|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[EAx 97-04] Galant Avance 2.5 V6, 2002r, kombi, Garwolin |
Autor |
Wiadomość |
MKV
Mitsumaniak Kovalio

Auto: Ford S-Max 2.0 EcoBoost 270KM
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 07-03-2012, 02:36 [EAx 97-04] Galant Avance 2.5 V6, 2002r, kombi, Garwolin
|
|
|
No proszę coraz więcej Galantów Avance w okolicach Warszawy
http://otomoto.pl/mitsubi...-C23204559.html
Mam do Was prośbę o opinię o kolejnym egzemplarzu - rocznik i przebieg wyglądają realnie, tylko zawieszenie jakby było obniżone ??
CENA: 14 990zł do negocjacji
Typ:
Kombi
Wersja:
VI
Rok produkcji:
2002
Przegląd:
04/2013
Przebieg w km:
210 000 km
Skrzynia biegów:
manualna
Moc:
163 KM (120 kW)
Pojemność skokowa:
2500 cm³
Rodzaj paliwa:
benzyna
Kolor:
fioletowy-metallic
Liczba drzwi:
4/5
Kraj pochodzenia:
Niemcy
Kraj aktualnej rejestracji:
Niemcy
Dodatkowe wyposażenie:
ABS, el. szyby, el. lusterka, klimatyzacja, alufelgi, centralny zamek, poduszka powietrzna, radio / CD, wspomaganie kierownicy, immobiliser, welurowa tapicerka, tempomat, światła przeciwmgłowe, kierownica wielofunkcyjna, bagażnik na dach, przyciemniane szyby
Dodatkowe informacje:
serwisowany w ASO, bezwypadkowy, garażowany
Opis pojazdu:
WIATM MAM DO ZAOFEROWANIA IDEALNE AUTKO JAKIM JEST :
MITSUBISHI GALANT KOMBI 2.5 V6 163KM ' MANUAL ' W NAJLADNIEJSZEJ I NIE SPOTYKANEJ WERSJ '' AVANCE ''' PRZEPIEKNY KOLOR FIOLOTEWO-SZARA-ZLOTA PERŁA !!!!
MODEL 2002 PRODUKCJA 2001
~~ AUTO SPROWADZONE Z NIEMIEC. KUPIONE OD NIEMCA Z DOMU. DWOCH WLASCICIELI OD NOWOWSCI !!! PELNA DOKUMENTACJA AUTA ORAZ KOMPLET KLUCZYKOW. KSIAZKI SERWISOWE WYDRUKI Z PRZEGLADOW ITP...... 3 DNI W KRAJU. PRZYJECHAL NA KOLACH
~~ 100% BEZWYPADKOWY !!! BEZ SLADOW KOROZJ ORAZ ORGINALNYM LAKIERZE !!!!
~~ 100% ORGINALNY I UDOKUMENTOWANY PRZEBIEG ! mozliwosc podania nr vin auta AUTO JEZDZONE I SERWISOWANE DO KONCA ! WAZNY NIEMIECKI TIV DO 4/2013 KSIAZKA SERWISOWA PROWADZONA DO SAMEGO KONCA !!!!!
~~ STAN TECHNICZNY I MECHANICZNY JAK NOWY !!!!!
~~ MOZLIWOSC POWROTU AYTEM NA KOLACH
- CLIMATRONIC 100% SPARWNY
- 4 X AIR BAG
- ABS
- TEMPOMAT
- SKORZANA KIEROWNICA
- WERSJA 'AVANCE'
- 4 X EL.SZYBY
- EL.PODGRZEWANE LSUETRKA
- EL.SKLADANE LUSTERKA
- EL.REGULACJA SWIATEL
- WSPOMAGANIE KIEROWNICY + REGULACJA
- CENTRALNY ZAMEK + PILOT
- RELINGI DACHOWE
- ROLETA BAGAZNIKA
- DZIELONA TYLNIA KANAPA
- 5 X ZAGLOWKI
- 2 X PODLOKIETNIK
- LAKIER PERLA
- ALUFELGI 17 '
- PRZYCIEMNIONE FABRYCZNIE TYLNIE SZYBY
- HALOGENY
- ZEGARY DIODOWE
- REGULACJA FOTELI W KILKU PLASZCZYZNACH
- ITP......
~~ DO AUTKA DORZUCAM GRATIS DRUGI KOMPLET KOL STALOWYCH Z ZIMOWYMI OPONAMI GOODYAER !!!!!
~~ SILNIK NIE MYTY NIE PICOWANY ! BEZ WYCIEKOW I POTOW ! WYGLADA I PRACUJE DOSLOWNIE JAK NOWY !!!!!!! AUTO W PERFEKCYJNYM STANIE MECHANICZNYM NIE WYMAGAJACY WKLADU FINASOWEGO !!!!
ZAWIESZENIE SZTYWNE NIE WYBITE ZUPELNOSCI NIC NIE STUKA ANI NIE PUKA PROWADZI SIE REWELACYJNIE I BAJECZNIE ;-] !!!!
PO WYMIANIE OLEJU .......
~~ SRODEK BARDZO LADNIE UTRZYMANY PREZENTUJE SIE CUDOWNIE ! WLASCICIELE NIE PALACE !!! WIEC TAPICERKA NIE PORWANA ANI NIE POPRZEPALANA CZYSTA I PACHNACA !!! WYGLADA JAK NOWY !!!!
~~ WIZUALNIE PRENETUJE SIE DUDOWNIE ! LADNY PROSTY Z LINIA !!! AUTO CALE I KOMPLETNE ...... W 100 % SPARWNE WSZYSTKO CHODZI WSZYSTKO DZIALA
~~ UNIKATOWY STAN !!!!!!!! WYGLADA I JEZDZI JAK NOWY !!!!!!!!!!!
CENA DO UZGODNIENIA ..... MOZLIWOSC ZAMIANY NA INNE AUTKO
WIECEJ INFORMACJ UDZIELE TELEFONICZNIE .......
 |
_________________ Galant 2.5 V6 Avance & Suzuki Swift 1.3 GTi
 |
|
|
|
 |
m6riano
Mitsumaniak Użytkownik zbanowany

Auto: EA2W,98r,136KM,LPG 446tkm
Pomógł: 25 razy Dołączył: 24 Sie 2009 Posty: 7356 Skąd: Gdzie Syrenka w herbie jest!
|
Wysłany: 07-03-2012, 04:28
|
|
|
MKV napisał/a: | kierownica wielofunkcyjna, |
pewnie chodzi mu o manetke tempomatu..;-)
MKV napisał/a: | NAJLADNIEJSZEJ I NIE SPOTYKANEJ WERSJ '' AVANCE |
ta jasne....;-)
Cytat: | PRZEPIEKNY KOLOR FIOLOTEWO-SZARA-ZLOTA PERŁA !!!! |
jeszcze może pomarańczowy w srebrne centki...wizyta u okulisty sie kłania..;-)
MKV napisał/a: | MODEL 2002 PRODUKCJA 2001 |
niech poda VIN to sprawdzimy..;-)
ps. pogadaj z DanielBogusz..to jego rejony i ponoć zna tego handlarza...więc pewnie obluka tą sztuke.. |
_________________ Użytkownik zbanowany za działalność komercyjną - produkcja i sprzedaż naklejek Klubowych Mitsumaniaki.
 |
|
|
|
 |
robertdg
Mitsumaniak SnowWhite

Auto: Galant Sport 98' EAO 2.0 16V
Zaproszone osoby: 1
Pomógł: 1300 razy Dołączył: 21 Cze 2009 Posty: 23642 Skąd: KSSE
|
Wysłany: 07-03-2012, 07:19
|
|
|
Jeżeli to polift to ma 160KM
Cytat: | PRZEPIEKNY KOLOR FIOLOTEWO-SZARA-ZLOTA PERŁA !!!!
...
SILNIK NIE MYTY NIE PICOWANY ! BEZ WYCIEKOW I POTOW | Ciekawe co mówią ślady na zdjęciach
Po opisie widać, że gośc bajerzy i nie bardzo lepi mu się temat Galanta |
_________________ Gość zobacz mojego Galanta
Jeżeli nie żyjesz na krawędzi, to znaczy, że zajmujesz za dużo miejsca
"Jesteś jedyną osobą na świecie, która może wykorzystać Twój potencjał" - Zig Ziglar
W naturze człowieka leży rozsądne myślenie ale nielogiczne działanie
 |
|
|
|
 |
motox
Nowy Forumowicz
Auto: mitasubiszi
|
Wysłany: 08-03-2012, 10:35
|
|
|
Odświeżam temat, czy ktoś go już oglądał? Chcę umawiać się na sobotę oglądać. Zna ktoś tego handlarza?
[ Dodano: 08-03-2012, 11:35 ]
Dzwoniłem do gościa i auto jest do opłat jeszcze a to już wykracza znacznie poza mój budżet. |
_________________ ROZGLĄDAM SIĘ TU TROCHĘ |
|
|
|
 |
beblot
Nowy Forumowicz 444
Auto: Galant 2.5 V6 163KM Kombi
|
Wysłany: 11-03-2012, 15:15
|
|
|
Witam
Bylem ogladac z kolega tego Galanta i naprawde ladna sztuka.
Koles podal mi VIN i wszystko sie zgadza, przebieg wszystko potwierdzone wszedzie naklejki z Mitsubischi serwisu, dodatkowo sprawdzilem rachunki z napraw oraz zgodnosc przebiegu i dat z TUV i wszystko gra.
Pod maska nie widac korozji,silnik niemyty co mozna uznac za bardo duzy plus (juz kilka ogladalem i wszyskie wyczyszczone na polysk) wiec chyba lepiej ze tak wyglada.
drobne ryski na rancie zderzaka przedniego ale to normalne,lakier z tego co ogladalisny to raczej oryginalny.
Mysle ze jak kumpel dostanie kredyt to na bank go kupi.
PS.Smiesza mnie niektore wypowiedzi forowiczow,ktorzy szukala 11 letniego auta w stanie jak by wyjechalo wczoraj z fabryki
Moze dlatego szukaja juz swojego Galanta ponad 2 lata HAHA
[/b][/code][/list] |
|
|
|
 |
Derpin [Usunięty]
|
Wysłany: 11-03-2012, 15:28
|
|
|
beblot, zarejestrowałeś się specjalnie po to żeby pochwalić się że "może" Twój kumple kupi to auto czy żeby zareklamować je na forum ? |
|
|
|
 |
dawidoski13
Mitsumaniak
Auto: Galant SE 98'2.0 16V LPG
|
Wysłany: 11-03-2012, 17:58
|
|
|
beblot napisał/a: | Bylem ogladac z kolega tego Galanta i naprawde ladna sztuka. |
No to nie reklamuj go na forum bo jeszcze go ktoś sprzątnie koledze i co wtedy...
pewnie się rozzłości |
|
|
|
 |
beblot
Nowy Forumowicz 444
Auto: Galant 2.5 V6 163KM Kombi
|
Wysłany: 11-03-2012, 20:24
|
|
|
Derpin napisał/a: | beblot, zarejestrowałeś się specjalnie po to żeby pochwalić się że "może" Twój kumple kupi to auto czy żeby zareklamować je na forum ? |
Wydaje mi sie ze za ponad 10 tys nie ma co oczekiwac,ze auto bedzie bez wad i w idealnym stanie.
Chyba nie kazdy na tym forum ma o tym pojecie,bo cztajac opinie wydaje mi sie,ze nawet z nowego auta nie wszyscy by byli zadowoleni i szukaja cudu.
Ja mam pordzewiale ranty w swoim aucie (jak wiekszosc galantow ) sprzeglo nie pierwszej mlodosci,ale decydujac sie na ten model mialem pelna tego swiadomosc,ze kupujac 13letnie auto nie obedzie sie bez napraw i remontow. |
|
|
|
 |
fj_mike
Mitsumaniak

Auto: Dyplomatyczne EA5A
Pomógł: 86 razy Dołączył: 02 Maj 2008 Posty: 6516 Skąd: Gdynia/Aagotnes
|
Wysłany: 11-03-2012, 23:16
|
|
|
beblot napisał/a: | Wydaje mi sie ze za ponad 10 tys nie ma co oczekiwac,ze auto bedzie bez wad i w idealnym stanie. |
Nie wszyscy o tym wiedzą.
beblot napisał/a: | decydujac sie na ten model mialem pelna tego swiadomosc,ze kupujac 13letnie auto nie obedzie sie bez napraw i remontow. |
Jak wyżej. Pochwal się swoim autem |
_________________ Gość zobacz moje miśki - EA5A '98 i EA2W '02 by fj_mike
Jakby każdy stosował się do tego co piszą na forach różnych, to by dobrze na tym nie wyszedł. Trzeba podejść ze zdrowym rozsądkiem bo i u nas zdarzają się chore pomysły by Owczar
 |
|
|
|
 |
galantfanradom
Forumowicz

Auto: Galant 2.5V6 kombi2002r.AVANCE
Pomógł: 2 razy Dołączył: 25 Sty 2011 Posty: 376 Skąd: Radom
|
Wysłany: 14-03-2012, 18:38
|
|
|
motox napisał/a: | Dzwoniłem do gościa i auto jest do opłat jeszcze a to już wykracza znacznie poza mój budżet. | Jaki jest orientacyjny koszt takich opłat? |
_________________ od 10.2009 - 01.08.2012 Galant 2.0TD kombi 98r.
od 08.05.2012 Galant Avance 2.5 V6 kombi 02r.
 |
|
|
|
 |
Krystian99
Mitsumaniak

Auto: Galant
Pomógł: 4 razy Dołączył: 01 Lut 2011 Posty: 2961 Skąd: Poznań
|
Wysłany: 14-03-2012, 22:54