Lancer Sb Intense - nowe fotki z chromami + led/halogen |
Autor |
Wiadomość |
SztolpenOS
Nowy Forumowicz
Auto: Lancer Intense MY11
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 11-05-2013, 19:52 Lancer Sb Intense - nowe fotki z chromami + led/halogen
|
|
|
Witam.
W temacie:
http://forum.mitsumaniaki.pl/viewtopic.php?t=79263
poruszałem kwestię zakupu Lancera. Ostatecznie zdecydowałem się na zakup. Jak wszystko pojdzie dobrze, w następną sobotę będę miał auto u siebie (czekam na montaż wymyślonych dodatków).
Kilka zdjęć na gorąco:
Z dodatków do zamontowania:
owiewki na przednim zderzaku, plyta ochronna podwozia, chrom tu i ówdzie, progi, listwy ochronne itd. Pokażę efekt końcowy.
Co mi doskwiera, to brak ksenonów...wygladałyby fantastycznie do koloru. Można coś z tym zrobić? |
Ostatnio zmieniony przez SztolpenOS 05-07-2014, 17:08, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
Lucas123w
Mitsumaniak

Auto: Lancer 1.8 Invite
Pomógł: 11 razy Dołączył: 20 Mar 2012 Posty: 977 Skąd: Rumia
|
Wysłany: 11-05-2013, 21:18
|
|
|
Gratuluje zakupu
Docieraj do 1000km a potem z piątego biegu na trzeci i uważaj na foto pstryki i drogówkę. |
_________________  |
|
|
|
 |
maniax86
Mitsumaniak

Auto: lancer 1.6 invite 2011r
Pomógł: 2 razy Dołączył: 29 Gru 2011 Posty: 811 Skąd: okolice rybnika
|
Wysłany: 12-05-2013, 01:48
|
|
|
a o jaką płytę ochronną podwozia ci chodzi?? ta pod silnik?? jest standardowo w wersji invie już montowana.... |
|
|
|
 |
SztolpenOS
Nowy Forumowicz
|
Wysłany: 12-05-2013, 10:25
|
|
|
maniax86 napisał/a: | a o jaką płytę ochronną podwozia ci chodzi?? ta pod silnik?? jest standardowo w wersji invie już montowana.... |
Chodzi o stalową osłonę zabezpieczającą podwozie i układ napędowy. Od razu uprzedzam pytanie i tłumaczę po co mi to: jeżdżę po terenach stoczni - po każdym deszczu, zanim dziur nie zasypia gruzem jest offroad najwyzszej klasy. W 307-mce urżnąłem kilka elementów - w nowym już nie chcę mieć tego problemu. |
|
|
|
 |
tyku
Mitsumaniak

Auto: MITSUBISHI LANCER
Pomógł: 56 razy Dołączył: 25 Sty 2012 Posty: 3004 Skąd: INTERNET
|
Wysłany: 06-09-2013, 10:25
|
|
|
SztolpenOS napisał/a: | owiewki na przednim zderzaku | - co to takiego?
W SB nie ma dodatków do zderzaka przedniego. Wrzuć fotkę z tymi owiewkami. |
_________________ MITSUBISHI LANCER 1.8 (4B10) Sportback - Red Metallic (P26)
Rok produkcji: 2010.
 |
|
|
|
 |
SztolpenOS
Nowy Forumowicz
|
Wysłany: 05-07-2014, 00:16
|
|
|
Witam.
Na początek przepraszam za taką zamułę w odpowiedzi:)
Tak więc, zdjęcia z pierwszego postu były przed modyfikacjami. Obiecałem, że dorzucę po "upiększeniu" co niniejszym czynię. Autkiem przez 1,5 roku przejechałem niecałe 8000 KM więc wygląda jak nowe:)
tyku napisał/a: | SztolpenOS napisał/a: | owiewki na przednim zderzaku | - co to takiego?
W SB nie ma dodatków do zderzaka przedniego. Wrzuć fotkę z tymi owiewkami. |
Otóż to, masz rację. Zamówiłem je, ponieważ otrzymałem informację, że można je zamontować. Podczas montażu wszystkich elementów dodatkowych okazało się jednak, że nie pasują - wymieniłem je więc na Led/Halogen w miejscie zwykłych przeciwmgielnych.
Poniżej fotki (wiem, że istnieje dyskusja o Led/Halogen dlatego dorzucam też porównanie "co jak świeci"):
https://imageshack.com/a/Bukz/1
Pozdrawiam:) |
|
|
|
 |
|