|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[Cari 1.8 GDI] Co to takiego? |
Autor |
Wiadomość |
master2591
Nowy Forumowicz

Auto: Carisma 1.8 GDI
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 07-08-2016, 21:33 [Cari 1.8 GDI] Co to takiego?
|
|
|
Witam
Mam pytanie, czy ktoś orientuje się co to za element?
 |
|
|
|
 |
robertdg
Mitsumaniak SnowWhite

Auto: Galant Sport 98' EAO 2.0 16V
Zaproszone osoby: 1
Pomógł: 1300 razy Dołączył: 21 Cze 2009 Posty: 23642 Skąd: KSSE
|
Wysłany: 07-08-2016, 22:12
|
|
|
To z kablami po prawej to zabezpieczenie termiczne, wiec to zaznaczone w kólku tez najprawdopodobniej jest jakimś elementem zabezpieczenia - manual tego do konca nie opisuje |
_________________ Gość zobacz mojego Galanta
Jeżeli nie żyjesz na krawędzi, to znaczy, że zajmujesz za dużo miejsca
"Jesteś jedyną osobą na świecie, która może wykorzystać Twój potencjał" - Zig Ziglar
W naturze człowieka leży rozsądne myślenie ale nielogiczne działanie
 |
|
|
|
 |
master2591
Nowy Forumowicz

Auto: Carisma 1.8 GDI
|
Wysłany: 07-08-2016, 22:30
|
|
|
Niedawno auto było u mechanika ponieważ gdy wymieniałem świece okazało się że w komorze jest olej, więc mechanik stwierdził że trzeba wymienić ustrzelę świec, przy tej wymianie, jeśli wierzyć mechanikowi zepsuł się popychacz, który po złożeniu silnika spowodował to że zawory się powyginały i trzeba było ściągać głowice i robić praktycznie remont silnika, więc auto zamiast 4-5 godzin jak deklarował mechanik było u niego 2 tygodnie(oczywiście ta naprawa była na koszt warsztatu), odebrałem go jakieś 2 tygodnie temu więc nie wiem czy to może mieć wpływ na zepsucie tego zabezpieczenia bo wygląda to jak by urwało śrubę, chodź nie wiem nie jestem mechanikiem.
Tak czy siak pewnie pojadę do tego mechanika, orientuje się ktoś co to w ogóle za urządzenie? czy to może sprężarka klimatyzacji? |
|
|
|
 |
robertdg
Mitsumaniak SnowWhite

Auto: Galant Sport 98' EAO 2.0 16V
Zaproszone osoby: 1
Pomógł: 1300 razy Dołączył: 21 Cze 2009 Posty: 23642 Skąd: KSSE
|
Wysłany: 08-08-2016, 07:09
|
|
|
To spręzarka klimatyzacji |
_________________ Gość zobacz mojego Galanta
Jeżeli nie żyjesz na krawędzi, to znaczy, że zajmujesz za dużo miejsca
"Jesteś jedyną osobą na świecie, która może wykorzystać Twój potencjał" - Zig Ziglar
W naturze człowieka leży rozsądne myślenie ale nielogiczne działanie
 |
|
|
|
 |
|
|