Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: JCH
18-04-2009, 23:37
[WARSZTAT] Polecane Warsztaty
Autor Wiadomość
cider55 
Mitsumaniak
cider55

Auto: carisma 1,8 GDI Avance
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 13-03-2008, 22:42   

dziś wymieniałem rozrząd z rolkami paskiem bez uszczelniaczy i napinacza hydraulicznega,bo te były wymieniane poprzednim razem.warsztat mieści się w Zabrzu Rokitnicy na ul.Grzybowskiej u pana Piotra Libery tel.501421219
koszt robocizny150, zł w tym jeszcze wymiana pompy wody.A części kupilem u Japaneze

bazkomp
[Usunięty]

Wysłany: 13-03-2008, 22:51   

@cider55
jeszcze najważniejsze :-) POZYTYW czy NEGATYW

cider55 
Mitsumaniak
cider55

Auto: carisma 1,8 GDI Avance
Wysłany: 14-03-2008, 11:39   

Warsztat polecił mi kolega z pracy.Z usługi korzystałem pierwszy raz i jestem bardzo zadowolony.

ryzy
[Usunięty]

Wysłany: 16-03-2008, 13:01   

koledzy a polecicie jakis warsztacik w okolicach Żor?? bylem z miskiem w Mikołowie w serwisie oraz w Rybniku na Raciborskiej i niestety nie jestem zadowolony z usług.....

mirc23 
Mitsumaniak

Auto: brak
Wysłany: 16-03-2008, 13:57   

Ja w Żorach kozystam z uslug znajomego mechanika a co potrafie to sam robie jak chcesz to podam ci namiary na pw

Tybek 
Mitsumaniak

Auto: Carisma Mirage GDI 1.8 2002
Kraj/Country: UK
Wysłany: 16-03-2008, 16:27   

ryzy napisał/a:
koledzy a polecicie jakis warsztacik w okolicach Żor?? bylem z miskiem w Mikołowie w serwisie oraz w Rybniku na Raciborskiej i niestety nie jestem zadowolony z usług.....

W Mikołowie u Adamusa? Jeśli tak, to jestem zaskoczony, bo ja tam serwisuje autko od samego początku i jestem zadowolony :)

misjonarz. 
Mitsumaniak
\KSG/

Auto: Subaru OBK III
Wysłany: 16-03-2008, 18:17   

dla mnie to też dziwne. mi colcika dobrze zrobił. była to moja pierwsza i ostatnia wizyta u mechanika dopóki go nie sprzedałem po 2 latach

Gość zobacz mojego misia

ex colt 1,8 gti '90
ex rover 218 SD '94
ex EA2W SE '98
ex EA5W '00

ryzy
[Usunięty]

Wysłany: 16-03-2008, 19:16   

Tak niestety był to warsztat Adamus nie twierdze ze nie jest to dobry mechanik poprostu mojej usterki nie naprawił.....

Torax
[Usunięty]

Wysłany: 28-04-2008, 11:35   

Jestem umówiony do Adamusa na środe na podpięcie do kopa, usuwanie błędów i diagnozę bo mam problemy z przepustnicą (prawdopodobnie) wiec oblukam jego usługę. Jak na razie cenowo sie dogadaliśmy bo za samo podpięcie w serwisie na Paderewskiego 164 zeta na Francuskiej 122 a u Adamusa dogadałem się na 40 wiec różnica spora - zobaczymy w środę.

Damiano - wspomniał wcześniej o warsztacie Kemes-Auto. Znam właściciela i mogę polecić go jako fachowca - fakt że zna się na rzeczy jesli chodzi o auta ale czy japończyki też - ciężko mi jest stwierdzić - ja nie robie u Niego z przyczyn konkurencyjnych - Kemes ma też sklep z częsciami a ja pracuje w hurtowni więc może być lekki zgrzyt interesów

Pozdrawiam.

qbahc 
Mitsumaniak

Auto: Colt CA0 1,3 93r
Wysłany: 28-04-2008, 19:56   

Do ktorej jest otwarty Adamus?? Jest w Mikołowie jaki dobry warsztat otwarty dluzej niz do 16-17 bo mi kuzwa praca uniemozliwia wczesniejsze wyrwanie sie :/

Tybek 
Mitsumaniak

Auto: Carisma Mirage GDI 1.8 2002
Kraj/Country: UK
Wysłany: 28-04-2008, 20:01   

qbahc napisał/a:
Do ktorej jest otwarty Adamus?? Jest w Mikołowie jaki dobry warsztat otwarty dluzej niz do 16-17 bo mi kuzwa praca uniemozliwia wczesniejsze wyrwanie sie :/

Od 7:00 do 16:00, niestety. Innego dobrego warsztatu nie znam.

Torax
[Usunięty]

Wysłany: 30-04-2008, 11:08   

Byłem u Adamusa, Facet jest spoko, przejechaliśmy sie kawałek, podpioł do kompa cos tam pogrzebal i zawyrokował że mamy poważny problem i trzeba zacząc eliminowanie błędów od wymiany czujnika położenia wału. A co najważniejsze nic nie wzioł za diagnoze. Zobaczymy jak to się będzie rozwijało dalej.

Tomas79
[Usunięty]

Wysłany: 06-05-2008, 22:50   

polecam www.szymecki.pl

edi81 
Nowy Forumowicz

Auto: carisma 1.8 GDI LS 1999
Wysłany: 21-08-2008, 21:29   

ja polecam warsztat znajdujący się pomiędzy miastami Rybnik a Rydułtowy MITSUBISHI MOTORS wierzgoń autoryzowany servis nie drogi i jakby co mam tam kolegę ma auto cari 1.8 GDI w jednym palcu

przykład kolega wyczyścił przepustnice bo falowały obroty standartowa procedura wyczyścił przepustnice sam dalej falowało zajechał na warsztat wymienili mu silniczek krokowy to samo, podłaczyli do kompa zero błędów stwierdzili że czujnik położenia wału wymienili i :lol: 400 zł w plecy efekt ten sam wtedy zgadał się ze mną podjechaliśmy do tegoż mojego kolegi UWAGA czas jego pracy 5 minut + procedura ustawiania pamięci obrotów auto chodzi jak nigdy kolega został w szoku koszt naprawy 20zł na przysłowiową flaszke :roll:

Rafal_Katowice 
Nowy Forumowicz

Auto: Carisma 1.8 GDI, DYNAMICS,'00
Wysłany: 01-09-2008, 10:15   

Polecam warsztat:

Warsztat Samochodowy Tomasz Blaza
Katowice, ul. Dębowa 50
tel. 032 2545386

Specjalizują się w układzie wydechowym i mają przystępne ceny. I od razu widać ze znają się na tym co robią.

- Lataj nisko i powoli! - jak mówiła babcia do wnuczka pilota.

Odpowiedz do tematu