Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
[Z34A 1.3] elektromechanik Kraków i okolice pilnie poszukiwa
Autor Wiadomość
ewela 
Nowy Forumowicz

Auto: cz3
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 26-01-2021, 13:01   [Z34A 1.3] elektromechanik Kraków i okolice pilnie poszukiwa

Witam poszukuje elektromechanika z Krakowa bądź okolic. Problem szarpanie podczas jazdy ( obroty spadaja do zera, pojawiają się kontrolki temperatury oraz silnika ) jak odpuszczam pedał gazu to wszystko wraca do normy na chwilę, za chwilę gdy dodaje gazu jest to samo. Problem najbardziej kiedy silnik już złapie temperaturę oraz przy pokonywaniu wzniesień. Mam colta cz3 1.3 2006 95 KM - zagazowanego Stagiem. Wymieniono do tej pory cewkę oraz czujniki przy silniku ( bodajże głowicy) oraz czujnik zmiennej fazy rozrządu, przeglądnięto też cały rozrząd .. co nic nie dało.

Harnasw 
Nowy Forumowicz

Auto: Mitsubishi colt
Wysłany: 14-09-2023, 11:58   Re: elektromechanik Kraków i okolice pilnie poszukiwa

ewela napisał/a:
Witam poszukuje elektromechanika z Krakowa bądź okolic. Problem szarpanie podczas jazdy ( obroty spadaja do zera, pojawiają się kontrolki temperatury oraz silnika ) jak odpuszczam pedał gazu to wszystko wraca do normy na chwilę, za chwilę gdy dodaje gazu jest to samo. Problem najbardziej kiedy silnik już złapie temperaturę oraz przy pokonywaniu wzniesień. Mam colta cz3 1.3 2006 95 KM - zagazowanego Stagiem. Wymieniono do tej pory cewkę oraz czujniki przy silniku ( bodajże głowicy) oraz czujnik zmiennej fazy rozrządu, przeglądnięto też cały rozrząd .. co nic nie dało.
udało się ogarnąć temat? Bo u mnie wymiana sterownika nic nie dala

MarcinZ 
Mitsumaniak
MarcinZ

Auto: colt 1.3 2009r
Wysłany: 28-09-2023, 13:33   

Sprawdź złącze przy sterowniku silnika .

Harnasw 
Nowy Forumowicz

Auto: Mitsubishi colt
Wysłany: 29-09-2023, 07:57   

Miałem to samo wymiana bądź regulacja szczeliny na świecach zapłonowych. Wymieniałem pedal gazu przepustnica. A okazało się że podlewalo świece przy dynamicznym dodawaniu gazu

Odpowiedz do tematu