[EAx 97-04] Mitsubishi Galant Avance 2.5 V6 z 2002r Bielsk P |
Autor |
Wiadomość |
19sebo20
Mitsumaniak GALANTOOO :)
Auto: Mitsubishi Galant 2.5V6
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 25-07-2014, 10:13
|
|
|
Witam wszystkich forumowiczów,
Miło że ktoś się zainteresował moim galantem, i na ile dam rady postaram się sprostować wasze niepewności.
Od razu też powiem że z założycielem tematu rozmawiałem i starałem się szczerze wszystko opowiedzieć o aucie.... które napewno nie twierdze jak niektorzy handlarze ze jest idealne ale napewno warte uwagi i doinwestowane...
Dobrze zauważone przez robertdg nie dopasowanie zderzaka z prawej strony jest niestety przyczyną zaczepienia zderzakiem i jego lekkie urwanie z uchwytów.
Na tym zdjęciu widzimy u dołu gdzie został zaczepiony, niestety obnizony przód wygląda i na prostych drogach fajny efekt ale niestety czasem też jest utrudnieniem i na jednym z parkingów został zaczepiony.
Co do maski, wspominałem ulferus przez telefon że maska jest wymieniona z innego auta wstawiona, gril jak dobrze pamietam coś nie trzyma na jednym zatrzasku po tym zaczepieniu zderzakiem zwróce na to uwagę.
Przy kupnie po sprawdzeniu przez znajomego mechanika stwierdził że nie wygląda na auto powypadkowe, to samo powiedziano mi na stacji diagnostycznej przy ustawianiu geometri i zbieznosci
Zdjęcia komory kielchów zainteresowany kolega dostanie dzisiejszego wieczoru.
Ps. Sunderland86 - niestety nie dane było mi przewidzieć pół roku wcześniej przyszłych wydatków, i zapewniam Cię nie wszyscy w ogłoszeniach naciągają historie - Wszystkie Galanty mile widziane na ślubie 13 września w Bielsku Podlaskim
Pozdrawiam
Sebastian |
_________________ Zapamiętaj, że wszystkiemu winne są głupie przepisy, fatalne drogi, zbyt duża liczba samochodów i korki. Ty sam jesteś zawsze bez winy.:)
BMW e36 - pierwsze auto - sprzedane
Mitsubishi Galant 1997r 2.016V lpg - sprzedany
Mitsubishi Galant 1997r 2.5v6 - sprzedany
Mitsubishi Galant Avance 2002r 2.5v6 |
|
|
|
 |
ulferus
Forumowicz
Auto: Carisma
|
Wysłany: 25-07-2014, 10:18
|
|
|
cieszę się że wpadłeś i wyjaśniłeś o co biega. Wszystko da się zrobić przy niewielkich nakładach aby było cymesik
Czekam z niecierpliwościa na zdjecia i przyszły tydzien aby go obejrzeć |
|
|
|
 |
Tomek
Mitsumaniak forumowy ekspert

Auto: Q50s Red Sport
Pomógł: 86 razy Dołączył: 02 Wrz 2009 Posty: 11092 Skąd: Wieliczka
|
|
|
|
 |
Tomasz87
Mitsumaniak

Auto: Outlander II 2.4 MIVEC
Pomógł: 5 razy Dołączył: 28 Cze 2010 Posty: 561 Skąd: mazowieckie
|
Wysłany: 25-07-2014, 10:52
|
|
|
19sebo20 napisał/a: |
Co do maski, wspominałem ulferus przez telefon że maska jest wymieniona z innego auta wstawiona, gril jak dobrze pamietam coś nie trzyma na jednym zatrzasku po tym zaczepieniu zderzakiem zwróce na to uwagę. |
Słuchajcie, nie zawsze trzeba się dopatrywać wypadku czy stłuczki patrząc na taką maskę...
moja teraz też dziwnie wygląda - po przyjęciu sporego psa przy 70km/h... |
|
|
|
 |
ulferus
Forumowicz
|
Wysłany: 25-07-2014, 11:42
|
|
|
Tomasz87 napisał/a: | 19sebo20 napisał/a: |
Co do maski, wspominałem ulferus przez telefon że maska jest wymieniona z innego auta wstawiona, gril jak dobrze pamietam coś nie trzyma na jednym zatrzasku po tym zaczepieniu zderzakiem zwróce na to uwagę. |
Słuchajcie, nie zawsze trzeba się dopatrywać wypadku czy stłuczki patrząc na taką maskę...
moja teraz też dziwnie wygląda - po przyjęciu sporego psa przy 70km/h... |
Maska maską wszystko da się zrobić tutaj przed wszystkim "robotę" robią fele |
|
|
|
 |
Sunderland86
Mitsumaniak

Auto: Mitsubishi Galant EA2A
Pomógł: 11 razy Dołączył: 30 Lis 2011 Posty: 1050 Skąd: Ostróda
|
Wysłany: 25-07-2014, 12:10
|
|
|
19sebo20 napisał/a: | Ps. Sunderland86 - niestety nie dane było mi przewidzieć pół roku wcześniej przyszłych wydatków, i zapewniam Cię nie wszyscy w ogłoszeniach naciągają historie - Wszystkie Galanty mile widziane na ślubie 13 września w Bielsku Podlaskim |
W takim razie wszystkiego dobrego na nowej drodze życia |
_________________ 28.04.2014 [*]
 |
|
|
|
 |
ulferus
Forumowicz
|
Wysłany: 26-07-2014, 12:32
|
|
|
Panowie nowe foty :
 |
|
|
|
 |
Sanyo
Nowy Forumowicz

Auto: Galant 2.5 V6 '99 Avance
|
Wysłany: 26-07-2014, 21:28
|
|
|
Prawy kielich na zdjeciu widać że ruda zainfekowała. Niestety tam się woda zbiera, trzeba by za wczasu tam czegoś nawalić żeby rdzy nie było . Od góry widać że jest całkiem spoko, ciekawe jak od dołu.
Silnik nie myty to można szukać czy ma jakieś wycieki. |
_________________ Galant 2.5 V6 '99 Avance
 |
|
|
|
 |
ulferus
Forumowicz
|
Wysłany: 01-08-2014, 23:33
|
|
|
oglądany -- nie zdecydowałem się na zakup |
|
|
|
 |
danielwisnia
Nowy Forumowicz
Auto: Galant
|
Wysłany: 02-08-2014, 07:22
|
|
|
ulferus napisał/a: | oglądany -- nie zdecydowałem się na zakup |
z jakiego powodu? |
|
|
|
 |
ulferus
Forumowicz
|
Wysłany: 02-08-2014, 11:28
|
|
|
powiem tak z szacunku dla forumowicza nie będe wdawał się w szczegóły bo to fajny człowiek
a co do gala - dostałem ofertę gala ze szwajcarii w tych samych pieniądzach gdzie nie musze robić ani przodu ani nadkola
 |
|
|
|
 |
19sebo20
Mitsumaniak GALANTOOO :)
Auto: Mitsubishi Galant 2.5V6
|
Wysłany: 03-08-2014, 11:55
|
|
|
ulferus napisał/a: | powiem tak z szacunku dla forumowicza nie będe wdawał się w szczegóły bo to fajny człowiek
a co do gala - dostałem ofertę gala ze szwajcarii w tych samych pieniądzach gdzie nie musze robić ani przodu ani nadkola
Obrazek |
A więc szerokości
Co do robienia przodu to z całym szacunkiem to co zostało mi pokazane to odrazu pojechałem do mechanika i spytałem co z tym powiedział że te zgiecie co mi pokazali to nawet od potrącenia psa może być a nie od poważnej kolizji. Podloznice i wszystko jest proste. Tak samo przy trzech tys coś w silniku stuka ? Każdy znajomy mechanik stwierdził że silnik jest w idealnym stanie wiec niestety nie wiem czego się dosłuchał:-)
Mili i sympatyczni ludzie więc życze szerokiej drogi i witamy nowego właściciela Galanta do zobaczenia na drogach |
_________________ Zapamiętaj, że wszystkiemu winne są głupie przepisy, fatalne drogi, zbyt duża liczba samochodów i korki. Ty sam jesteś zawsze bez winy.:)
BMW e36 - pierwsze auto - sprzedane
Mitsubishi Galant 1997r 2.016V lpg - sprzedany
Mitsubishi Galant 1997r 2.5v6 - sprzedany
Mitsubishi Galant Avance 2002r 2.5v6 |
|
|
|
 |
ulferus
Forumowicz
|
Wysłany: 03-08-2014, 15:19
|
|
|
też nei wiem czego się dosłuchał ale ufam zdaniu oglądających - nie spodobało im się to nie wiziąłem
mam nadzieje że nowemu włascicielowi będzie służył bo piękne autko |
|
|
|
 |
McCoy
Forumowicz
Auto: Mitsubishi SE 2,5V6 /99
Kraj/Country: Germany
Pomógł: 4 razy Dołączył: 20 Lut 2014 Posty: 249 Skąd: okolice Monachium
|
Wysłany: 03-08-2014, 15:50
|
|
|
ulferus napisał/a: | powiem tak z szacunku dla forumowicza nie będe wdawał się w szczegóły bo to fajny człowiek
Obrazek |
Ten ze Szwajcarii napewno bedzie igla. |
|
|
|
 |
ulferus
Forumowicz
|
Wysłany: 03-08-2014, 22:54
|
|
|
coż może będzie taki że nie bedzie potrzebował wkładów i roboty na początku ... |
|
|
|
 |
|