W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
Auto: Lancer Sportback 2014
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 08-08-2012, 09:20
Dubstep jest dobry, ale nie da się tego słuchać non stop za bardzo ryje głowę . Aczkolwiek lubię również szybką muzykę, zależnie od tego jaki styl jazdy wybieram
Ja z kolei jako, że mam radio na kasety MC wałkuję starą kolekcję kaset, które udało mi się uzbierać z bratem przez kilka lat. Aktualnie w samochodzie mam Wu-Tang - Iron Flag, Ol' Dirty Bastard, MC Solaar i jakąś składankę. Niestety nie słuchałem w tamtych latach nic innego niż rap, więc jestem ograniczony, tym bardziej, że nie mam anteny w samochodzie
Auto: Carisma Elegance 1.8 GDI 122KM
Wysłany: 08-08-2012, 13:14
A ja wczoraj kupiłem sobie cosik takiego:
więc jak już siądę za kółko to na pewno będzie lecieć. Choć Genesis wolę oczywiście:
No i przede wszystkim:
Wysłany: 23-02-2013, 01:26
mjsystem, wojtekbogacz specjalnie dla was. JCH miał to w Wierchomli, ale was przy tym nie było.
Może i jestem stary, ale takiej muzy już nie robią. A w połączeniu z tekstem to już w ogóle bajka.
Niestety, nie udało mi się znaleźć w jednej części, tak jak Pan Bóg przykazał, a artysta chciał. No ale macie w sumie całość. Przesłuchajcie koniecznie ciągiem. Wiem, że to 1,5 godziny muzyki, ale warto. Tylko uważajcie, bo można wpaść w pętlę i słuchać tego na okrągło.
Wysłany: 02-03-2013, 20:26
wojzi, szacun...
ale ja dla odmiany dam cos co pewnie 99% z was wylaczy po 10sekundach, ale ta piosenka stala sie nieformalnym hymnem naszego teamu w robocie w ostatnim czasie...
Ot ciezki okres, duzy naklad pracy i braki kadrowe...
Wysłany: 09-03-2013, 04:45
Kocham YouTube.
Z 16 jak nie więcej lat temu usłyszałem ich w radiu. Zakochałem się. Zgrałem cały program na kasetę, którą potem głupi pożyczyłem i już nigdy nie odzyskałem. I tak już od 10 lat ich nie słyszałem. A dzięki YouTube znów ich znalazłem.
Panie i panowie: Tractor!
Niestety nie znalazłem całej płyty, ale jakby ktoś miał do sprzedania to dam każde pieniądze.
Te ciągnące się bez końca gitarowe solówki są nieziemskie. To już jest super:
Ale tu to już mistrzostwo świata. Teraz nikt tak nie gra. Angielska muzyka na najwyższym poziomie. Mało kto może się z nimi równać.
Naprawdę mówię poważnie, jakby ktoś miał płytę kupuję od razu - za taką muzykę powinno się płacić.
A z zupełnie innej bajki posłuchajcie na tego gościa - zwłaszcza patent między 1:57 a 2:07. Takiego timingu jeszcze w życiu nie widziałem. Zresztą co się dziwić, jeden z najlepszych pianistów dwudziestego wieku.
Kurcze jak ktoś nie pokocha klasyki przy nim, to przy nikim. Aż nie potrafię znaleźć słów by oddać to jak grał na pianinie.
Wysłany: 12-03-2013, 00:08
wojzi, nie przestajesz mnie zadziwiac... swietna muza, choc przyznaje ze Tractora to chyba pierwszy raz w zyciu slysze...
Ale mimo, ze jakby nie patrzec to nie moje klimaty to i tak juz wiem, ze nie ostatni
Co do Goulda to mialem kiedys okazje trafic w TV na jakies jego wykonania i pamietam do dzis moja mysl... "gosc wyglada jakby cala muzyke mial w sobie i usilowal z materii wokol niego skorzystac jak z narzedzia aby dac szanse innym ja uslyszec"... Inna sprawa, ze koles byl juz wtedy siwy, w okularkach... wygladal jakby ledwo wciskal klawisze by za chwile spowodowac opad szczeny wariacja gdzie wiekszosci ludzi 4 rak by braklo
Wrzucaj dalej
Ja juz nic nie wrzucam bo tylko psuje
Wysłany: 12-03-2013, 03:07
gzesiolek napisał/a:
wojzi, nie przestajesz mnie zadziwiac...
Ja po prostu kocham muzykę : Moja praca marzeń to własna audycja w radiu z muzyką ciężką, trudną i nieprzyjemną
gzesiolek napisał/a:
Ja juz nic nie wrzucam bo tylko psuje
Nie piernicz tylko wrzucaj. Dzięki temu, że każdy słucha co innego mamy możliwość się rozwijać muzycznie.
Co do Goulda to niektórzy sądzą, że miał Aspergera, ale wielkim pianistą był. Warto obejrzeć film:
gzesiolek napisał/a:
Wrzucaj dalej
Mówisz masz
Już nie raz ich tu dawałem. Ale dla mnie to kwintesencja muzyki:
A to z ich najlepszej płyty: "Within the realm of the dying sun"
Geniusz muzyczny w czystej muzyki. Już kiedyś pisałem: Przebijają nawet Floydów. Tak grają w niebie.
A tak w piekle
A tak w Finlandii:
Dla każdego coś dobrego
Ale, żeby nie było tak górnolotnie, tak grają Muppety
A na zakończenie coś z zupełnie innej beczki. Polecam:
A na koniec "Spaceman" - niby to gitary ale podpada odrobinę po elektronikę.... Tylko trzeba odrobinę cierpliwości bo kawałek rozkręca się dość długo ale po pierwszym refrenie wszystko staje się jasne.
http://www.youtube.com/embed/svwlA5gfbhk
A teraz mam pytanie ) W jaki sposób mogę umieszczać filmiki z YT bezpośrednio na forum a nie w postaci linków ?
_________________ Prawo jazdy to nie dowód osobisty - nie każdy musi je posiadać;)
Renault Megane RXT 1.6 '99 - jest Myszki
Mitsubishi Galant 2.5 '98 - jest
Suzuki Swift 1.3 GS mk3 '94 - był
Opel Omega A 2.0 GL '91 - był
Fiat 125p 1.5C ' 86 - był NAJLEPSIEJSZY
Nie ma ciemnej strony księżyca, w rzeczywistości jest cały ciemny