|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Bezpiecznik odpowiedzialny za zapalniczke |
Autor |
Wiadomość |
muchmorek
Nowy Forumowicz
Auto: Lancer 1.8 2009
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 08-12-2015, 09:29 Bezpiecznik odpowiedzialny za zapalniczke
|
|
|
Witam,
mam mały problem z zapalniczką w samochodzie. Jestem teraz na wyjeździe i nie mam dostępu do instrukcji, ale ułamała mi się zaślepka i podejrzewam że zrobiła zwarcie. Chciałbym wymienić bezpiecznik na próbę, ale nie mam pojęcia który.
Miałby ktoś może dostęp do instrukcji Mitsubishi Sportback 1.8 z 2009 i mógłby podpowiedzieć? Znalazłem angielską wersję instrukcji, ale niespecjalnie dużo mi ona powiedziała. Z resztą mechanik ze mnie marny, nawet nie niedzielny . Także i taka naprawa to będzie wyzwanie.
Pozdrawiam! |
|
|
|
 |
tyku
Mitsumaniak

Auto: MITSUBISHI LANCER
Pomógł: 56 razy Dołączył: 25 Sty 2012 Posty: 3004 Skąd: INTERNET
|
Wysłany: 08-12-2015, 10:52
|
|
|
Bezpiecznik odpowiedzialny za zapalniczkę znajduje się we wnętrzu pojazdu (po lewej stronie pod kierownicą). Jest to bezpiecznik 15A - Niebieski (patrz na foto - zaznaczone kolorem czerwonym).
Powodzenia. |
_________________ MITSUBISHI LANCER 1.8 (4B10) Sportback - Red Metallic (P26)
Rok produkcji: 2010.
 |
|
|
|
 |
Bizi78
Mitsumaniak Reklamożerca.

Auto: MSS 1.3 family 01r.
Pomógł: 823 razy Dołączył: 01 Sty 2010 Posty: 21010 Skąd: Częstochowa
|