|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Rozrusznik |
Autor |
Wiadomość |
tpodsiadlo
Forumowicz

Auto: Galant V 2.0 V6-24 a/t
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 2 razy Dołączył: 05 Mar 2010 Posty: 430 Skąd: sokolow mlp
|
Wysłany: 23-02-2015, 06:38
|
|
|
o widzisz, dzieki, calkiem o tym zapomnialem.
zaraz zerkne... |
_________________ To nic ze mam stare auto. czesci do niego sa tak drogie jak do nowych
========================= |
|
|
|
 |
kaczka81s
Forumowicz

Auto: Był E88A jest Imprezka&BMW
Pomógł: 8 razy Dołączył: 14 Lut 2012 Posty: 651 Skąd: Pieniny
|
Wysłany: 24-02-2015, 21:07
|
|
|
Cytat: | Ale mas przykrecanych do silnika jest kilka, musialyby pasc wszystkie. | Tomek jak wszystkie nie były ruszane od nowości to całkiem możliwe że już zaśniedziały |
_________________ Toyota odeszła
Jest Imprezka
Galant zgnił
Przygarnąłem BMW
 |
|
|
|
 |
tpodsiadlo
Forumowicz

Auto: Galant V 2.0 V6-24 a/t
Pomógł: 2 razy Dołączył: 05 Mar 2010 Posty: 430 Skąd: sokolow mlp
|
Wysłany: 24-02-2015, 21:52
|
|
|
Masy sprawdzilem. Jest ok, problem lezy gdzies po stronie plusa ktory steruje cewka, bo na krotko odpala zawsze. Czujnik ze skrzyni wykluczylem. Immobilizer mi zostal do glebszego sprawdzenia, bo po przytknieciu kostki pyka mi chyba z 7 przekaznikow jednoczesnie i jeszcze nie ogarnalem ktory jest od czego.
Na razie mi to nie przeszkadza wiec jezdze
[ Dodano: 26-02-2015, 17:34 ]
Dzis usunalem usterke.
Jedna wtyczka nie byla wtyknieta do konca, ta ktora idzie do stacyjki, docisnalem tylko az "wskoczyla" i... tyle
Przy okazji wyjalem immobiliser.
Jest to dosc prymitywne urzadzenie, a caly montaz to wpiecie takiej jakby przejsciowki pomiedzy stacyjke i kostke ktora do niej idzie, przykrecenie masy i jednego kabla do skrzynki bezpiecznikow.
Odcina zaplon i rozrusznik, jest dodatkowe wyjscie do odciecia jeszcze jednej rzeczy ale u mnie nie bylo podlaczone.
Gdyby ktos chcial to moge oddac.
Mam kompletny z obydwoma pestkami |
_________________ To nic ze mam stare auto. czesci do niego sa tak drogie jak do nowych
========================= |
|
|
|
 |
kaczka81s
Forumowicz

Auto: Był E88A jest Imprezka&BMW
Pomógł: 8 razy Dołączył: 14 Lut 2012 Posty: 651 Skąd: Pieniny
|
Wysłany: 26-02-2015, 22:13