Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
AUTOMARKET - Boguchwała k/Rzeszowa
Autor Wiadomość
saphire 
Mitsumaniak
daje wędkę nie rybę

Auto: Laguna Coupe GT
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 11-03-2007, 21:18   AUTOMARKET - Boguchwała k/Rzeszowa

Witam!

Stwierdzam, że po miesięcznych z okładem kontaktach z nimi jestem zadowolony. Misiek po ataku parkingowym ładnie naprawiony - cały przód powymieniany, elegancko polakierowany a nawet moje siateczki tuningowe poprzekładali ze starego zderzaka (to już raczej zasługa lakiernika).

Robiłem też rozrząd i olej w automacie i w sumie elegancko proponowali od razu na częściach do pierwszego montażu, ponadto miskę olejową wyprostowali bo gdzieś kiedyś puknąłem i mechanik wyczaił że zagięta i jeszcze ładnie od razu uszczelkę zmienili i osłony pod silnikiem ponaprawiali bo ciut oberwane były.

W sumie nie mogę narzekać na nic a ponadto cierpliwie czekali aż ubezpieczyciel sprawcy przelewami kasę im za ten przodek prześle. W sumie daję im pozytyw - ale może jeszcze ktoś coś od siebie doda.

Python
[Usunięty]

Wysłany: 11-03-2007, 21:42   

Cytat:
W sumie daję im pozytyw - ale może jeszcze ktoś coś od siebie doda.

ja niestety mam złe skojarzenia z tym serwisem dwa lata temu miała miejsce taka sytuacja:
Pojechałem do nich bo miałem problemy z Carisma i chciałem się wpiąc w komp .Samochód nie zapalał jak był zimny.Po diagnostyce elektroniki która nic nie wykazała czekałem az auto ostygnie aby pokazac mechanikom jak to wyglada
w miedzy czasie przywiezli jakąś rozbitą Carisme z wypadku (taka jak moja ) po czym pan mechanik powiedział mi ze jesli chce to moge sobie poprzekładac przepustnice , przepływomierz i inne czesci a jesli coś spowoduje ze moja usterka minie to do ceny sie dogadamy.Wziołem sobie od nich klucze i tak tez zrobiłem na szczescie problem leżał gdzie indziej wiec wszystkie graty wróciły na orginalne miejsce. nie chciałbym byc włascicielem samochodu zostawionego u nich na dłużej bez nadzoru osobistego .Tak wiec z mojej strony minus dla nich .w ramach ciekawostki auto nie paliło z powodu nie wyregulowanych zaworów

Odpowiedz do tematu