|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Kabel AUX |
Autor |
Wiadomość |
lipiniak
Nowy Forumowicz
Auto: Carisma
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 28-07-2017, 13:07 Kabel AUX
|
|
|
Witam,
Mam pytanie, czy do Carismy 1,6 Po lifcie, da się jakośwyciągnąć z radia kabel aux do podłączenia np telefonu do słuchania muzyki.
Wiem że można wymienić całe radio ale wiem też że po wymianie na niefabryczne traci sięwszystkie komunikaty na małym ekraniku.
Najlepszym rozwiązaniem było by po prostu wyciągnięcie/podpięcie kabla aux.
Da sięcośtakiego zrobić? Kombinował ktoś coś? |
|
|
|
 |
MerlinMulti
Nowy Forumowicz
Auto: Carisma 1.9 DID 2001
|
Wysłany: 03-09-2017, 23:57
|
|
|
Cześć,
Ja jakiś czas temu dorabiałem, do swojej Carismy (co prawda 1.9 DiD), kabel aux. Tak właściwie to wyjąłem radio i dałem mojemu elektrykowi, który zgodnie z opisami na tej stronie https://carpc-project.ru/AUX-MITSUBISHI-W142.html sobie poradził. Gra bardzo fajnie, choć nieco ciszej niż radio, ale bez żadnych szumów. Ostatnio wyprowadziłem sobie nawet dwa gniazda i jedną wtyczkę w różnych miejscach w samochodzie, tak aby każdy pasażer miał dogodny dostęp do audio oraz ładowania z USB Jutro wrzucę jakieś zdjęcia. |
|
|
|
 |
mpoplaw
Forumowicz
Auto: carisma II 1,6 + LPG Lancer1,5
|
Wysłany: 06-09-2017, 06:47
|
|
|
Jak sobie kupiłem kasetę z kablem i z jekiem 3,5 wszędzie pełno tego, koszt 5-7 zł, gra i buczy, mnie wystarcza
Ps działa i z MP3 i z nawigacją i obsługuje rozmowy telefoniczne, jedyny problem to odpowiedni poziom głośności w telefonie, nie można w telefonie ustawić za głośno bo robi się sprzężenie, przed podłączeniem ustawiam telefon na 50% i wtedy jest git majonez 😀 |
|
|
|
 |
|
|