|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Przesunięty przez: Bizi78 25-02-2018, 21:06 |
Space Star proszę o pomoc :) |
Autor |
Wiadomość |
Hangoverz
Nowy Forumowicz
Auto: Mitsubishi Space Star Facelift
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 25-02-2018, 18:34 Space Star proszę o pomoc :)
|
|
|
Witam, ostatnio z narzeczoną dostaliśmy od teścia auto, tak jak w temacie jest to Space Star z 2004r po lifcie z silnikiem 1.9 D-ID. Chciałbym sprawdzić poziom oleju w silniku, ale nigdzie nie mogę znaleźć bagnetu. Jeździłem już różnymi autami takimi jak Renault Megane, Ford Mondeo, Renault Espace, Mitsubishi Outlander, ale, cholercia, w każdym z tych aut znalezienie bagnetu było bezproblemowe, a tutaj mam zagwostkę .
Dodatkowo jeszcze antena mi się ułamała i chciałbym ją wymienić, wie ktoś jak to zrobić?
Pozdrawiam |
|
|
|
 |
mkm
Forumowicz
Auto: Colty
Pomógł: 187 razy Dołączył: 26 Lut 2008 Posty: 14126 Skąd: Krakow
|
|
|
|
 |
Hangoverz
Nowy Forumowicz
Auto: Mitsubishi Space Star Facelift
|
Wysłany: 25-02-2018, 19:25
|
|
|
Czyli bagnetem jest sam "kurek" od oleju silnikowego? |
|
|
|
 |
Raflph85
Nowy Forumowicz
Auto: Mitsubishi Space Star
|
Wysłany: 29-04-2018, 20:23 Re: Space Star proszę o pomoc :)
|
|
|
Hangoverz napisał/a: | Witam, ostatnio z narzeczoną dostaliśmy od teścia auto, tak jak w temacie jest to Space Star z 2004r po lifcie z silnikiem 1.9 D-ID. Chciałbym sprawdzić poziom oleju w silniku, ale nigdzie nie mogę znaleźć bagnetu. Jeździłem już różnymi autami takimi jak Renault Megane, Ford Mondeo, Renault Espace, Mitsubishi Outlander, ale, cholercia, w każdym z tych aut znalezienie bagnetu było bezproblemowe, a tutaj mam zagwostkę .
Dodatkowo jeszcze antena mi się ułamała i chciałbym ją wymienić, wie ktoś jak to zrobić?
Pozdrawiam |
Wymiana snteny jest opisala krok po kroku już przez jednego forumowicza:
https://forum.mitsumaniaki.pl/viewtopic.php?t=79828 |
|
|
|
 |
|
|