Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
[EAx 97-04] V6 Avance, kombi, zielony, 2002r, Lublin
Autor Wiadomość
Danyael 
Mitsumaniak

Auto: EA5W-6A13-F4A42
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 06-09-2013, 14:07   [EAx 97-04] V6 Avance, kombi, zielony, 2002r, Lublin

Cytat:
Mitsubishi Galant 2,5 AVANCE SERWIS ASO MEGA STA

Cytat:
11 900 PLN 2 780 EUR brutto
do negocjacji, wystawiam fakturę VAT, możliwość kredytowania
Powiększ

Lublin +48 wyświetl numer więcej…
Model, Typ:
Mitsubishi Galant VI, Kombi
Rocznik:
2002
Przebieg:
166 000 km
Rodzaj paliwa:
benzyna
Silnik:
2498 cm³ (Moc 163 KM / 120 kW)
Skrzynia biegów:
automatyczna
Kolor:
zielony-metallic
Liczba drzwi:
4/5
Status pojazdu:
przygotowany do rejestracji / opłacony
Przegląd
wrzesień 2013
Kraj pochodzenia:
Niemcy
Data rejestracji:
08/2002
Sprzedajesz podobne auto? Dodaj podobne ogłoszenie

Dodatkowe informacje

Cechy zewnętrzne:
alufelgi, światła przeciwmgłowe, bagażnik na dach, przyciemniane szyby

Bezpieczeństwo:
ABS, autoalarm, poduszki powietrzne, immobiliser

Komfort:
el. szyby, el. lusterka, klimatyzacja, centralny zamek, radio, wspomaganie kierownicy, tapicerka welurowa, tempomat, czujnik parkowania, podgrzewana przednia szyba

Historia:
pierwszy właściciel, serwisowany w ASO, bezwypadkowy, garażowany

Opis pojazdu

Witam na stronie AUTO KOMISU MARSZAL

Moja firma zajmuję się sprowadzaniem używanych samochodów z krajów UE.
Oferowane na sprzedaż samochody są w wiekszosci moja własnością.
Samochody są zawsze przygotowane do rejestracji w Polsce (po opłatach) !!!
Kupując u mnie oszczędzasz czas i pieniądze,gdyż wszystkie formalności i opłaty są już zrobione:
AKCYZA - OPŁACONA,
URZĄD SKARBOWY - OPŁACONY,
BADANIE TECHNICZNE - ZROBIONE,
TŁUMACZENIA DOKUMENTÓW - ZROBIONE,
FAKTURA VAT MARŻA,
KUPUJĄCY ZWOLNIONY Z OPŁATY SKARBOWEJ 2%.

Rejestracja pojazdu w kraju zajmie Panstwu 10 min !!!

Przedmiotem sprzedazy jest

MITSUBISHI GALANT 6 AVANCE

-rok produkcji 2002

- 1 rej.09.2002

-przebieg 166 tys km z fakturami z przegladow do sprawdzenia w ASO !!!! pisemna gwarancja przebiegu

-silnik 2,5 V6

-skrzynia AUTOMATYCZNA -TIPTRONIK

-kolor ZIELONY METALIK

WYPOSAŻENIE:

- 4 x air bag
- ABS
- el skladane lusterka
- klimatyzacja -K-TRONIK
- 4 X el szyby
- atermiczne szyby
- system wspomagania parkowania
- oryginalne ospoilerowanie AVANCE
- halogeny
- relingi
- radio cd
- tapicerka welurowa ISOFIX
- 5 x zaglowek
- kladziona tylna kanapa w podziale 1/3
- zderzaki i lusterka w kolorze nadwozia
- wspomaganie kierownicy
- centralny zamek z pilotem
- pirotechniczne napinacze pasów
- regulacja kierownicy
-i inne...

Super utrzymane MITSUBISHI GALANT w bogatym wyposażeniu i rewelacyjnym silniku 2,5 V6 ..Samochód z , ksiązką serwisową, od I właściciela. PRZY PRZEBIEGU 162 TYS WYMIANA KPL ROZRZADU W ASO !!!!!NOWE TARCZE KLOCKI ,OPONY I FELGI .STAN IDEALNY !!!! Środek zadbany, karoseria i lakier również bez zastrzeżeń.Zawieszenie ciche, sztywne, silnik, skrzynia i inne mechanizmy pracują normalnie.Wedlug wklejek serwisowych po wymianie wszystkich plynow jak tez obslugi wymaganej przy tym przebiegu .Opony w bdb stanie.Całe wyposażenie elektryczne sprawne, klima sprawna.
Gorąco polecam !!!

Samochod znajduje sie w Lublinie gotowy do natychmiastowego odbioru.
Po zakupie można od razu jechać "na kołach" do domu (ubezpieczenie na 30 dni GRATIS)

Wychodzac na przeciw Panstwa oczekiwaniom oferujemy korzystny kredyt samochodowy oraz najtansze OC AC NW .Zapewniamy mila i fachowa obsluge oraz minimum formalnosci .KREDYT NA OSWIADCZENIE !!!!BEZ ZYRANTOW I ZBEDNYCH FORMALNOSCI !!!!!
TEL DO SPRAW KREDYTU P.Marta Sidorowicz 794 996 987
TEL DO SPRAW UBEZPIECZEN P .Sebastian Michno 691 728 653

Zapraszam we wszystkie dni tygodnia (soboty, niedziele i święta).
W ofercie posiadam inne auta.

TEL DO KONTAKTU 511 957 457

Niniejsze ogłoszenie jest wyłącznie informacją handlową i nie stanowi oferty w myśl art. 66, 1. Kodeksu Cywilnego. Sprzedający nie odpowiada za ewentualne błędy lub nieaktualność ogłoszenia."

DANE KONTAKTOWE*
MARSZAL
AL.SPOLDZIELCZOSCI PRACY 113, 20-838 Lublin
tel.: +48 wyświetl numer
Napisz do sprzedającego
37389764
Przejdź do strony z pełną ofertą dealera: http://marszallublin.otomoto.pl/

http://otomoto.pl/mitsubi...-C30471682.html
Ostatnio zmieniony przez fj_mike 07-09-2013, 17:40, w całości zmieniany 1 raz  

inq 
Mitsumaniak

Auto: Focus
Wysłany: 08-09-2013, 14:07   

Na początek mogę powiedzieć, że ten komis nie ma najlepszej opinii. Oczywiście wszędzie zdarzają się okazje. We wtorek mogę podjechać i obejrzeć go z bliska bo na zdjęciach to nic nie widać.

grzesiopol 
Mitsumaniak
prowadzący ;-)

Auto: CX4A, C51A
Wysłany: 10-09-2013, 17:58   

Witam
Żaden ze mnie znawca samochodów, ale, podjechałem pooglądałem. Zaznaczam, że zbytnio nie miałem czasu więc w miarę starałem sie zapamietać jak najwięcej szczegółów z oględzin.
Na pierwszy rzut oka samochód wygląda ładnie, co prawda widać kilka rysek i otarć na boku i klapie tylnej oraz zderzaku przednim ale nie za bardzo rzucają sie w oczy. Silnik pali z dotyku i cyka ładnie (nie zauważyłem wycieków) nie jeździłem bo ja nie obczajam automatów (oprócz automatów do kawy) więc nie bardzo mogę sie wypowiedzieć. Komora silnika w czysta brak widocznej rdzy na elementach nadwozia ale jest rdza na kilku elementach mocować elementów wyposażenia, z tego co zauważyłem jeden nowy pasek a drugi trochę zużyty ale nawet ma widoczne napisy.
Środek ładnie utrzymany i czysty, kierownica nie wytarta tak samo dźwignia biegów, jedyny rzucający sie mankament to siedzenie kierowcy a właściwie siedzisko, jest wytarte tzn są takie farfocle tam gdzie kończy sie siedzisko, reszta w porządku.
Bagażnik czysty bez rdzy, tam gdzie mogłem dojrzeć bez dokładnego rozbierania.
Na tyle ile mogłem to schyliłem sie i......... pod spodem nawet to wygląda, lepiej byłoby zobaczyć na kanale. Widać, że samochód raczej dawno miał robiona konserwacje. W przednich nadkolach widać nawet lakier. Co do rudej to w przednich nadkolach delikatnie widać rdzawe miejsca ale jest to chyba na razie bardziej rdzawy nalot niż korozja zwłaszcza przy łączeniu blach przy kielichach, trochę już rdzawe wahacze ale bez szaleństw. Co do tylnych nadkoli to niestety zostały delikatnie przyprószone konserwacją więc albo nadkola były zrobione albo było jakieś nieszczęście. Przez to nic strasznego nie widać, opukałem, obdrapałem ale rdzy nie było czuć. Z zewnątrz nadkola bez rdzy. Z tego co widziałem samochód był raczej malowany z tyłu z prawej strony (nadkole) widać skórkę pomarańcza. Samochód na pewno był z tej strony polerowany bo nawet leniuchom nie chciało się wyjąc szmatki z za klapki paliwa i oczyścić białe pozostałości po polerce, prawej strony nie bardzo mogłem zobaczyć bo akurat słońce świeciło z lewej ale jak się dobrze przyjrzeć to widać że malowane było tylne nadkole (być może robione było nadkole). Zastanawiający jest fakt, że trzy opony są hankooka a jedno to właśnie tylne prawe to barum. Nie sprawdziłem jaka jest opona na zapasie bo już oddałem kluczyki.
Co do opisów
Cytat:
-przebieg 166 tys km z fakturami z przegladow do sprawdzenia w ASO !!!! pisemna gwarancja przebiegu
na naklejce naklejonej na słupku drzwi kierowcy jest napisane 195000 i data 09/13, jest to naklejka z ASO ale dokładnie nie wiem co tam jest napisane czy to stan licznika jakiegoś przeglądu, czy data i kilometry kiedy ma być zrobiony następny przegląd :?: :?: ze zdjęcia w ogłoszeniu (książka serwisowa) wynika,że jest to data i kilometry następnego przebiegu.
Cytat:
Samochód z , ksiązką serwisową,
jest jakaś książka a ostatni wpis jest z roku 2009 i kilometry cos koło 114 lub 141 tyś, dokładnie nie pamiętam, być może były jeszcze jakieś rachunki lub raporty z przeglądów ale nie bardzo ich widziałem. Na liczniku jest stan 166 tyś. W każdym bądź razie tej strony ze zdjęcia nie widziałem, być może przeoczyłem.
Cytat:
czujnik parkowania,
nie zwróciłem uwagi czy jest.
Cytat:
bezwypadkowy, garażowany
być może :roll:

Jeżeli dalej będziesz zainteresowany to podjadę zrobie kilka zdjęć swoim aparatem i sprawdze jeszcze raz dokładniej tą książkę i co tam będziesz chciał. Jak będziesz zainteresowany to poproszę kogoś kto jeździ automatem aby ze mną podjechał. Napisz na PW to dam ci namiar telefoniczny do mnie.

[ Dodano: 10-09-2013, 18:21 ]
Jeżeli chodzi o mnie to można by było wziąc ten samochód ale najpierw trzeba by było sie kajtnąć i zobaczyć jak się sprawuje. Wygląd to wiadomo, że na ten rok nie można wymagać lakieru lub braku rdzy jak u owego z salonu, ale za tą cenę i to po opłatach to raczej można zaryzykować.

Jeżeli chcesz to chłopak od nas tj. radek79 ma swojego do sprzedania z tego samego roku i też z niemiec, jest droższy, sedan ale przynajmniej powie ci co było w nim robione. Do tamtego będziesz musiał dołożyć na rejestrację jeszcze 750 zł. czyli opłata rejestracyjna i recykling oraz komplet opon na tył bo przecież sa inne, a może nawet coś jeszcze. Jeżeli sie nie mylę to jest jego ogłoszenie http://otomoto.pl/mitsubi...-C30294342.html a może cos dla mitsumaniaka coś spuści. :wink:
Poniżej moja trzodka:
2021 - Colt C58A, 2017 - Colt C51A Cabri/Super Top, 2016 - Lancer SB Ralliart, 2015 - MZ ETZ 150,
Było -2018-2018 - Galant E57/54, 2014 - 2019 Peugeot 206 SW 1,4 HDI, 2013 - 2016 Lancer 1,8 SB, 2013 - 2014 C66A 1,6 is dead, 2010 - 2013 Space Wagon 2,0 Motion Plus, 2004 - 2011 Carisma 1,9 GLTD, 2001 - 2004 Opel Vectra A 1.8, 1998 - 2001 Łada 2105, 1200 Belgijka, 1995 - 1998 Fiat 125p, 1500, 1993 - 1995 Fiat 126p, 600

Odpowiedz do tematu