Pajero Sport - debiut w Polsce |
Autor |
Wiadomość |
Uwex
The Hitman :-)

Auto: Lancer Sportback 1.8; Colt 1.3
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 20-02-2013, 19:17 Pajero Sport - debiut w Polsce
|
|
|
Ciekawe, że właśnie u nas ? |
|
 |
patrycjuszek
Forumowicz
Auto: Galant 2.0 v6 150 ps
|
Wysłany: 20-02-2013, 20:22
|
|
|
Jak by miał 7 foteli to za 3 lata bym sobie go kupił.
A tak będzie dla myśliwych co by łosia mogli z tyłu zapakować. |
|
|
|
 |
sveno
Mitsumaniak

Auto: Galant V6 Avance SE
|
Wysłany: 21-02-2013, 01:18
|
|
|
Duuuużo ładniejszy od Outlandera. |
_________________ Życie jest zbyt krótkie, by jeździć Dieslem
Gość --->"Rekińczyk"<---
"spotykając innego uzytkownika Gala to tak
jakby się kogoś znajomego spotkało - nie umiem tego wytłumaczyć
i nie doświadczyłem tego jeżdżąc innymi markami" by dzordz8

|
|
|
|
 |
Uwex

|
|
|
|
 |
mjsystem
Forumowicz
Auto: ...
|
Wysłany: 21-02-2013, 08:38
|
|
|
Ładna bestia. Tylko to następna bulwarówka. Zresztą chyba takie było założenie wersji Sport? Ten tył nawiązuje też do Lancera kombi, o którym krążą już od dawna fotografie a nie ma go w sprzedazy... |
|
|
|
 |
JCH
Mitsumaniak Forumowa Opozycja

Auto: OBK 2.0
|
Wysłany: 21-02-2013, 09:07
|
|
|
mjsystem napisał/a: | Ładna bestia. Tylko to następna bulwarówka. | Chciałbym mieć taką "bulwarówkę"
Cytat: | Usprawnić to ma napęd na obydwie osie Super Select 4WD, dostępny przy każdej prędkości. Do dyspozycji są również reduktor oraz blokada tylnego mechanizmu różnicowego. | Tym wjedziesz wszędzie (no... prawie wszędzie) gdzie będzie przyczepność i prześwit. |
_________________ "Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów"
MSS 1.9 DI-D --> OBK 2.0 i DL-650
 |
|
|
|
 |
Trik
Mitsumaniak 1056/KMM

Auto: Lancer 1.5 invite '08
|
Wysłany: 21-02-2013, 20:27
|
|
|
mjsystem napisał/a: | o którym krążą już od dawna fotografie a nie ma go w sprzedazy |
Te fotki były wytworem wyobraźni jakiegoś duńskiego fanatyka marki w 2008r, a nie projektantów z MMC.
mjsystem napisał/a: | Ładna bestia. Tylko to następna bulwarówka |
Też chciałbym mieć taką bulwarówkę. Zwłaszcza że to L200 bez paki, a z kompletną kabiną. I żeby jeszcze silnik benzynowy V6. Mniam. |
_________________ Suzuki Ignis 1,2 (2019) |
|
|
|
 |
maniax86
Mitsumaniak

Auto: lancer 1.6 invite 2011r
|
Wysłany: 21-02-2013, 21:59
|
|
|
no jak dla mnie sprawa jest teraz jasna... zamiast kupić fatalnego moim zdaniem nowego outlandera to można skoczyć sobie zakupić pajero sport |
|
|
|
 |
ogon56
Mitsumaniak Cheerish your life

Auto: Honda Accord 2.4 Type-S
|
Wysłany: 22-02-2013, 00:12
|
|
|
JCH napisał/a: | mjsystem napisał/a: | Ładna bestia. Tylko to następna bulwarówka. | Chciałbym mieć taką "bulwarówkę"
Cytat: | Usprawnić to ma napęd na obydwie osie Super Select 4WD, dostępny przy każdej prędkości. Do dyspozycji są również reduktor oraz blokada tylnego mechanizmu różnicowego. | Tym wjedziesz wszędzie (no... prawie wszędzie) gdzie będzie przyczepność i prześwit. |
No to dokładnie tak samo jak rowerem lub taczką .
A tak na poważnie Mitsu by mógł wprowadzić w końcu jakąś poważną konkurencję dla europejskich limizynek. Japońska konkurencja ze swoimi Accordami, 6, Legacy itp. nie próżnuje a nasza marka już za bardzo wchodzi w rynek dla rodzin z dziećmi i emerytów. A gdzie się podział ten pazur i gracja w jednym? |
_________________ Historia mojego autka
Ex. Mitsubishi Galant 2.4GDI
http://forum.mitsumaniaki.pl/viewtopic.php?t=78977
Ex. Fiat 125P
http://forum.mitsumaniaki...1178798#1178798 |
|
|
|
 |
JCH
Mitsumaniak Forumowa Opozycja

Auto: OBK 2.0
|
Wysłany: 22-02-2013, 08:38
|
|
|
ogon56 napisał/a: | JCH napisał/a: | mjsystem napisał/a: | Ładna bestia. Tylko to następna bulwarówka. | Chciałbym mieć taką "bulwarówkę"
Cytat: | Usprawnić to ma napęd na obydwie osie Super Select 4WD, dostępny przy każdej prędkości. Do dyspozycji są również reduktor oraz blokada tylnego mechanizmu różnicowego. | Tym wjedziesz wszędzie (no... prawie wszędzie) gdzie będzie przyczepność i prześwit. | No to dokładnie tak samo jak rowerem lub taczką . |
Taaa...
Miałem kiedyś rower w górach, tam gdzie jeździmy L200.... - wymiękłem
A do taczki.... chcesz, naładuję Ci kamieni z rzeki i każę dymać z tym do góry. L200, jak to mówi kumpel, nawet nie pierdnie
Aczkolwiek w zeszłą zimę okazało się, że pomimo 4 łańcuchów i wyciągarki (nie było do czego się zaczepić) najsilniejszy okazał się człowiek - bagaże trzeba było nosić na plecach a fura nie dała rady i została w lesie |
_________________ "Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów"
MSS 1.9 DI-D --> OBK 2.0 i DL-650
 |
|
|
|
 |
mjsystem
Forumowicz
Auto: ...
|
Wysłany: 22-02-2013, 08:42
|
|
|
Trik napisał/a: | mjsystem napisał/a:
o którym krążą już od dawna fotografie a nie ma go w sprzedazy
Te fotki były wytworem wyobraźni jakiegoś duńskiego fanatyka marki w 2008r, a nie projektantów z MMC. |
Nie potrafię teraz znależć tej fotki, ale stały obok siebie sedan, sportback i kombi. Miałem nieodparte wrażenie, że to werscja katalogowa MMC. Ale może to też tylko wyobraźnia artysty jak znajdę to wkleję . |
|
|
|
 |
Derpin [Usunięty]
|
Wysłany: 22-02-2013, 12:39
|
|
|
nie ma jak to wprowadzić po 5!!! latach od debiutu na rynkach azjatyckich coś co u nas zwą nowością ot taka polityka mitsu i dbanie o klienta w europie.
to, że zadebiutuje akurat u nas to pewnie kwestia tego, że tylko nasza centrala zechciała go ciągnąć, po tym jak wyposażyli go wreszcie w silniki diesla, bo wcześniej była dostępna tylko V6 która nadal jest dostępna w Rosji. zresztą przypadkiem czy nowe auta sprzedawane od 2012 roku nie powinny mieć już euro 5? bo ten silnik i tak spełnia tylko euro 4..... pewnie tylko u nas dało się robić jakiś myk w tej sprawie |
|
|
|
 |
gzesiolek
Forumowicz

Auto: Mazda 6 GJ 2.5 AT
|
Wysłany: 22-02-2013, 17:58
|
|
|
Derpin, w Polsce bedzie pewnie tylko Dieselek... taki sam jak w L200 i chyba w tej chwili spelniajacy EURO 5....
Zreszta samo auto to po prostu wersja L200, na niektorych rynkach oferowana praktycznie juz wtedy kiedy u nas zaczeto oferowac aktualne L200...
Ot wol roboczy, ktory udaje exclusive terenowke (co nie zaprzecza temu ze jest terenowka z prawdziwego zdarzenia w porownaniu do Outka i ASX) |
_________________ Był: Mitsubishi Lancer 1.5 MT Invite 2008
Jest: Mazda 6 2.5 AT SkyPassion Kombi FL 2015

|
|
|
|
 |
Uwex

|