Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
Mechanik do Mitsu
Autor Wiadomość
vostel
[Usunięty]

Wysłany: 09-05-2007, 22:05   Mechanik do Mitsu

szukam jakiegoś dobrego mechanika który zajął by sie moją Carismą. Muszę wymienić chłodnicę klimy i potrzebuję dobrego i rozsądnie ceniącego się fachowca. Macie jakiś godnych polecenia??

arturro
[Usunięty]

Wysłany: 09-05-2007, 23:37   

w zakladzie klimy, imo najlepszy i najtanszy jest obok sali bankietowej amadeo, nie znam ulicy ale odchodzi ona od kolbego (piaskowa).

vostel
[Usunięty]

Wysłany: 10-05-2007, 10:24   

któryś z tych??
http://www.bialystokonlin...d=6188&strona=1
http://www.bialystokonlin...d=9139&strona=1

mam nadzieję że bez problemu wymienili by element który sam bym dostarczył

arturro
[Usunięty]

Wysłany: 10-05-2007, 11:03   

tak, dokladnie ten pierwszy link,
oczywiscie bez problemu wymienia bo sie tym specjalizuja tylko proponowalbym zadzwonic bo kolejki u nich straszne (przynajmniej w tamtym roku).

vostel
[Usunięty]

Wysłany: 10-05-2007, 11:27   

ok
dzięki za pomoc

cimon102
[Usunięty]

Wysłany: 10-05-2007, 14:47   

A ni emozesz wymienic tego sam?WYdaje mi sie ze nie jest to trudna sprawa, przynajmniej w oplu wymienilem sobie sam.Pozdrawiam

vostel
[Usunięty]

Wysłany: 10-05-2007, 15:26   

wolę sam się tym nie zajmować jeśli w ogóle sie na tym nie znam

t_a_s 
Mitsumaniak

Auto: Carisma 1.8 GDI, 98 rok
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 03-04-2008, 18:36   

A czy ktoś zna jakiegoś mechanika z okolicy Suwałk, co się zna na GDI? Bo jutro jadę po Carismę i mam nadzieję, że ją kupię i na wstępie czeka mnie pewnie wymiana rozrządu.

[ Dodano: 08-04-2008, 14:08 ]
Więc kupiłam tą carismę, temat aktualny, czy ktoś zna takiego mechanika, w ASO powiedzieli, że mają raz na rok jeden egzemplarz GDI i nie mają nawet cennika do niej :?

[ Dodano: 29-05-2008, 09:41 ]
Jakby ktoś szukał dobrego mechanika, to jednak polecam ASO, ceny przystępne, obsługa miła, ale części lepiej kupować samemu, bo mają niezłą przebitkę na nich.

Odpowiedz do tematu