|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[MSS DID] Kilka usterek. |
Autor |
Wiadomość |
drtymf
Mitsumaniak

Auto: MSS 1,9 DID Comfort BFL
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 36 razy Dołączył: 21 Wrz 2009 Posty: 819 Skąd: Ostrowiec Św.
|
Wysłany: 25-06-2010, 15:08
|
|
|
To chodzi w końcu o czujnik parkowania czy wstecznego ??
DO czujnika wstecznego to trzeba się od dołu dostawać w skrzyni.
Do parkowania to trzebaby namierzać kable od czujników w zderzakach i gdzie centralka. |
_________________ Nic tak nie cieszy jak seria z pepeszy.
 |
|
|
|
 |
majkimajkk
Nowy Forumowicz
Auto: Space Star 2001 1.9 DiD
|
Wysłany: 25-06-2010, 17:49
|
|
|
Mój błąd przepraszam. Oczywiście chodzi mi o czujnik biegu wstecznego, za całe zamieszanie opowiem śmieszną rzecz, a mianowicie dziś odkryłem, że w kabinie również jest puszka z bezpiecznikami i jest tam bezpiecznik światła biegu wstecznego! Nie pytajcie jak to przeoczyłem czytając manual, ale stało się. Także pierwszym podejrzanym jest bezpiecznik, bo żarówke wykluczyłem, tylko proszę powiedzcie jak się dobrać do tej puszki? Trzeba zdemontować ten fragment plastiku pod kierownicą? Jak? |
|
|
|
 |
drtymf
Mitsumaniak

Auto: MSS 1,9 DID Comfort BFL
Pomógł: 36 razy Dołączył: 21 Wrz 2009 Posty: 819 Skąd: Ostrowiec Św.
|
Wysłany: 26-06-2010, 11:45
|
|
|
Nie , wyciągnąc schowek po lewej stronie kierowcy i tam jest skrzynka z bezpiecznikami. |
_________________ Nic tak nie cieszy jak seria z pepeszy.
 |
|
|
|
 |
|
|