|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[ALL] elektrycznie wysuwana antena w GLXi 93r? |
Autor |
Wiadomość |
biedrzyk [Usunięty]
|
Wysłany: 06-02-2007, 20:54 [ALL] elektrycznie wysuwana antena w GLXi 93r?
|
|
|
witam wszystkich!!
od razu pytanko:)
czy w wersji GLXi antena jest wysuwana elektrycznie?bo zmieniłem radio i nie podlaczylem anteny...(wstawilem ISO i kable do głośników nowe ciągnąłem)
jeśli jest wysuwana może mi ktoś powiedzieć który kabel do niej leci?
jak wynika ze schematu dostępnego gdzieś tu na forum to niby kabel L ale u mnie w kostce nie ma tego kabla |
Ostatnio zmieniony przez karolgt 14-10-2007, 00:50, w całości zmieniany 2 razy |
|
|
|
 |
yossarian1983 [Usunięty]
|
Wysłany: 06-02-2007, 23:29
|
|
|
W moim aucie nie jest elektryczna i nie slyszalem zeby w CAO byla taka, ale rozne rzeczy sie zdarzaja |
|
|
|
 |
biedrzyk [Usunięty]
|
Wysłany: 07-02-2007, 22:42
|
|
|
no bo jak chce wyciągnąć ręką to ciężko się wysuwa tak jakby była elektryczna...stąd te pomysł, że tak jest |
|
|
|
 |
yossarian1983 [Usunięty]
|
Wysłany: 07-02-2007, 23:01
|
|
|
Moja tez sie ciezko wyciaga ale jest troche pogieta i czas tez juz pewnie zrobil swoje. Sprobuj nasmarowac swoja antene - powinno byc lepiej. |
|
|
|
 |
gregorbu [Usunięty]
|
Wysłany: 08-02-2007, 08:25
|
|
|
W Coltach seryjnie nie było elektrycznej anteny. |
|