|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Dwa Galanty do oceny 2.5 v6 97 rok i 2.0 16v 96 rok Warszawa |
Autor |
Wiadomość |
Jankos1
Nowy Forumowicz
Auto: Moze Galant 2.5 v6
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 21-07-2014, 18:33 Dwa Galanty do oceny 2.5 v6 97 rok i 2.0 16v 96 rok Warszawa
|
|
|
Witam,
Jestem tutaj nowy, marka Mitsubishi jest mi raczej obca ale kolega posiada Galanta z ww. silnikiem i bardzo go sobie chwali. Auto na pewno się wyróżnia, do tego ma przysłowiowego kopa jak potrzeba. Bardzo mi się spodobało i gotów jestem zamienić swój o wiele młodszy samochód na auto która jak sądze będzie się wyróżniać i wyrożnia.
Znalazłem na necie dwa ogłoszenia, oba z Warszawy gdyż stąd podchodze.
http://otomoto.pl/mitsubi...-C31283071.html
http://otomoto.pl/mitsubi...-C32545158.html
Z opinii użytkowników to 2.5 ma spory apetyt na paliwo, mnie bardziej interesuje sam serwis, koszt części oraz utrzymanie tego auta.
Nie eliminuje słabszej jednostki, obecnie jeżdżę klekotem ale robię małe przebiegi dlatego przesiadam się ponownie na Pb.
Każda porada jest mile widziana.
Dziekuje. |
|
|
|
 |
radek8622
Mitsumaniak

Auto: Galant 2,5v6 elegance 98r
Pomógł: 14 razy Dołączył: 05 Lis 2011 Posty: 521 Skąd: wrocław
|
|
|
|
 |
Tomasz87
Mitsumaniak

Auto: Outlander II 2.4 MIVEC
Pomógł: 5 razy Dołączył: 28 Cze 2010 Posty: 561 Skąd: mazowieckie
|
Wysłany: 23-07-2014, 07:56 Re: Dwa Galanty do oceny 2.5 v6 97 rok i 2.0 16v 96 rok Wars
|
|
|
Jankos1 napisał/a: |
Z opinii użytkowników to 2.5 ma spory apetyt na paliwo, mnie bardziej interesuje sam serwis, koszt części oraz utrzymanie tego auta.
|
spory? może nie mały, ale dużo większy niż 2.0... |
|
|
|
 |
|
|