Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
[EAx 97-04] Mitsubishi Galant * 2.5 V6 * AVANCE
Autor Wiadomość
tipler 
Nowy Forumowicz

Auto: rozglądam się
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 10-06-2014, 22:11   [EAx 97-04] Mitsubishi Galant * 2.5 V6 * AVANCE

witam wszystkich ,jestem tu nowy i mam zamiar kupić galant'a
Wpadł mi w oko ten oto egzemplarz ,co sądzicie o nim ,może znacie tego właściciela
jedyne co mnie zastanawia to przebieg

Oferta od:
Osoby prywatnej
Marka:
Mitsubishi
Model:
Galant
Poj. silnika:
2 498 cm3
Rok produkcji:
2002
Paliwo:
Benzyna
Moc silnika:
160 KM
Przebieg:
102 000 km
Typ nadwozia:
Sedan
Kolor:
Czarny

Witam, Sprzedaję Mistsubishi Galanta z 2002r Grudzień 2.5 V6 160 KM z manualna skrzynią niegów. Auto posiadam od ponad roku i doskonale się sprawuje.
Samochód został sprowadzony z Niemiec gdzie miał tylko jednego właściciela. Zaraz po zakupie w aucie wymieniłem akumulator, a jakiś czas później komplet hamulców tj. tarcze, klocki przód tył oraz płyn hamulcowy, w sierpniu wymieniłem kompletne sprzęgło.
Stan techniczny samochodu oceniam jako bardzo dobry. Silnik pracuje równo i cicho jak na galanta przystało.
Zawieszenie bez najmniejszego luzu, autko jest sztywne i bardzo dobrze się prowadzi. Wnętrze auta jest bardzo dobrze zachowane, brak połamanych plastików, przetarć czy plam itd
posiadam dwa komplety opon obecnie założone są jeszcze zimówki. oba komplety opon w bardzo dobrym stanie.
A teraz co trzeba zrobić w aucie: wymienić olej ok 300 zł, i sonda lambda jest do wymiany ok 400 zł z robocizną.
Samochód sprzedaję tylko z powodów finansowych, jest to naprawdę zadbany egzemplarz więc proszę o poważne oferty.

Ostatnio zmieniony przez tipler 21-06-2014, 22:32, w całości zmieniany 3 razy  

arturj123 
Forumowicz

Auto: A3 1.8T 200KM
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 11-06-2014, 00:35   

Popraw temat, bo trafi do kosza:
:arrow: http://forum.mitsumaniaki.pl/viewtopic.php?t=40247

Odnośnie egzemplarza:
Wygląda na zadbaną sztukę. Niestety z tych zdjęć niewiele wynika, brak zdjęcia pod maską, brak zdjęcia nadkoli, wnętrza.

Cena wysoka, ale jeśli ktoś bierze pod uwagę:
Cytat:
A teraz co trzeba zrobić w aucie: wymienić olej ok 300 zł, i sonda lambda jest do wymiany ok 400 zł z robocizną.

Olej z filtrem za 300 zł - to może dobrze świadczyć o sprzedającym
W tym modelu i roczniku są 4 sondy lambdy - zdiagnozować, która to.

Odpowiedz do tematu