|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
AUTOMARKET - Boguchwała k/Rzeszowa |
Autor |
Wiadomość |
saphire
Mitsumaniak daje wędkę nie rybę

Auto: Laguna Coupe GT
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 162 razy Dołączył: 20 Sie 2006 Posty: 6011 Skąd: Przemyśl
|
Wysłany: 11-03-2007, 21:18 AUTOMARKET - Boguchwała k/Rzeszowa
|
|
|
Witam!
Stwierdzam, że po miesięcznych z okładem kontaktach z nimi jestem zadowolony. Misiek po ataku parkingowym ładnie naprawiony - cały przód powymieniany, elegancko polakierowany a nawet moje siateczki tuningowe poprzekładali ze starego zderzaka (to już raczej zasługa lakiernika).
Robiłem też rozrząd i olej w automacie i w sumie elegancko proponowali od razu na częściach do pierwszego montażu, ponadto miskę olejową wyprostowali bo gdzieś kiedyś puknąłem i mechanik wyczaił że zagięta i jeszcze ładnie od razu uszczelkę zmienili i osłony pod silnikiem ponaprawiali bo ciut oberwane były.
W sumie nie mogę narzekać na nic a ponadto cierpliwie czekali aż ubezpieczyciel sprawcy przelewami kasę im za ten przodek prześle. W sumie daję im pozytyw - ale może jeszcze ktoś coś od siebie doda. |
_________________ Bartek `saphire` Siębab |
|
|
|
 |
Python [Usunięty]
|
Wysłany: 11-03-2007, 21:42
|
|
|
Cytat: | W sumie daję im pozytyw - ale może jeszcze ktoś coś od siebie doda.
_________________ |
ja niestety mam złe skojarzenia z tym serwisem dwa lata temu miała miejsce taka sytuacja:
Pojechałem do nich bo miałem problemy z Carisma i chciałem się wpiąc w komp .Samochód nie zapalał jak był zimny.Po diagnostyce elektroniki która nic nie wykazała czekałem az auto ostygnie aby pokazac mechanikom jak to wyglada
w miedzy czasie przywiezli jakąś rozbitą Carisme z wypadku (taka jak moja ) po czym pan mechanik powiedział mi ze jesli chce to moge sobie poprzekładac przepustnice , przepływomierz i inne czesci a jesli coś spowoduje ze moja usterka minie to do ceny sie dogadamy.Wziołem sobie od nich klucze i tak tez zrobiłem na szczescie problem leżał gdzie indziej wiec wszystkie graty wróciły na orginalne miejsce. nie chciałbym byc włascicielem samochodu zostawionego u nich na dłużej bez nadzoru osobistego .Tak wiec z mojej strony minus dla nich .w ramach ciekawostki auto nie paliło z powodu nie wyregulowanych zaworów |
|
|
|
 |
|
|