Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
[EAx 97-04] Avance 2,5V6, 2002r, czarny, sedan, Oświęcim
Autor Wiadomość
Trolensys 
Nowy Forumowicz

Auto: Nissan Almera N15 1.4 16V
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 18-06-2015, 17:02   [EAx 97-04] Avance 2,5V6, 2002r, czarny, sedan, Oświęcim

Prośba o kolejną opinię;)

http://olx.pl/oferta/mits...html#4cc8365349

Kod:

Oferta od    Osoby prywatnej
Marka    Mitsubishi
Model    Galant
Poj. silnika    2 500 cm3
Rok produkcji    2002
Paliwo    Benzyna
Moc silnika    168 KM
Przebieg    178 000 km
Typ nadwozia    Sedan
Kolor    Czarny
Stan techniczny    Nieuszkodzony

Witam posiadam na sprzedaz samochód marki Mitsubishi Galant AVANCE, samochód BEZWYPADKOWY, oryginalny przebieg 178 tys.km. Samochód używany jako drugi -rekreacyjnie, Jestem sympatykiem marki, samochód w stanie Bardzo Dobrym, zarówno pod względem zewnętrznym jak i technicznym, najbogatsza sportowa wersja wyposażenia AVANCE, skórzana tapicerka, podgrzewane siedzenia, zegary HIGH CONTRAST podgrzewane i składane lusterka(tylko w tych ostatnich modelach one występowały), co ważne MANUALNA skrzynia biegów, tempomat, przyciemniane, elektryczne szyby, Climatronic w pełni sprawny, skórzana kierownica, Srodek samochodu w stanie idealnym, bez zadnych rys , przetarc, tapicerka w idealnym stanie, przednie fotele regulowane elektrycznie, zamontowane radio Sony z Bluetooth (450zł). Samochód został zakupiony na moje osobiste zamówienie w Niemczech od pierwszego właściciela i przyjechał na kołach do Polski. Ciężko znalezc tak zadbany egzemplarz, Samochód naprawde godny polecenia, nigdy nie był i nie jest zagazowany, ostatnie wymiany bieżące to olej (pełny syntetyk), filtr powietrza (oryginał), akumulator Bosch SILVER ( 500zł), klocki hamulcowe (BREMBO). Na wszelakie pytania odpowiem telefonicznie. Pozdrawiam
Ostatnio zmieniony przez fj_mike 24-06-2015, 20:08, w całości zmieniany 1 raz  

Tomek 
Mitsumaniak
forumowy ekspert

Auto: Q50s Red Sport
Wysłany: 18-06-2015, 17:24   

ciezko cos powiedziec po tych zdjeciach
troche zwiesniaczony lotką, felgami i bra, ale co kto lubi
daleko nie masz, wiec jedz i ogladaj
Fiat Ducato L4H3 2.3 '15 - (09.2020 - ? )
FZ1 Yamaha Fazer '07 - (08.2021 - ? )

Były:
EA5A - Czarne Avance '01 - (02.2010 - 11.2013)
CJ4A - (08.2010 - 04.2011)
EA5W - Granatowy Elegance '02 - (11.2013 - 08.2014)
CA4A - Błękitne Malibu '95 - (01.2013 - ? )
DA5A - Czarny Avance - podejście drugie '04 - (05.2015 - 10.2018)
ER-5 - Niebieskie Kawasaki '99 - (06.2014 - 02.2021)
URL=https://forum.mitsumaniaki.pl/viewtopic.php?t=109619]E70 BMW X5 40d '12 - (08.2019 - 11.2021)

mjsystem 
Forumowicz

Auto: ...
Wysłany: 18-06-2015, 17:59   

Popatrz na tylne podłużnice, kielichy, belkę itp.. Wycieki z silnika, itd...

robertdg 
Mitsumaniak
SnowWhite

Auto: Galant Sport 98' EAO 2.0 16V
Zaproszone osoby: 1
Wysłany: 18-06-2015, 21:07   

Ostatni lift w fajniej opcji wyposażenia, poza brakiem zaślepki w zderzaku zbytnio nic więcej po tych zdjeciach powiedzieć nie można, daleko nie masz więc jedż oglądać zwracając szczególną uwagę na typowe przypadłości.
W naturze człowieka leży rozsądne myślenie ale nielogiczne działanie

Paweł84 
Forumowicz

Auto: Mitsubishi Galant
Wysłany: 18-06-2015, 23:10   

sprzedający to kłamczuszek, jeszcze wczoraj był inny opis ze sam kupił auto w Niemczech , wieczorem dostał dziwnego sms a i rano opis zmienił. To auto pól roku temu stało w Czarnej , tam trafiło z północy niemieć gdzie było sprzedawane jako uszkodzone (padnięta skrzynia jakie poprawki lakiernicze) Galant w Niemczech miał 3 właścicieli . w PL był wystawiony za 12800 lub 13800 Pan sprzedający go opłacił włożył kasę i chce sprzedać za 14900 jak dla mnie to dziwna sprawa

[ Dodano: 18-06-2015, 23:14 ]
http://forum.mitsumaniaki.pl/viewtopic.php?t=90572

Proszę

[ Dodano: 18-06-2015, 23:30 ]
i jeszcze wczorajszy opis

Witam posiadam na sprzedaż samochód marki Mitsubishi Galant AVANCE, samochód BEZWYPADKOWY, oryginalny przebieg 178 tys.km. Samochód używany jako drugi -rekreacyjnie, Jestem sympatykiem marki, samochód w stanie Bardzo Dobrym, zarówno pod względem zewnętrznym jak i technicznym, najbogatsza sportowa wersja wyposażenia AVANCE, skórzana tapicerka, podgrzewane siedzenia, zegary HIGH CONTRAST podgrzewane i składane lusterka(tylko w tych ostatnich modelach one występowały), co ważne MANUALNA skrzynia biegów, tempomat, przyciemniane, elektryczne szyby, Climatronic w pełni sprawny, skórzana kierownica, Środek samochodu w stanie idealnym, bez żadnych rys , przetarć, tapicerka w idealnym stanie, zamontowane radio Sony z Bluetooth (450zł). Samochód został zakupiony osobiście przeze mnie w niemczech od pierwszego właściciela i przyjechał na kołach do polski. Ciężko znaleźć tak zadbany egzemplarz, Samochód naprawdę godny polecenia, nigdy nie był i nie jest zagazowany, ostatnie wymiany bieżące to olej (pełny syntetyk), filtr powietrza (oryginał), akumulator Bosch SILVER ( 500zł), klocki hamulcowe (BREMBO). Na wszelakie pytania odpowiem telefonicznie. Pozdrawiam

Tomek 
Mitsumaniak
forumowy ekspert

Auto: Q50s Red Sport
Wysłany: 19-06-2015, 08:49   

Cytat:
Ostatni lift w fajniej opcji wyposażenia,

brakuje co najmniej TCL

to:

Paweł84 napisał/a:
sprzedający to kłamczuszek

i to:

Paweł84 napisał/a:
To auto pól roku temu stało w Czarnej

przynajmniej dla mnie oznacza koniec zainteresowania samochodem
Fiat Ducato L4H3 2.3 '15 - (09.2020 - ? )
FZ1 Yamaha Fazer '07 - (08.2021 - ? )

Były:
EA5A - Czarne Avance '01 - (02.2010 - 11.2013)
CJ4A - (08.2010 - 04.2011)
EA5W - Granatowy Elegance '02 - (11.2013 - 08.2014)
CA4A - Błękitne Malibu '95 - (01.2013 - ? )
DA5A - Czarny Avance - podejście drugie '04 - (05.2015 - 10.2018)
ER-5 - Niebieskie Kawasaki '99 - (06.2014 - 02.2021)
URL=https://forum.mitsumaniaki.pl/viewtopic.php?t=109619]E70 BMW X5 40d '12 - (08.2019 - 11.2021)

max6ter 
Nowy Forumowicz

Auto: brak
Wysłany: 19-06-2015, 12:11   

Witam!
Jestem tu nowy!

Czy był ktoś może obejrzeć to auto? Bo ja mam ok. 500km do przejechania, a to jest w tej chwili jedyna ciekawa oferta na rynku.

Pamiętam to auto z początku roku ale wtedy i tak nie miałem kasy zebranej więc oglądałem tylko ogłoszenia.

Pozdrawiam!

misza116 
Mitsumaniak

Auto: EA5A 99 czarny szatan SE
Wysłany: 19-06-2015, 13:33   

Właśnie próbowałem sobie przypomnieć gdzie ja go widziałem... :roll:
Pawel szacun :D

Paweł84 
Forumowicz

Wysłany: 19-06-2015, 13:41   

max6ter napisał/a:
Witam!
Jestem tu nowy!

Czy był ktoś może obejrzeć to auto? Bo ja mam ok. 500km do przejechania, a to jest w tej chwili jedyna ciekawa oferta na rynku.

Pamiętam to auto z początku roku ale wtedy i tak nie miałem kasy zebranej więc oglądałem tylko ogłoszenia.

Pozdrawiam!

jeśli to taka ciekawa oferta na co czekasz? 15 kółek w kieszeń i leć , jeszcze ktoś Ci sprzątnie z przed nosa i dopiero się narobi

max6ter 
Nowy Forumowicz

Wysłany: 19-06-2015, 16:42   

Paweł84 napisał/a:
max6ter napisał/a:
Witam!
Jestem tu nowy!

Pozdrawiam!

jeśli to taka ciekawa oferta na co czekasz? 15 kółek w kieszeń i leć , jeszcze ktoś Ci sprzątnie z przed nosa i dopiero się narobi

Dlaczego na mnie naskakujesz? Pytam się grzecznie czy ktoś go oglądał i nie będę płakał jak ktoś go ogarnie wcześniej. I tak, na zadbane auto jestem gotów wyłożyć 15 klocków. Mam kupić trupa za 7 i włożyć drugie tyle?

misza116 
Mitsumaniak

Auto: EA5A 99 czarny szatan SE
Wysłany: 19-06-2015, 18:41   

max6ter auto w fajnej opcji, łatwo stracić rozsądek.
Kupione ledwie pare mies. temu od handlarza o kiepskiej opinii, są podstawy sądzić, że nie jest to Twoja wymarzona perła, do której nie dołożysz kilku tys.
Bez obejrzenia auta nikt Ci nie powie ile jest warte, po prostu ja po tej historii i za te pieniądze bym się na wycieczkę nie wybrał :)

max6ter 
Nowy Forumowicz

Wysłany: 19-06-2015, 20:47   

misza116 napisał/a:
max6ter auto w fajnej opcji, łatwo stracić rozsądek.
Kupione ledwie pare mies. temu od handlarza o kiepskiej opinii, są podstawy sądzić, że nie jest to Twoja wymarzona perła, do której nie dołożysz kilku tys.
Bez obejrzenia auta nikt Ci nie powie ile jest warte, po prostu ja po tej historii i za te pieniądze bym się na wycieczkę nie wybrał :)

Ja dokładnie tak właśnie myślę. Opcja jest.taka jaka chce kupić, historie auta śledziłem od czasu gdy u niemca stało rozkraczone. Dlatego pytam czy był ktoś obejrzeć bo np. było zrobione na odwal i po pół roku zaczęło klękać a nie mam ochoty dylac 500km by usłyszeć jak silnik cyka i jedynki nie można wbić.
Fakt jest taki ze ten na zdjęciach jest najładniejszy a w okolicy Poznania i tak nic nie ma do obejrzenia (takiego co mi opcja pasuje ). Zakładam ze jeśli ktoś był i wie ze to lipne auto to cos o tym napisze, a może jest dobre ale za drogie dla tej osoby. oczywiście nikt się nie pochwali jak sam bedzue chciał kupić.6 miesięcy to trochę czasu jest, może gościu zadbał o auto ale woli tylni napęd. A w temacie - w tychach jest aso mitsu i zawsze można tam podjechać. Pisze z telefonu i przepraszam za liter'owki. Auto nie musi być igła, cos się moze sypać tylko chodzi o to żeby nie wszystko razem.

Paweł84 
Forumowicz

Wysłany: 19-06-2015, 20:48   

nie naskakuje tylko nie rozumiem tego - chcesz wydać 15 tysi na auto to te dwie czy trzy sety na paliwo nie robią różnicy. jak mnie podobało się auto w szczecinie to nie pytałem na forum czy ktoś oglądał samochód tylko szybki telefon, umówienie się na dzień następny , rano kawa dwa red bulle na drogę i ogień .
Pan co sprzedaje coś kreci choćby z tym kupnem w niemczech , skłamał w takiej błahej sprawie to może kłamać w innej , auto trzeba dobrze sprawdzić tym bardzie ze kosztuje tyle siopy , a nie sadze żeby któryś z forumowiczów ciągał dla ciebie auto po serwisach

robertdg 
Mitsumaniak
SnowWhite

Auto: Galant Sport 98' EAO 2.0 16V
Zaproszone osoby: 1
Wysłany: 19-06-2015, 21:13   

max6ter napisał/a:
Auto nie musi być igła, cos się moze sypać tylko chodzi o to żeby nie wszystko razem.
Tego nie możesz być pewnym kupując nawet 5-cio letnei auto
Paweł84 napisał/a:
nie sadze żeby któryś z forumowiczów ciągał dla ciebie auto po serwisach
No chyba, ze się dogadają co do pokrycia kosztów oględzin, przeglądu, etc
W naturze człowieka leży rozsądne myślenie ale nielogiczne działanie

max6ter 
Nowy Forumowicz

Wysłany: 19-06-2015, 21:19   

Paweł84 napisał/a:
nie naskakuje tylko nie rozumiem tego - chcesz wydać 15 tysi na auto to te dwie czy trzy sety na paliwo nie robią różnicy. jak mnie podobało się auto w szczecinie to nie pytałem na forum czy ktoś oglądał samochód tylko szybki telefon, umówienie się na dzień następny , rano kawa dwa red bulle na drogę i ogień .
Pan co sprzedaje coś kreci choćby z tym kupnem w niemczech , skłamał w takiej błahej sprawie to może kłamać w innej , auto trzeba dobrze sprawdzić tym bardzie ze kosztuje tyle siopy , a nie sadze żeby któryś z forumowiczów ciągał dla ciebie auto po serwisach

A to stad to nieporozumienie. Ja nie mam problemu z pieniędzmi na wyjazd, ja mam problem z czasem (przynajmniej w tej chwili). Jakby nie patrzeć to wycieczka na cały dzień a nie bardzo mam kiedy wygospodarowac ten jeden dzień. Akurat w Oswiecimiu nigdy nie byłem wiec gdyby auto okazało się lipne to jest co zwiedzać (zwłaszcza z osoba towarzysząca:-)).

Mimo to proszę nie przypisuj słów których nie napisałem, nikogo nie proszę o ciaganie auta po serwisach, to juz moja broszka.

Odpowiedz do tematu