|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Mitsubishi Galant 2,5 |
Autor |
Wiadomość |
Kordian1986
Nowy Forumowicz
Auto: Skoda Octavia 99' 1,6
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 07-08-2016, 00:37 Mitsubishi Galant 2,5
|
|
|
Witam mam kilka pojazdów na oku.
link
Nie są to do końca opcje, które mi pasują na 100%. Ideałem by było Avance 2,5v6 B+Lpg Kombi z tip-tronic i skóra ale chwilowo niczego sensownego nie wypatrzyłem, więc kompromis będzie jakiś konieczny.
Poprawiłem na jeden ale chyba poczekam na ten jeden jedyny...
Może coś w dziale sprzedam się pojawi i dzięki za pomoc. |
Ostatnio zmieniony przez Kordian1986 07-08-2016, 16:39, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
robertdg
Mitsumaniak SnowWhite

Auto: Galant Sport 98' EAO 2.0 16V
Zaproszone osoby: 1
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 1300 razy Dołączył: 21 Cze 2009 Posty: 23638 Skąd: KSSE
|
Wysłany: 07-08-2016, 15:54
|
|
|
Jeden temat jeden samochód, no i http://forum.mitsumaniaki.pl/viewtopic.php?t=40247
Tak wstępnie
Pierwsze dwa ogłoszenia oraz czwarty i piąty link, za wiele powiedziec nie mozna bo kiepskie zdjecia, najlepiej poprosic sprzedawców o zdjecia newralgicznych punktow, nadkola, kielichy/fartuchy, spody drzwi, etc
Ten strzelony w zadek to padlina, strzelona podłoga wraz z podłużnicami oraz zagnieciony dach całkowicie dyskwalifikuje opłacalnosc jakiejkolwiek naprawy przy tym wózku (tymbardziej ze dach to panorama), cóż z tego, że auto ma skóry i LPG jak jego realna wartosc jest ponizej 3tyś zł w całosci, a jak wlasciciel chce 5 koła to lepiej niech sprzeda na czesci powinien na tym wyjść na swoje, przykry jest fakt ze wlasciciel wpompowal kase w auto, ale w takim stanie to juz mało istotne.
Najprawdopodobniej przemieszczenie drzwi prawy tył tez pozostawiło jakis slad na słupku B
Egzemplarz z forum - zawsze mozesz o nim poczytac w postach uzytkownika http://forum.mitsumaniaki..._author=Danyael
albo zadac oficjalne pytania do usera. |
_________________ Gość zobacz mojego Galanta
Jeżeli nie żyjesz na krawędzi, to znaczy, że zajmujesz za dużo miejsca
"Jesteś jedyną osobą na świecie, która może wykorzystać Twój potencjał" - Zig Ziglar
W naturze człowieka leży rozsądne myślenie ale nielogiczne działanie
 |
|
|
|
 |
|
|