Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
Mitsubishi Galant 2,5
Autor Wiadomość
Kordian1986 
Nowy Forumowicz

Auto: Skoda Octavia 99' 1,6
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 07-08-2016, 00:37   Mitsubishi Galant 2,5

Witam mam kilka pojazdów na oku.

link

Nie są to do końca opcje, które mi pasują na 100%. Ideałem by było Avance 2,5v6 B+Lpg Kombi z tip-tronic i skóra ale chwilowo niczego sensownego nie wypatrzyłem, więc kompromis będzie jakiś konieczny.

Poprawiłem na jeden ale chyba poczekam na ten jeden jedyny...
Może coś w dziale sprzedam się pojawi i dzięki za pomoc.
Ostatnio zmieniony przez Kordian1986 07-08-2016, 16:39, w całości zmieniany 1 raz  

robertdg 
Mitsumaniak
SnowWhite

Auto: Galant Sport 98' EAO 2.0 16V
Zaproszone osoby: 1
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 07-08-2016, 15:54   

Jeden temat jeden samochód, no i http://forum.mitsumaniaki.pl/viewtopic.php?t=40247

Tak wstępnie
Pierwsze dwa ogłoszenia oraz czwarty i piąty link, za wiele powiedziec nie mozna bo kiepskie zdjecia, najlepiej poprosic sprzedawców o zdjecia newralgicznych punktow, nadkola, kielichy/fartuchy, spody drzwi, etc

Ten strzelony w zadek to padlina, strzelona podłoga wraz z podłużnicami oraz zagnieciony dach całkowicie dyskwalifikuje opłacalnosc jakiejkolwiek naprawy przy tym wózku (tymbardziej ze dach to panorama), cóż z tego, że auto ma skóry i LPG jak jego realna wartosc jest ponizej 3tyś zł w całosci, a jak wlasciciel chce 5 koła to lepiej niech sprzeda na czesci powinien na tym wyjść na swoje, przykry jest fakt ze wlasciciel wpompowal kase w auto, ale w takim stanie to juz mało istotne.
Najprawdopodobniej przemieszczenie drzwi prawy tył tez pozostawiło jakis slad na słupku B

Egzemplarz z forum - zawsze mozesz o nim poczytac w postach uzytkownika http://forum.mitsumaniaki..._author=Danyael
albo zadac oficjalne pytania do usera.
W naturze człowieka leży rozsądne myślenie ale nielogiczne działanie

Odpowiedz do tematu