|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Pożegnanie |
Autor |
Wiadomość |
bonito
Forumowicz
Auto: był Outlander II 2.0 TDI
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 7 razy Dołączył: 31 Paź 2008 Posty: 556 Skąd: Gdynia
|
Wysłany: 22-08-2016, 10:52 Pożegnanie
|
|
|
Chciałbym pożegnać się z kolegami forumowiczami - właśnie sprzedałem swojego Outlandera. Przyznam że nie bez żalu - zrobiłem nim ponad 300 tys., myślę że było to jedno z lepszych aut jakimi jeździłem, szczególnie na wypady wakacyjne (Włochy, Hiszpania, Maroko). Oczywiście problemy techniczne na tak długim dystansie wystąpiły (aczkolwiek dotyczące głównie silnika produkcji VW ).
Życzę wszystkim bezproblemowej jazdy swoimi Outlanderami.
Przy okazji - wbrew obiegowym opiniom o trudności sprzedaży samochodu z dużymi przebiegami, okazało się że nie miałem żadnego problemu ze znalezieniem kupca na swój pojazd, co świadczy że jest to bardzo lubiane auto.
bonito |
_________________ Jest obecnie: Mazda MX-5 (do zabawy), VW Passat B6 (do roboty) |
|
|
|
 |
Bizi78
Mitsumaniak Reklamożerca.

Auto: MSS 1.3 family 01r.
Pomógł: 823 razy Dołączył: 01 Sty 2010 Posty: 21020 Skąd: Częstochowa
|
Wysłany: 22-08-2016, 11:21
|
|
|
bonito napisał/a: | Chciałbym pożegnać się z kolegami forumowiczami - właśnie sprzedałem swojego Outlandera. |
Oczywiście z forum nikt cię nie wygania .
Powodzenia z nową marką . |
_________________ Gość zobacz moją zieloną żabę .
 |
|
|
|
 |
Aleksander1965
Forumowicz
Auto: mitsubishi outlander 2,2 156km
Pomógł: 8 razy Dołączył: 17 Mar 2012 Posty: 480 Skąd: Strzelce Opolskie
|
Wysłany: 22-08-2016, 16:27 Re: Pożegnanie
|
|
|
bonito napisał/a: | Chciałbym pożegnać się z kolegami forumowiczami - właśnie sprzedałem swojego Outlandera. Przyznam że nie bez żalu - zrobiłem nim ponad 300 tys., myślę że było to jedno z lepszych aut jakimi jeździłem, szczególnie na wypady wakacyjne (Włochy, Hiszpania, Maroko). Oczywiście problemy techniczne na tak długim dystansie wystąpiły (aczkolwiek dotyczące głównie silnika produkcji VW ).
Życzę wszystkim bezproblemowej jazdy swoimi Outlanderami.
Przy okazji - wbrew obiegowym opiniom o trudności sprzedaży samochodu z dużymi przebiegami, okazało się że nie miałem żadnego problemu ze znalezieniem kupca na swój pojazd, co świadczy że jest to bardzo lubiane auto.
bonito |
Wszystko kwestia ceny...Ja chyba będe nastepny... |
|
 |
krecisie
Forumowicz
Auto: Mitsubishi Outlander
Pomógł: 2 razy Dołączył: 20 Maj 2015 Posty: 105 Skąd: Checiny
|
Wysłany: 22-08-2016, 22:34
|
|
|
Witam wszystkich ,
Z dniem dzisiejszym również żegnam się ze swoim Outkiem.
Auto nie zostało nawet wystawione w żadnym ogłoszeniu.
Do żony zadzwonił ktoś kto szuka auta, z zapytaniem czy chcemy je sprzedać (miesiac temu kupiłem inne auto), początkowo była odmowa że auta nie sprzedajemy ale na nastepny dzień żona zmieniła zdanie....i auto sprzedało sie dosłownie w 30 min. Co ciekawe okazało się że zainteresowane zakupem były jeszcze dwie inne osoby. Więc ceńcie swoje auta , bo wychodzi na to, że są jednak doceniane.
Auto wędruje w sumie do znajomej osoby, łezka w oku się kręci -sprawowało się bardzo dobrze do tej pory i nigdy mnie nie zawiodło i mam nadzieje że nowy użytkownik będzie również zadowolony.
Od teraz - Audi Sportback 2014 r. .Zupeeełnie inna bajka. Nisko, twardo i bardzo szybko.
Pozdrawiam wszystkich Mitsumaniaków i życzę Wam bezawaryjnej jazdy. |
_________________ Polonez Caro 94' - Opel Astra GT 1.6 94'- Opel Tigra 1.4 98' - Mazda 323F 1.5 - Rover 416 - Skoda Roomster 1.9- Mercedes W210 3.0- VW Passat 1.9 AT 02'- VW Passat B5FL MT 04' - Outlander II - Audi A5 TDI 14'
 |
|
|
|
 |
jurellas
Forumowicz

Auto: outlander 2008 2.0DiD
|
Wysłany: 23-08-2016, 09:07
|
|
|
Mamy tu małą epidemię pożegnań Jeśli wcześniej nic szczególnego się nie wydarzy - odpukać - to za jakieś cztery lata też się żegnać będę
Średnio co pięć lat samochód choć dobry po prostu zaczyna mnie nudzić.
Puki co Misiu jest the best dla mnie. |
_________________ 126p,Zastava,126p,Golf,126p,Wartburg,125p,Polonez,Taunus,Punto,Croma,Vectra,Astra,Frontera,Audi,Jimny,Outlander 1986-20015 Zabudowa miśka - http://forum.karawaning.p...-nasza-salonka/ |
|
|
|
 |
emil_d
Mitsumaniak

Auto: Outlander 2.0DID Intense+ 2010
Pomógł: 3 razy Dołączył: 26 Wrz 2011 Posty: 248 Skąd: Stare Babice
|
Wysłany: 23-08-2016, 09:25
|
|
|
jurellas napisał/a: | Mamy tu małą epidemię pożegnań Jeśli wcześniej nic szczególnego się nie wydarzy - odpukać - to za jakieś cztery lata też się żegnać będę
Średnio co pięć lat samochód choć dobry po prostu zaczyna mnie nudzić.
Puki co Misiu jest the best dla mnie. |
Ja na razie nie mogę znaleźć alternatywy dla mojego miśka - więc zostaję przy swoim |
|
 |
|
|