Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
Polecane WARSZTATY na Dolnym Śląsku
Autor Wiadomość
buncza 
Nowy Forumowicz

Auto: carisma 1.9 DiD; 2001; 102KM
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 06-07-2010, 17:50   

Poświęcka 55 we Wrocławiu - mają tam sklep i warsztat, a na Karsińskiego sam sklep. Ceny przystępne i dobra obsługa (jak oddałem samochód do naprawy to zrobili więcej niż było ustalone, a wzieli mniej).
Naprawdę ich polecam

polleck 
Mitsumaniak

Auto: brak
Wysłany: 11-07-2010, 20:08   

Kochani.
Muszę zrobić w końcu tylne nadkola w Galancie - ruda już je zaczęła konsumować. Proszę polećcie mi dobrego blacharzo-lakiernika (mam nadzieję, że wystarczy sam lakiernik ;) ).

Pozdrawiam, Rafał.

domin_ae 
Nowy Forumowicz

Auto: Galant '97 2.5 v6
Wysłany: 22-07-2010, 00:46   

PatricoWroc napisał/a:
Juiceman napisał/a:
Z polecanych warsztatów w naszym regionie mogę z czystym sumieniem polecić Warsztat przy ulicy Przedmiejskiej1 ( obok myjni ). Pracuje tam Mitsumaniak, który od wielu lat ujeżdża 3 diamenty. Serwisuje u niego swoje auta( od Coltów po Galanty ;) ) wielu aktywnych Mitsumaniaków z forum . Od sprowadzenia Galanta do Wrocławia robię to samo :D . W końcu jeśli większość jest zadowolona to coś w tym jest.
Wymiana łożysk, wymiana tulei, zmiana rozrządu bez najmniejszego problemu. Zresztą można przeczytać w temacie mojego galanta co tam robiłem (odnośnik w podpisie), albo temacie Colta 2Fast4U -> Doroty czy zapytania Maniaków z dolnego śląska ;)

Przed odwiedzeniem Warsztatu skontaktujcie się z Bartkiem tj. deejay'em. Tu link do jego profilu deejay.

Zadowolonych użytkowników naprawdę jest sporo. 8)

deejay'em

Oczywiście dołączam się i polecam!! :axe:

Ja co prawda na razie niewiele w aucie robilem, ale rowniez polecam - pierwsze wrazenie i efekt oddania auta w dobre rece jak najbardziej OK :)

buniago 
Forumowicz

Auto: Carisma
Wysłany: 06-05-2011, 10:48   

Ja osobiście chciałbym polecić myjnie która ma w ofercie jeszcze wiele innych zabiegów czyszczących niż tylko zewnętrzne mycie auta. Wczoraj byłem u nich na polerowaniu lamp przednich i muszę przyznać, że świetnie im to wychodzi. Reflektory wyglądają jak nowe, a zapłaciłem tylko 100zł za oba :) !! Miałem wcześniej jedną sztukę o 2 lata młodszą a po polerce nie widać żadnej różnicy, święcą idealnie a od razu przód auta wygląda lepiej. Do tego wziąłem mycie z pianą i woskiem od razu po zabiegach z lampami, teraz nie mogę oderwać oczu od auta. Polecam naprawdę, świetna obsługa, ceny nie są wysokie. Za mycie z wycieraniem dokładnym zapłaciłem 23zł !! a jest w tym kilka etapów mycia a nie tylko spłukiwanie pianą i wodą :)
Tutaj podaje link, jakby ktoś chciał to mogę wrzucić zdjęcia jak wyglądają teraz lampy :)
http://www.supermyjnia.pl/index.html

- Polerowanie lakieru
- Polerowanie lamp przednich / reflektorów przednich
- Mycie Silnika
- Pranie Tapicerki
- Naprawa Plastików
- Mycie podwozia, nadwozia

Adres:
53-440 Wrocław, ul Stalowa 94

Otwarte
Pon - Pt 8:00 - 19:00
Sob 8:00 - 17:00

Telefony:
506-089-467
506-089-476
Tel/Fax:
[71] 332-45-37

Juiceman 
Mitsumaniak
Murgrabia Juice

Auto: Galant Wagon 2.5 V6
Wysłany: 06-05-2011, 10:51   

Heh To samo masz na przedmiejskiej tyle, że tam jest zniżka dla MitsuManiaków ;)

Galant Kombi 2.5 V6
Carisma EXE 1.8 GDI

buniago 
Forumowicz

Auto: Carisma
Wysłany: 06-05-2011, 11:50   

Dzięki za informacje, ale niestety nie jestem klubowiczem jeszcze, jakoś nie dowiedziałem się co muszę zrobić żeby być klubowiczem :)

Zysiuu 
Mitsumaniak
02353/KMM

Auto: Galant E33A
Wysłany: 16-05-2011, 05:51   

Juiceman jak się nazywa ta firma na Przedmiejskiej? Muszę wypolerować lampy w VW B5 a tam bym miał niedaleko. No i oczywiście ile to tam kosztuje jeżeli się orientujesz ;) [/b]

Mój Galant
Ostatnio zmieniony przez Zysiuu 16-05-2011, 14:39, w całości zmieniany 1 raz  

Juiceman 
Mitsumaniak
Murgrabia Juice

Auto: Galant Wagon 2.5 V6
Wysłany: 16-05-2011, 13:45   

Albo pytaj się Bartka, który obok robi ; ) albo myjnia Błysk chyba się nazywa? Nie orientuję się nigdy tego nie robiłem jedynie tempo od zew ;) xD

Galant Kombi 2.5 V6
Carisma EXE 1.8 GDI

Cthulhu 
Nowy Forumowicz

Auto: EA5A SE
Wysłany: 27-05-2011, 17:38   

A może mi ktoś polecić dobry warsztat w okolicach Bolesławca? Swoją drogą narobiło się w tym mieście Galantów EA że masakra ;) wracając do tematu: chciałbym wymienić rozrząd, płyny etc. w nowo zakupionym Galancie. Pozdrawiam

Mosquito 
Nowy Forumowicz

Auto: Lancer 1.6
Wysłany: 28-06-2011, 01:57   

Witam! Potrzebuję zamienić stalówki na alu - czy ktoś poleci jakiś sensowny, sprawdzony warsztat we Wrocławiu?

i9i 
Mitsumaniak
Szary Obywatel

Auto: Reno
Kraj/Country: Holland
Wysłany: 30-06-2011, 00:47   

Odświerzę trochę temat i zapytam o rzetelny warsztat lub mechanika od ASB, który mógłby się zająć naprawą mojej skrzyni CD4E (fordowska) w Maździe 626 i późniejszym jej serwisowaniem, ale nie taki jak na Rakowej albo w Długołęce gdzie dzwonisz i od razu krzyczą, że od 3 tys zł w górę albo że skrzynia rozsypana (a po remoncie) bez sprawdzenia czegokolwiek. może być nawet z innego województwa :)

Pomogłem?? Kliknij "Pomógł" nic nie kosztuje a motywuje :)

Marti 
Mitsumaniak

Auto: Yamaha FJR 1300, Kia Carens2.0
Wysłany: 14-08-2011, 14:27   

Ja z innej beczki. Chciałbym przyciemnić szyby w galu (w miarę za rozsądną cenę). Co i gdzie polecacie (ew. proszę o linki - może być na pw)

--------------------------------------------------------------------------------

Kojec 
Mitsumaniak

Auto: Galant
Wysłany: 10-11-2011, 20:24   

Ja u siebie przyciemniałem za 400 zł w jaksonowie, robiłem tam obydwa auta jakie miałem i koleś robi dobrą robotę :) Oczywiście 400 za wszystkie szybki.
Polecam

i poszukuję blacharza we wrocławiu, który zajmie się moim miśkiem. Proszę o jakąś pomoc

czekoladka_1981 
Mitsumaniak

Auto: EA5W 2,5V6 '98
Wysłany: 12-11-2011, 09:39   

Kojec napisał/a:
poszukuję blacharza we wrocławiu, który zajmie się moim miśkiem. Proszę o jakąś pomoc

W zeszlym miesiącu robiłam u niego tylne nadkole i jestem zadowolona z wykonania uslugi. Powiedz że kontakt masz od tej pani z galanta.
Blacharstwo - Lakiernictwo
Wrocław ul: Lechitów ( dzielnica Kowale )
tel: 883 487 035 pan Andrzej
Renata
EA5W

rysiul 
Mitsumaniak

Auto: wstyd powiedzieć
Wysłany: 15-02-2012, 18:57   

Szukam warsztatu specjalizującego się w zawieszeniach, konkretnie chodzi o ustawienie zbieżności.
Czy ktoś może polecić jakiś warsztat(najlepiej w zach. części Wrocławia)?

Odpowiedz do tematu