|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Swap v6 do MSW czy możliwe? |
Autor |
Wiadomość |
Bizi78
Mitsumaniak Reklamożerca.

Auto: MSS 1.3 family 01r.
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 822 razy Dołączył: 01 Sty 2010 Posty: 20981 Skąd: Częstochowa
|
Wysłany: 04-05-2017, 16:05
|
|
|
apg2312 napisał/a: | Nie musi. Silnik jest traktowany jako część zamienna, już od ładnych kilku lat w DR nie wpisuje się numeru silnika. |
Chodzi mi bardziej o pojemność i moc itd. |
_________________ Gość zobacz moją zieloną żabę .
 |
|
|
|
 |
MSW PL
Nowy Forumowicz *****
Auto: Mitsubishi Space Wagon
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 04-05-2017, 17:41
|
|
|
pe emazed napisał/a: | Siema. Temat stary ale ciekawy. Bartek a jak wyglada sprawa przeglądów? Diagnosci sie nie orientują że to nie oryginał? |
Teoretycznie cześć zamienna, ale warto posiąść homologacje oraz uregulować te sprawy u ubezpieczyciela- w razie wypadku mogą się zaprzeć że takowa pojemność/silnik wcale nie ma potwierdzenia w dokumentach
Co do przeglądu- musiałbyś trafić poważnie na jakiegoś maniaka mitsubishi by zauważył zmianę silnika, ja nie widziałem by w dzisiejszych czasach sprawdzano numery. Jeśli już Ci to przeszkadza, jedź na jakąś wieś i tam wszystko dogadasz |
_________________ 2.4 16V GDI 147KM |
|
|
|
 |
|
|