|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Czy ktoś zamawiał w tym sklepie ? |
Autor |
Wiadomość |
Wojciech Bogacz
Mitsumaniak

Auto: Lancer C66A, Sigma Kombi
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 20-07-2017, 21:26 Czy ktoś zamawiał w tym sklepie ?
|
|
|
Czy ktoś może zamawiał części w sklepie czesciauto24.pl - poszukuję kilku części do Sigmy kombi (tylne amortyzatory między innymi) no i tutaj znalazłem - po pierwsze są dostępne - po drugie cena nawet OK.
Z góry dzięki za info
P.S. - tak - kupiliśmy Sigmę - opis na forum za kilka dni |
_________________ Lancer 1,6 C66A
(Była) Nasza Sigma Kombi |
|
|
|
 |
katzenjammer
Nowy Forumowicz katzenjammer

Auto: Mitsubishi Sigma Wagon 12V
|
Wysłany: 04-10-2017, 23:49 Re: Czy ktoś zamawiał w tym sklepie ?
|
|
|
[quote="Wojciech Bogacz"]Czy ktoś może zamawiał części w sklepie czesciauto24.pl - poszukuję kilku części do Sigmy kombi (tylne amortyzatory między innymi) no i tutaj znalazłem - po pierwsze są dostępne - po drugie cena nawet OK.
Tak, kupowałem, widzę, że już poprawili opis dostępności, poprzednio status oczekiwania 5 dni oznaczał, że części po prostu nie mają, pomoc techniczna na Sigmach się nie zna ale generalnie sklep funkcjonuje poprawnie, można śmiało zamawiać, tylko należy uważać bo w autodocu jest sporo błędów jeśli chodzi o nasze autka. |
|
|
|
 |
lukasz12
Mitsumaniak prof. dr hab ;-)

Auto: Sigma 24V '95 / 24V EXE '94
Pomógł: 51 razy Dołączył: 16 Sie 2006 Posty: 2498 Skąd: Warszawa/Biecz/Piastów
|
Wysłany: 05-10-2017, 15:49 Re: Czy ktoś zamawiał w tym sklepie ?
|
|
|
[quote="katzenjammer"] Wojciech Bogacz napisał/a: | Czy ktoś może zamawiał części w sklepie czesciauto24.pl - poszukuję kilku części do Sigmy kombi (tylne amortyzatory między innymi) no i tutaj znalazłem - po pierwsze są dostępne - po drugie cena nawet OK.
Tak, kupowałem, widzę, że już poprawili opis dostępności, poprzednio status oczekiwania 5 dni oznaczał, że części po prostu nie mają, pomoc techniczna na Sigmach się nie zna ale generalnie sklep funkcjonuje poprawnie, można śmiało zamawiać, tylko należy uważać bo w autodocu jest sporo błędów jeśli chodzi o nasze autka. |
Też zamawiałem amortyzatory do kombi i właśnie z tą dostępnością był zonk - niby były a się okazało że ich nie mają jednak i trzeba czekać. W teorii 3 tygodnie, w praktyce około 10 dni więc po złożeniu zamówienie ostatecznie dotarło po około 2 tygodniach.
Drugi problem to błędy w katalogu - już się cieszyłem że jest tyle zamienników jeśli chodzi o tylne tarcze do kombi a okazało się że są to tarcze od 3000GT - bardzo podobne gdyby nie ta wysokość tarczy.
Ogólnie dramatu nie ma, ale trzeba samemu bardzo dokładnie sprawdzać czy coś będzie pasować. |
_________________ Uprzejmie informuję, że nie udzielam porad przez PW/E-mail - do odwołania. Dziękuję za uwagę
"Natomiast wrażenia z jazdy 12V a 24V są niestety nieporównywalne " (C) Chi-Man 2006
Update 06/2011: Ale 12V w manualu może być i nawet całkiem fajnie murczy
Update 10/2011: 12V mruczy jeszcze fajniej (bo ma oryginalny wydech)...i wróciła do łask
Update 11/2011: 12V jest OK, ale przydałoby się jednak więcej mocy na autostradzie
Update 03/2012: Zdrowe 24V mruczy i dostarcza sporo radości przy manualu
 |
|
|
|
 |
|
|