|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
E54A-Wariat by MOTOFREAK |
Autor |
Wiadomość |
jacek11
Mitsumaniak Yatsu~eku
Auto: EA2W Żółwik, Outlander CW8W
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 122 razy Dołączył: 07 Lis 2007 Posty: 11196 Skąd: Radomsko
|
Wysłany: 06-11-2012, 17:11
|
|
|
Wojtek,masz głośniki w drzwiach?bo nie zauważyłem a z tyłu mamy inne niż Motofreak, bo on ma HB u niego głośniki zamocowane są po bokach w tych małych półeczkach,a u nas w tylnej półce za głowami pasażerów.i u nas wchodzą duże głośniki( zdaje się że 6x9,ale głowy nie dam),a w HB są o wiele mniejsze
to co mieści się w desce rozdzielczej,to można najwyżej do CB radia podłączyć jako głośniki zewnętrzne |
|
 |
Motofreak
Mitsumaniak

Auto: będzie e54a==>jest E54a
Pomógł: 2 razy Dołączył: 25 Paź 2010 Posty: 211 Skąd: Ciepielów/Lublin
|
Wysłany: 06-11-2012, 17:46
|
|
|
Jakie są różnice między klimą manualną a klimatronikiem? W sensie jakich części potrzebuję do tej modyfikacji? |
_________________ Poziom druciarstwa w moim samochodzie był porażający a i tak wszystko działało
NO MORE DIESEL a może jednak???
V6 POWER
Chociaż w domu głód i nędza, sześć cylindrów mnie napędza
e54a MÓJ, e52a m/t TATA, e52a a/t SIOSTRA, e88a MÓJ, miejmy nadzieje e54a a/t MÓJ, colt ca0 w planach |
|
|
|
 |
Motofreak
Mitsumaniak

Auto: będzie e54a==>jest E54a
Pomógł: 2 razy Dołączył: 25 Paź 2010 Posty: 211 Skąd: Ciepielów/Lublin
|
Wysłany: 06-11-2012, 17:51
|
|
|
jacek11 napisał/a: | u nas wchodzą duże głośniki( zdaje się że 6x9,ale głowy nie dam),a w HB są o wiele mniejsze |
W sedanie są takie same, wiem bo mam srebrnego sedana na części
jacek11 napisał/a: | to co mieści się w desce rozdzielczej,to można najwyżej do CB radia podłączyć jako głośniki zewnętrzne |
"masz prawdę" jak mawia mój kolega chyba że ktoś robi system 3 drożny, ale ich umiejscowienie jest fatalne
jacek11 napisał/a: | Wojtek,masz głośniki w drzwiach?bo nie zauważyłem |
ja też nie zauważyłem |
_________________ Poziom druciarstwa w moim samochodzie był porażający a i tak wszystko działało
NO MORE DIESEL a może jednak???
V6 POWER
Chociaż w domu głód i nędza, sześć cylindrów mnie napędza
e54a MÓJ, e52a m/t TATA, e52a a/t SIOSTRA, e88a MÓJ, miejmy nadzieje e54a a/t MÓJ, colt ca0 w planach |
|
|
|
 |
Wojciech Bogacz
Mitsumaniak

Auto: Lancer C66A, Sigma Kombi
|
Wysłany: 06-11-2012, 18:51
|
|
|
jacek11 napisał/a: | Wojtek,masz głośniki w drzwiach?bo nie zauważyłem |
Też nie zauważyłem z prostego powodu. Nie ma ich tam. Teraz się przyjrzałem... ech.. ta moja pamięć hehe. Tak czy inaczej w HB z tyłu są faktycznie malutkie głośniki a w sedanie w półce są już dość spore. |
_________________ Lancer 1,6 C66A
(Była) Nasza Sigma Kombi |
|
|
|
 |
jacek11
Mitsumaniak Yatsu~eku
Auto: EA2W Żółwik, Outlander CW8W
Pomógł: 122 razy Dołączył: 07 Lis 2007 Posty: 11196 Skąd: Radomsko
|
Wysłany: 07-11-2012, 16:54
|
|
|
Wojciech Bogacz napisał/a: |
jacek11 napisał/a:
Wojtek,masz głośniki w drzwiach?bo nie zauważyłem
Też nie zauważyłem z prostego powodu. Nie ma ich tam. Teraz się przyjrzałem... ech.. ta moja pamięć hehe. |
o to dobrze,bo już się zacząłem zastanawiać,jak mogłem przeoczyć taki rarytasik |
|
 |
Wojciech Bogacz
Mitsumaniak

Auto: Lancer C66A, Sigma Kombi
|
Wysłany: 08-11-2012, 10:34
|
|
|
jacek11 napisał/a: | o to dobrze,bo już się zacząłem zastanawiać,jak mogłem przeoczyć taki rarytasik |
Służę pomocą Jestem pewny, że moja skleroza jeszcze nie raz wywoła zamieszanie wśród uzytkowników E5 |
_________________ Lancer 1,6 C66A
(Była) Nasza Sigma Kombi |
|
|
|
 |
|
|