Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
Pożegnanie
Autor Wiadomość
bonito 
Forumowicz

Auto: był Outlander II 2.0 TDI
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 22-08-2016, 10:52   Pożegnanie

Chciałbym pożegnać się z kolegami forumowiczami - właśnie sprzedałem swojego Outlandera. Przyznam że nie bez żalu - zrobiłem nim ponad 300 tys., myślę że było to jedno z lepszych aut jakimi jeździłem, szczególnie na wypady wakacyjne (Włochy, Hiszpania, Maroko). Oczywiście problemy techniczne na tak długim dystansie wystąpiły (aczkolwiek dotyczące głównie silnika produkcji VW :) ).

Życzę wszystkim bezproblemowej jazdy swoimi Outlanderami.
Przy okazji - wbrew obiegowym opiniom o trudności sprzedaży samochodu z dużymi przebiegami, okazało się że nie miałem żadnego problemu ze znalezieniem kupca na swój pojazd, co świadczy że jest to bardzo lubiane auto.

bonito

Bizi78 
Mitsumaniak
Reklamożerca.

Auto: MSS 1.3 family 01r.
Wysłany: 22-08-2016, 11:21   

bonito napisał/a:
Chciałbym pożegnać się z kolegami forumowiczami - właśnie sprzedałem swojego Outlandera.

Oczywiście z forum nikt cię nie wygania :D .
Powodzenia z nową marką 8) .

Aleksander1965 
Forumowicz

Auto: mitsubishi outlander 2,2 156km
Wysłany: 22-08-2016, 16:27   Re: Pożegnanie

bonito napisał/a:
Chciałbym pożegnać się z kolegami forumowiczami - właśnie sprzedałem swojego Outlandera. Przyznam że nie bez żalu - zrobiłem nim ponad 300 tys., myślę że było to jedno z lepszych aut jakimi jeździłem, szczególnie na wypady wakacyjne (Włochy, Hiszpania, Maroko). Oczywiście problemy techniczne na tak długim dystansie wystąpiły (aczkolwiek dotyczące głównie silnika produkcji VW :) ).

Życzę wszystkim bezproblemowej jazdy swoimi Outlanderami.
Przy okazji - wbrew obiegowym opiniom o trudności sprzedaży samochodu z dużymi przebiegami, okazało się że nie miałem żadnego problemu ze znalezieniem kupca na swój pojazd, co świadczy że jest to bardzo lubiane auto.

bonito

Wszystko kwestia ceny...Ja chyba będe nastepny...

krecisie 
Forumowicz

Auto: Mitsubishi Outlander
Wysłany: 22-08-2016, 22:34   

Witam wszystkich ,
Z dniem dzisiejszym również żegnam się ze swoim Outkiem.
Auto nie zostało nawet wystawione w żadnym ogłoszeniu.
Do żony zadzwonił ktoś kto szuka auta, z zapytaniem czy chcemy je sprzedać (miesiac temu kupiłem inne auto), początkowo była odmowa że auta nie sprzedajemy ale na nastepny dzień żona zmieniła zdanie....i auto sprzedało sie dosłownie w 30 min. Co ciekawe okazało się że zainteresowane zakupem były jeszcze dwie inne osoby. Więc ceńcie swoje auta , bo wychodzi na to, że są jednak doceniane.
Auto wędruje w sumie do znajomej osoby, łezka w oku się kręci -sprawowało się bardzo dobrze do tej pory i nigdy mnie nie zawiodło i mam nadzieje że nowy użytkownik będzie również zadowolony.

Od teraz - Audi Sportback 2014 r. .Zupeeełnie inna bajka. Nisko, twardo i bardzo szybko.
Pozdrawiam wszystkich Mitsumaniaków i życzę Wam bezawaryjnej jazdy.
Polonez Caro 94' - Opel Astra GT 1.6 94'- Opel Tigra 1.4 98' - Mazda 323F 1.5 - Rover 416 - Skoda Roomster 1.9- Mercedes W210 3.0- VW Passat 1.9 AT 02'- VW Passat B5FL MT 04' - Outlander II - Audi A5 TDI 14'

jurellas 
Forumowicz

Auto: outlander 2008 2.0DiD
Wysłany: 23-08-2016, 09:07   

Mamy tu małą epidemię pożegnań :) Jeśli wcześniej nic szczególnego się nie wydarzy - odpukać - to za jakieś cztery lata też się żegnać będę :)
Średnio co pięć lat samochód choć dobry po prostu zaczyna mnie nudzić.
Puki co Misiu jest the best :) dla mnie.

emil_d 
Mitsumaniak

Auto: Outlander 2.0DID Intense+ 2010
Wysłany: 23-08-2016, 09:25   

jurellas napisał/a:
Mamy tu małą epidemię pożegnań :) Jeśli wcześniej nic szczególnego się nie wydarzy - odpukać - to za jakieś cztery lata też się żegnać będę :)
Średnio co pięć lat samochód choć dobry po prostu zaczyna mnie nudzić.
Puki co Misiu jest the best :) dla mnie.

Ja na razie nie mogę znaleźć alternatywy dla mojego miśka - więc zostaję przy swoim :)

Odpowiedz do tematu