To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Nasze Miśki - Lancer Sb Intense - nowe fotki z chromami + led/halogen

SztolpenOS - 11-05-2013, 19:52
Temat postu: Lancer Sb Intense - nowe fotki z chromami + led/halogen
Witam.

W temacie:
http://forum.mitsumaniaki.pl/viewtopic.php?t=79263
poruszałem kwestię zakupu Lancera. Ostatecznie zdecydowałem się na zakup. Jak wszystko pojdzie dobrze, w następną sobotę będę miał auto u siebie (czekam na montaż wymyślonych dodatków).

Kilka zdjęć na gorąco:

Z dodatków do zamontowania:
owiewki na przednim zderzaku, plyta ochronna podwozia, chrom tu i ówdzie, progi, listwy ochronne itd. Pokażę efekt końcowy.

Co mi doskwiera, to brak ksenonów...wygladałyby fantastycznie do koloru. Można coś z tym zrobić? :)

Lucas123w - 11-05-2013, 21:18

Gratuluje zakupu :D

Docieraj do 1000km a potem z piątego biegu na trzeci i uważaj na foto pstryki i drogówkę. :D :D

maniax86 - 12-05-2013, 01:48

a o jaką płytę ochronną podwozia ci chodzi?? ta pod silnik?? jest standardowo w wersji invie już montowana....
SztolpenOS - 12-05-2013, 10:25

maniax86 napisał/a:
a o jaką płytę ochronną podwozia ci chodzi?? ta pod silnik?? jest standardowo w wersji invie już montowana....

Chodzi o stalową osłonę zabezpieczającą podwozie i układ napędowy. Od razu uprzedzam pytanie i tłumaczę po co mi to: jeżdżę po terenach stoczni - po każdym deszczu, zanim dziur nie zasypia gruzem jest offroad najwyzszej klasy. W 307-mce urżnąłem kilka elementów - w nowym już nie chcę mieć tego problemu.

tyku - 06-09-2013, 10:25

SztolpenOS napisał/a:
owiewki na przednim zderzaku
- co to takiego?
W SB nie ma dodatków do zderzaka przedniego. Wrzuć fotkę z tymi owiewkami.

SztolpenOS - 05-07-2014, 00:16

Witam.
Na początek przepraszam za taką zamułę w odpowiedzi:)
Tak więc, zdjęcia z pierwszego postu były przed modyfikacjami. Obiecałem, że dorzucę po "upiększeniu" co niniejszym czynię. Autkiem przez 1,5 roku przejechałem niecałe 8000 KM więc wygląda jak nowe:)

tyku napisał/a:
SztolpenOS napisał/a:
owiewki na przednim zderzaku
- co to takiego?
W SB nie ma dodatków do zderzaka przedniego. Wrzuć fotkę z tymi owiewkami.

Otóż to, masz rację. Zamówiłem je, ponieważ otrzymałem informację, że można je zamontować. Podczas montażu wszystkich elementów dodatkowych okazało się jednak, że nie pasują - wymieniłem je więc na Led/Halogen w miejscie zwykłych przeciwmgielnych.

Poniżej fotki (wiem, że istnieje dyskusja o Led/Halogen dlatego dorzucam też porównanie "co jak świeci"):
https://imageshack.com/a/Bukz/1

Pozdrawiam:)