Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
[1.8DI-D] Instrukcja obsługi ASX i MMCS
Autor Wiadomość
Pawel_psp 
Nowy Forumowicz

Auto: ASX
Kraj/Country: Polska
  Wysłany: 30-07-2013, 22:02   [1.8DI-D] Instrukcja obsługi ASX i MMCS

Witam. Poszukuję instrukcji obsługi do mit ASX oraz do MMCS. Od kilku dni jestem posiadaczem ASX 115KM 2011r, całkiem fajny,Full opcja, sprowadzony z Belgii (instrukcje które dostałem z autkiem są w kompletnie niezrozumiałym dla nie języku), więc chciał bym się co nieco o nim dowiedzieć. Pytałem w salonie ale tam mają ceny z kosmosu (450zł za inst. do ASX, do MMCS już nie pytałem bo mnie zatkało 1200 za aktualizację do mapy#@#). Z chomika pobrałem jakąś inst. do MMCS dla Outlandera lecz nie ma tam mowy o ustawieniach pojazdu za pomocą tego urządzenia lub ustawień Bluetooth . Jeśli ktoś ma takie dokumenty to proszę o pomoc.

felix_x 
Forumowicz

Auto: ASX Intense 1,6
Wysłany: 30-07-2013, 22:45   

Na Alledrogo są instrukcje do ASX za 50-60 PLN... 8)
Do MMCS nie znalazłem...
Pzdr

edit
chociaż na TU coś jest... 8)

wlodeks 
Mitsumaniak

Auto: ASX 1,8 150KM 4WD
Wysłany: 31-07-2013, 11:07   

Jeżeli chodzi o instrukcję do MMCS to nie ma takowej dedykowanej do ASX i dodają tą od Outlandera. W niej są opisane dostępne ustawienia (np. reakcja lusterek, czułość czujnika światła, ustawienia alarmu-jeżeli jest ten fabryczny etc.) wyjątkiem jest Bluetooth, który rzeczywiście nie jest tam opisany ale ....jest opisany w normalnej instrukcji. Pomimo że normalna instrukcja traktuje o zwykłym radiu a nie o MMCS, to cała procedura np. podłączania telefonu etc. jest dokładnie taka sama dla MMCS i podany opis działa w MMCS. Jest to co prawda lekki anachronizm aby mając MMCS "rozmawiać z nim" :) i wydawać komendy głosowe zamiast zrobić to przy użyciu ekranu dotykowego ale najważniejsze że system działa.

martinesmatrix 
Nowy Forumowicz

Auto: ASX
Wysłany: 13-04-2016, 23:41   

Witam,
może komuś się przyda polska instrukcja do ASX - http://www.man4car.com/14..._ASX_instrukcja

pozdrawiam
marek

Odpowiedz do tematu