Tym czasem nikt nie wie jaki to pasek ma być, a byłam już w 4 miejscach. Dodam, że działa wszystko oprócz regulowania głośności. Bardzo proszę o pomoc, może ktoś wie jaki model radia jest w tym aucie?
Dzięki |
|
|
|
 |
Serek
Mitsumaniak

Auto: Grand Voyager Limited AWD
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 36 razy Dołączył: 17 Maj 2005 Posty: 1597 Skąd: Wrocław
|
Wysłany: 12-03-2007, 18:04
|
|
|
Ponieważ wymiana paska wiąże się z wyjęciem radioodtwarzacza z auta, proszę to zrobić. Na obudowie będzie informacja o modelu i producencie. Ew. można zawsze wrzucić zdjęcie radia na forum (nawet zrobione z komórki). Wymiana paska polega za rozkręceniu panelu przedniego oraz obudowy radioodtwarzacza. Sam pasek mocowany jest w zatrzaskowych uchwytach. Bardzo przyjemne rozwiązanie. Prawdopodobnie będzie to Philips albo Blaupunkt. Proszę jednak to sprawdzić. |
|
 |
marha [Usunięty]
|
Wysłany: 12-03-2007, 19:03
|
|
|
Dziękuję bardzo! Zaraz lecę sprawdzać, a jeśli nie wyjdzie to wtedy te zdjęcia prześlę. Pozdrawiam |
|
|
|
 |
|
|