Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
ZDJĘCIA ZE ZLOTU MITSUMANIAKÓW
Autor Wiadomość
Efa! 
Mitsumaniak
queen of Off Topic

Auto: Toyota Corolla kombi
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 29-08-2005, 17:06   

W Galerii Mitsumaniaków dodałam kolejne Foty ze Zlotu
Mój zespół SUBRA: www.fb.com/subraleo

Kofi 
moderator mitsumaniak
Michał

Auto: Galant EA3W
Wysłany: 29-08-2005, 18:41   

Dorzucilem swoje wybrane fotki do galeri, natomiast komplet fotek juz ma Borek na swoim kompie :)

III ZAJEFAJNY ZLOT MITSUMANIAKÓW by kofi

filip
[Usunięty]

Wysłany: 30-08-2005, 10:51   

josie napisał/a:
A ja mam łącze TPSA i nie mogę oglądać niczego co jest w galerii :evil: :evil: :cry: :cry:
tak samo jak ja :( :? :( :? tak było na neostardzie 786 kb/s - od dzisiaj mam neo 1mb i dalej nic nie bangla :evil:
Ostatnio zmieniony przez filip 30-08-2005, 15:51, w całości zmieniany 1 raz  

kordiank2 
Mitsumaniak
MojTytułJestZaDługi

Auto: eclipse 4G
Wysłany: 30-08-2005, 11:06   

jestem WŚCIEKŁY :twisted: - galeria chodzi mi na 512deeselu sporadycznie, ale teraz to chyba jej serwer padł z powodu licznych odwiedzin.

borecki - weź coś zrób z tym fantem, albo po prostu zorganizujmy jakiegoś ftpa. sprawdzę, czy mój jeszcze chodzi, bo dawno nie korzystałem

mam gorącą prośbę: wrzucajcie i pobierajcie z mojego gościnnego serwera ftp://one.trusiak.pl/ do folderu "foty ze zlotu" user:kordian, password:kordian

plizzzzzzzzzz

DZIEŁA na SZTUKI
Ostatnio zmieniony przez kordiank2 30-08-2005, 11:28, w całości zmieniany 2 razy  

Kofi 
moderator mitsumaniak
Michał

Wysłany: 30-08-2005, 11:08   

Ciekawe czemu na telepsie nie dziala? A ja sam sie zasntanawiam nad przerzuceniem sie na neo.... :(

ryso 
Mitsumaniak
ryso

Auto: Carisma 1,6 16v automat HB
Wysłany: 30-08-2005, 11:54   

Witam wszystkich,ja wogole nie moge otworzyc galeri,jaka przyczyna???
Pozdrawiam :D

borecki
[Usunięty]

Wysłany: 30-08-2005, 12:02   

nic nie padlo a tpsa laczy sie z providerem gdzie stoi galeria przez serwery francuskie o ile sie nie myle.

Kofi 
moderator mitsumaniak
Michał

Wysłany: 30-08-2005, 12:16   

Kordian ja sie z Twoim serwerem nie moge polaczyc. Poczekaj cierpliwie na skladanke na DVD od borka. Jak Ci sie uda wejsc na galerie to wrzucilem tam te fotki o ktore mnie prosiles abym zrobil :)

Rafal_Szczecin 
Mitsumaniak

Auto: Volvo Amazon, Skoda Superb
Wysłany: 30-08-2005, 15:37   

Kordiank 336 zdjęc znajduje się już na Twoim serwerze :D

Efa! 
Mitsumaniak
queen of Off Topic

Auto: Toyota Corolla kombi
Wysłany: 30-08-2005, 16:02   

to może zróbcie tak, jak ja: po kilka fotek wrzućcie do swoich prywatnych albumów z forum..?
Mój zespół SUBRA: www.fb.com/subraleo

shovel
[Usunięty]

Wysłany: 31-08-2005, 12:11   

provider ktory daje łącze pod serwer z galerii, ma źle ustawiony routing, dlatego są problemu. routing do tepsy idzie najpierw normalnie, ale później " skręca" i idzie przez niemcy,austrie i węgry. dlatego się kaprawi.

JCH 
Mitsumaniak
Forumowa Opozycja

Auto: OBK 2.0
Wysłany: 31-08-2005, 12:55   

shovel napisał/a:
provider ktory daje łącze pod serwer z galerii, ma źle ustawiony routing, dlatego są problemu. routing do tepsy idzie najpierw normalnie, ale później " skręca" i idzie przez niemcy,austrie i węgry. dlatego się kaprawi.

Być może ale dlaczego jednym bangla, innym nie bangla :?:

MSS 1.9 DI-D --> OBK 2.0 i DL-650

kordiank2 
Mitsumaniak
MojTytułJestZaDługi

Auto: eclipse 4G
Wysłany: 01-09-2005, 10:03   

jeśli ktoś byłby zainteresowany fotkami od rafała-kota-szczecina, to są juz jakiś czas na moim serwerze - adres i namiary gdzieś powyżej. i jeśli ktoś jeszcze chciałby wrzucić, to proszę we własnych folderach ładować

DZIEŁA na SZTUKI

shovel
[Usunięty]

Wysłany: 01-09-2005, 10:48   

jch: GTS czyli Internet Partners, w Polsce nie mają żadnego konkretnego wyjścia "do kraju" - z tego co się dowiedziałem nie mają nic do tepsy, a do NASKu idą tylko 2 mega...
ich głównym wyjściem jest Sprintlink, w którym, nota bene, GTS ma udziały.
telekomunikacja, z której większość z nas korzysta nie ma żadnego połączenia bezpośredniego ze Sprintlink, tylko do sieci opentransit, troche bardziej uznanej.
więc aby sygnał z serwera Galerii przeszedl od niego do "nas", musi najpierw wyjść do sieci Sprintlink, do której ma dobre połączenie, później przechodzi przez pierwsze wąskie gardło - Sprintlink - Opentransit, a później drugie - Opentransit - TPnet.
w godzinach większego obciążenia ruchu, lub w przypadku gdy z któregokolwiek z wąskich gardeł korzysta więcej klientów, połączenie "nie bangla".
rozwiązanie jest tylko jedno - przenieść galerie na inny serwer... bo ten, choćby nie wiem jak miał szybkie łącze do internet partners, to i tak w polsce nie będzie dobrze chodził, za wyjątkiem Lublina, i jego sieci MAN, i klientó GTSu.

oo..właśnie cenną informacje dostałem.
łącze na którym stoi 3xl.in.lublin.pl jest wykupione z opcją bez dostępu do TPnet... dlatego taki routing... normalnie by szlo normalnie

Rafal_Szczecin 
Mitsumaniak

Auto: Volvo Amazon, Skoda Superb
Wysłany: 01-09-2005, 13:13   

kordiank2 napisał/a:
rafała-kota-szczecina

rafala kota ??:( chyba raczej powinno byc siersciucha...

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi