|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[1.8DI-D] Instrukcja obsługi ASX i MMCS |
Autor |
Wiadomość |
Pawel_psp
Nowy Forumowicz
Auto: ASX
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 30-07-2013, 22:02 [1.8DI-D] Instrukcja obsługi ASX i MMCS
|
|
|
Witam. Poszukuję instrukcji obsługi do mit ASX oraz do MMCS. Od kilku dni jestem posiadaczem ASX 115KM 2011r, całkiem fajny,Full opcja, sprowadzony z Belgii (instrukcje które dostałem z autkiem są w kompletnie niezrozumiałym dla nie języku), więc chciał bym się co nieco o nim dowiedzieć. Pytałem w salonie ale tam mają ceny z kosmosu (450zł za inst. do ASX, do MMCS już nie pytałem bo mnie zatkało 1200 za aktualizację do mapy#@#). Z chomika pobrałem jakąś inst. do MMCS dla Outlandera lecz nie ma tam mowy o ustawieniach pojazdu za pomocą tego urządzenia lub ustawień Bluetooth . Jeśli ktoś ma takie dokumenty to proszę o pomoc. |
|
|
|
 |
felix_x
Forumowicz
Auto: ASX Intense 1,6
|
Wysłany: 30-07-2013, 22:45
|
|
|
Na Alledrogo są instrukcje do ASX za 50-60 PLN...
Do MMCS nie znalazłem...
Pzdr
edit
chociaż na TU coś jest... |
|
|
|
 |
wlodeks
Mitsumaniak
Auto: ASX 1,8 150KM 4WD
|
Wysłany: 31-07-2013, 11:07
|
|
|
Jeżeli chodzi o instrukcję do MMCS to nie ma takowej dedykowanej do ASX i dodają tą od Outlandera. W niej są opisane dostępne ustawienia (np. reakcja lusterek, czułość czujnika światła, ustawienia alarmu-jeżeli jest ten fabryczny etc.) wyjątkiem jest Bluetooth, który rzeczywiście nie jest tam opisany ale ....jest opisany w normalnej instrukcji. Pomimo że normalna instrukcja traktuje o zwykłym radiu a nie o MMCS, to cała procedura np. podłączania telefonu etc. jest dokładnie taka sama dla MMCS i podany opis działa w MMCS. Jest to co prawda lekki anachronizm aby mając MMCS "rozmawiać z nim" i wydawać komendy głosowe zamiast zrobić to przy użyciu ekranu dotykowego ale najważniejsze że system działa. |
|
|
|
 |
martinesmatrix
Nowy Forumowicz
Auto: ASX
|
|
|
|