Przesunięty przez: roch_27 16-08-2007, 20:55 |
[E5x 92-96] napisy na tylną klapę |
Autor |
Wiadomość |
Peter_s [Usunięty]
|
Wysłany: 04-04-2007, 18:40 [E5x 92-96] napisy na tylną klapę
|
|
|
nie mam szczęścia. Nigdzie nie mogę dostać znaczka firmowego na przód. Nie chcę chodzić po parkingach. Z brylantami na przód już wiem, że nikt nie ma ale może na tylną klapę bagażnika?
Teraz mój galancik wygląda jak golas..... |
|
|
|
 |
qrzyh [Usunięty]
|
Wysłany: 04-04-2007, 20:42
|
|
|
Mi osobiscie podobaja sie samochody wlasnie bez oznaczen I sam bym z ta sytuacja nic nie robil, ale wszystko to rzecz gustu, wiec zycze powodzenia w znalezieniu znaczka
Jesli naprawde nie ma gdzie tego dostac moze zobacz
TUTAJ .
Oznaczenia na tyl niestety nie znalazlem |
|
|
|
 |
Jedrzej [Usunięty]
|
Wysłany: 04-04-2007, 21:06
|
|
|
Ja nie mam oznaczeń na całym samochodzie oprócz małego znaczka na kierwnicy i wszyscy jak jade to sie przyglądają i myśla co to za samochód a wiele ludzi twierdziło że mój Gal to BMW lub Ford albo Renault
Jak chcesz znaczek orginalny GALANT to moge ci go wysłać |
|
|
|
 |
Wook@sH
Mitsumaniak

Auto: Galant E39A - 2.0 4x4 '89
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 6 razy Dołączył: 13 Sie 2006 Posty: 432 Skąd: Jaworzno
|
Wysłany: 04-04-2007, 21:11
|
|
|
u mnie również ogólenie nie ma oznaczeń po za napisem na spoilerze na klapie bagażnika, juz sie nawet zastanawiałem czy nie wstawić tam 3 światła stopu.
I też sie juz nie raz złapałem na tym ze sie ludzie na ulicy patrzyli z zastanowieniem - czym ja jadę A to tylko mój Gal (anonim ) |
|
 |
Peter_s [Usunięty]
|
Wysłany: 04-04-2007, 22:20
|
|
|
Jedrzej napisał/a: | Ja nie mam oznaczeń na całym samochodzie oprócz małego znaczka na kierwnicy i wszyscy jak jade to sie przyglądają i myśla co to za samochód a wiele ludzi twierdziło że mój Gal to BMW lub Ford albo Renault
Jak chcesz znaczek orginalny GALANT to moge ci go wysłać |
Jeżeli nie sprawi Ci to problemu to chętnie.
Masz rację, że teraz to większość myśli, że to BMW ale ja właśnie chcę pokazać, że to nie jakiś tam niemiec tylko MISIU.
Niech zazdraszczają |
|
|
|
 |
mbear [Usunięty]
|
Wysłany: 05-04-2007, 10:59
|
|
|
ja ostatnio kupilem znaczek na allegro na przod - ale stwierdzilem ze jesli jeszcze raz ktos mi go urwie to faktycznie zrezygnuje wogole z oznaczenia z przodu... szkoda nerwow.. |
|
|
|
 |
Jedrzej [Usunięty]
|
Wysłany: 05-04-2007, 23:07
|
|
|
Peter_s owszem wyśle ci ten napis GALANT ( bo mam napis nie znaczek mitsu) oczywiście dogadamy sie na PW ale dopiero jurto wieczorem lub w sobote bo mam problemy z windowsem |
|
|
|
 |
m.romasz
Nowy Forumowicz Brygada RR

Auto: Galant 2.5 V6, 1999 r. Sport
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 22-08-2015, 19:23
|
|
|
Witam wszystkich! Ja też wolałbym mieć napis "Galant" na tylnej klapie niż nie mieć Czy ktoś z Was ma jakiś na zbyciu? W zamian wyślę paczkę kilku najlepszych piw produkowanych na Pomorzu
EDIT: na Florydzie łatwiej go zdobyć niż w Polsce, mam już komplet oryginalnych emblematów na tył za 70 zł |
|
|
|
 |
|