Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: roch_27
16-08-2007, 20:55
[E5x 92-96] napisy na tylną klapę
Autor Wiadomość
Peter_s
[Usunięty]

Wysłany: 04-04-2007, 18:40   [E5x 92-96] napisy na tylną klapę

nie mam szczęścia. Nigdzie nie mogę dostać znaczka firmowego na przód. Nie chcę chodzić po parkingach. Z brylantami na przód już wiem, że nikt nie ma ale może na tylną klapę bagażnika?
Teraz mój galancik wygląda jak golas.....

qrzyh
[Usunięty]

Wysłany: 04-04-2007, 20:42   

Mi osobiscie podobaja sie samochody wlasnie bez oznaczen :biggrin: I sam bym z ta sytuacja nic nie robil, ale wszystko to rzecz gustu, wiec zycze powodzenia w znalezieniu znaczka :wink:

Jesli naprawde nie ma gdzie tego dostac moze zobacz

TUTAJ .
Oznaczenia na tyl niestety nie znalazlem :?

Jedrzej
[Usunięty]

Wysłany: 04-04-2007, 21:06   

Ja nie mam oznaczeń na całym samochodzie oprócz małego znaczka na kierwnicy i wszyscy jak jade to sie przyglądają i myśla co to za samochód a wiele ludzi twierdziło że mój Gal to BMW lub Ford albo Renault
Jak chcesz znaczek orginalny GALANT to moge ci go wysłać

Wook@sH 
Mitsumaniak

Auto: Galant E39A - 2.0 4x4 '89
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 04-04-2007, 21:11   

u mnie również ogólenie nie ma oznaczeń po za napisem na spoilerze na klapie bagażnika, juz sie nawet zastanawiałem czy nie wstawić tam 3 światła stopu.
I też sie juz nie raz złapałem na tym ze sie ludzie na ulicy patrzyli z zastanowieniem - czym ja jadę ;) A to tylko mój Gal (anonim :P )

Peter_s
[Usunięty]

Wysłany: 04-04-2007, 22:20   

Jedrzej napisał/a:
Ja nie mam oznaczeń na całym samochodzie oprócz małego znaczka na kierwnicy i wszyscy jak jade to sie przyglądają i myśla co to za samochód a wiele ludzi twierdziło że mój Gal to BMW lub Ford albo Renault
Jak chcesz znaczek orginalny GALANT to moge ci go wysłać

Jeżeli nie sprawi Ci to problemu to chętnie.
Masz rację, że teraz to większość myśli, że to BMW ale ja właśnie chcę pokazać, że to nie jakiś tam niemiec tylko MISIU.
Niech zazdraszczają :badgrin:

mbear
[Usunięty]

Wysłany: 05-04-2007, 10:59   

ja ostatnio kupilem znaczek na allegro na przod - ale stwierdzilem ze jesli jeszcze raz ktos mi go urwie to faktycznie zrezygnuje wogole z oznaczenia z przodu... szkoda nerwow..

Jedrzej
[Usunięty]

Wysłany: 05-04-2007, 23:07   

Peter_s owszem wyśle ci ten napis GALANT ( bo mam napis nie znaczek mitsu) oczywiście dogadamy sie na PW ale dopiero jurto wieczorem lub w sobote bo mam problemy z windowsem

m.romasz 
Nowy Forumowicz
Brygada RR

Auto: Galant 2.5 V6, 1999 r. Sport
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 22-08-2015, 19:23   

Witam wszystkich! Ja też wolałbym mieć napis "Galant" na tylnej klapie niż nie mieć ;) Czy ktoś z Was ma jakiś na zbyciu? W zamian wyślę paczkę kilku najlepszych piw produkowanych na Pomorzu :)

EDIT: na Florydzie łatwiej go zdobyć niż w Polsce, mam już komplet oryginalnych emblematów na tył za 70 zł :)

Odpowiedz do tematu