|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Moj Outlander 1 |
Autor |
Wiadomość |
Floyd
Nowy Forumowicz
Auto: Outlander 2005
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 13-12-2016, 10:45 Moj Outlander 1
|
|
|
Moj samochod , na jednym zdjeciu ze wspolwlascicielem , ktory nie przywiazuje uwagi do rzeczy i olewa wszystko . Historia jest krotka , potrzebne bylo auto takie zeby z psem wjechac daleko w pole i nie spotykac ludzi . I to sie udalo , wjezdza gdzie chcemy , prowadzi sie super. Kupiony okazyjnie , z malym przebiegiem , trzeba odmulic , bo stal dosc dlugo w garazu. Dostal nowe zimowe obuwie ,wwszystko inne poki co dziala elegancko , tfu tfu
Jest z pazdziernika 2005 roku.
https://www.viewbug.com/photo/70269656
https://www.viewbug.com/photo/70269658
  |
|
|
|
 |
Fragu
Mitsumaniak Łukasz

Auto: jest
Pomógł: 50 razy Dołączył: 13 Kwi 2008 Posty: 6077 Skąd: okolice Bydgoszczy
|
Wysłany: 13-12-2016, 12:51
|
|
|
Fajne foty!
Gratulacje! Niech się sprawuje dobrze i wjeżdża daleko w pole...w końcu MA napęd na cztery koła
Outlander to dziwne auto, z odległości i na zdjęciach wygląda na naprawdę duże auto, gdy podejdziemy bliżej okazuje się wyraźnie mniejszy, a po zajęciu miejsca jest przestronny, wręcz duży ( nie licząc bagażnika)
|
_________________ Zdania są jak tyłek - podzielone.
|
 |
Floyd
Nowy Forumowicz
Auto: Outlander 2005
|
Wysłany: 13-12-2016, 15:08
|
|
|
Ma na 4 hahaha . Co do wielkosci mam takie same odczucia , z tym , ze dla mnie wew jeszcze wiekszy bo ja dosc mala jestem Za to pasazer duzy .
Nie dziekuje , ale mam nadzieje , ze bede z niego zadowlona , poki co bardzo jestem , zwlaszcza kiedy jade przez duze kaluze napolnej drodze.
Nie wiem ile mi posluzy ale ja robie tylko 20 km dziennie |
|
|
|
 |
|
|