W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
Auto: Mercedes SLK
Kraj/Country: Polska Pomógł: 7 razy Dołączył: 23 Mar 2009 Posty: 813 Skąd: Słupsk
Wysłany: 16-09-2012, 19:14
amp, brzmi rasowo Także miałem taki etap w użytkowaniu auta... na dłuższą metę stało się to męczące i wymieniłem tłumik. Zaglądałeś który woła o wymianę?
_________________ 02483/KMM
Była: Carisma 1.8GDI 98' LX
Była: Carisma 1.8GDI 12.04' Motion PLUS
Była: Honda Civic VIII 2.2 i-CTDI
Była: Honda Civic IV 1.6 16v
Jest: Mercedes-Benz SŁK 2.3 Kompressor
@edit: żeby nie było offtopu co do rury, to znajomy znalazł całą za 500zł, szukam czegoś taniej, bo to torchę dużo jak za zwyklą rurę, chociaż mitsubishi to mitsubishi
Update bo trochę nie pisałem:
Znalazłem tłumiki za 250zł (końcowy i środkowy), w najbliższym czasie trzeba będzie wykombinować z tym na początku bo jest mała dziurka, ale nie brzmi już tak jak wcześniej ;d