|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Przesunięty przez: glina 29-05-2014, 13:11 |
[Cari 1.9DI-D] Kupuję CARISMĘ za grosze - sprawdzicie VIN? J |
Autor |
Wiadomość |
tomicarisma
Forumowicz

Auto: CARISMA 1,6 '96 + LPG
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 6 razy Dołączył: 07 Wrz 2011 Posty: 192 Skąd: Lublin
|
Wysłany: 04-06-2013, 19:22 [Cari 1.9DI-D] Kupuję CARISMĘ za grosze - sprawdzicie VIN? J
|
|
|
Mam okazję bardzo tanio kupić CARISMĘ z 2002r w 1.9DID. Mógłby mi ktoś sprawdzić jakąś historię auta i jego wyposażenie bo stronki od sprawdzania VIN są oględne i nic nie pokazują - albo podrzućcie jakąś stronkę jeśli znacie.
VIN: XMCLNDA5A2F013145
Poowiedzcie jeszcze skąd w samochodzie, który stał rok na parkingu w środku jest pełno wody. Z tyłu pod kołem zapasowym i pasażer za kierowcą i kierowca - pod wycieraczką? Był mocno walony czy poprostu gdzie jest dziura, którą to nabiera? |
|
|
|
 |
Iron.Falcon
Mitsumaniak Brummi Fahrer

Auto: Galant 2.4 GDI
Kraj/Country: Germany
Pomógł: 7 razy Dołączył: 01 Cze 2013 Posty: 427 Skąd: Bad Rothenfelde
|
Wysłany: 04-06-2013, 19:31
|
|
|
MARKA Mitsubishi
MODEL Carisma
TYP Hatchback
ROK PRODUKCJI 2002
SKRZYNIA BIEGOW Manual
POJEMNOSC 1900
RODZAJ PALIWA Diesel
LICZBA DRZWI 4/5
MOC 102 KM / 75 kW
OPIS niebieski-metallic, el. szyby, el. lusterka, klimatyzacja, centralny zamek, radio, wspomaganie kierownicy, komputer, ABS, autoalarm, poduszki powietrzne, immobiliser, alufelgi, światła przeciwmgłowe
[ Dodano: 04-06-2013, 19:32 ]
tomicarisma napisał/a: | Poowiedzcie jeszcze skąd w samochodzie, który stał rok na parkingu w środku jest pełno wody. Z tyłu pod kołem zapasowym i pasażer za kierowcą i kierowca - pod wycieraczką? Był mocno walony czy poprostu gdzie jest dziura, którą to nabiera? | możliwe, że zapchały się od liści odpływy z podszybia i leje się przez nawiewy przy nogach... w Omedze którą kiedyś miałem był to standard |
|
|
|
 |
tomicarisma
Forumowicz

|
Wysłany: 04-06-2013, 19:33
|
|
|
właśnie kolor samochodu jest srebrny. Myślisz, że można się dowiedzięc coś więcej nt. pojazdu kolizje stłuczki itd. np na Policji? |
|
|
|
 |
Bizi78
Mitsumaniak Reklamożerca.

Auto: MSS 1.3 family 01r.
Pomógł: 823 razy Dołączył: 01 Sty 2010 Posty: 20986 Skąd: Częstochowa
|
Wysłany: 04-06-2013, 19:58
|
|
|
tomicarisma napisał/a: | Myślisz, że można się dowiedzieć coś więcej nt. pojazdu kolizje stłuczki itd. np na Policji? |
Raczej nie.
Ochrona danych osobowych . |
_________________ Gość zobacz moją zieloną żabę .
 |
|
|
|
 |
pentional
Mitsumaniak
Auto: Lancer GTS 2008 CVT
Pomógł: 1 raz Dołączył: 02 Wrz 2011 Posty: 69 Skąd: Warszawa / Łobez
|
Wysłany: 04-06-2013, 20:44
|
|
|
Jeśli znasz kogoś w jakiejś ubezpieczalni np. PZU, Warta itp możesz poprosić o sprawdzenie czy auto było kiedyś uczestnikiem szkody.
Dla ułatwienia możesz na poniższej stronie sprawdzić gdzie, kiedy i u kogo auto było ubezpieczone.
https://zapytania.oi.ufg.pl/SASStoredProcess/guest?with=zpp1
P.S. Przydatna opcja Ostatnio kilkakrotnie sprawdzałem pare aut na którymi się zastanawiałem (i tak w koncu nic nie kupiłem ). W jednym przypadku wiedziałem wiecej o aucie, niż jego 2 właściciel |
|
|
|
 |
tomicarisma
Forumowicz

|
Wysłany: 05-06-2013, 12:13
|
|
|
DZIĘKI wszystkim za pomoc! Jakby ktoś miał jeszcze jakąś możliwość sprawdzenia po VIN np. w Mitsubishi to proszę dajcie znać bo to dla mnie ważne i pilne. Dzięki! |
|
|
|
 |
|
|