|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Mechanik do Mitsu |
Autor |
Wiadomość |
vostel [Usunięty]
|
Wysłany: 09-05-2007, 22:05 Mechanik do Mitsu
|
|
|
szukam jakiegoś dobrego mechanika który zajął by sie moją Carismą. Muszę wymienić chłodnicę klimy i potrzebuję dobrego i rozsądnie ceniącego się fachowca. Macie jakiś godnych polecenia?? |
|
|
|
 |
arturro [Usunięty]
|
Wysłany: 09-05-2007, 23:37
|
|
|
w zakladzie klimy, imo najlepszy i najtanszy jest obok sali bankietowej amadeo, nie znam ulicy ale odchodzi ona od kolbego (piaskowa). |
|
|
|
 |
vostel [Usunięty]
|
|
|
|
 |
arturro [Usunięty]
|
Wysłany: 10-05-2007, 11:03
|
|
|
tak, dokladnie ten pierwszy link,
oczywiscie bez problemu wymienia bo sie tym specjalizuja tylko proponowalbym zadzwonic bo kolejki u nich straszne (przynajmniej w tamtym roku). |
|
|
|
 |
vostel [Usunięty]
|
Wysłany: 10-05-2007, 11:27
|
|
|
ok
dzięki za pomoc |
|
|
|
 |
cimon102 [Usunięty]
|
Wysłany: 10-05-2007, 14:47
|
|
|
A ni emozesz wymienic tego sam?WYdaje mi sie ze nie jest to trudna sprawa, przynajmniej w oplu wymienilem sobie sam.Pozdrawiam |
|
|
|
 |
vostel [Usunięty]
|
Wysłany: 10-05-2007, 15:26
|
|
|
wolę sam się tym nie zajmować jeśli w ogóle sie na tym nie znam |
|
|
|
 |
t_a_s
Mitsumaniak
Auto: Carisma 1.8 GDI, 98 rok
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 03-04-2008, 18:36
|
|
|
A czy ktoś zna jakiegoś mechanika z okolicy Suwałk, co się zna na GDI? Bo jutro jadę po Carismę i mam nadzieję, że ją kupię i na wstępie czeka mnie pewnie wymiana rozrządu.
[ Dodano: 08-04-2008, 14:08 ]
Więc kupiłam tą carismę, temat aktualny, czy ktoś zna takiego mechanika, w ASO powiedzieli, że mają raz na rok jeden egzemplarz GDI i nie mają nawet cennika do niej
[ Dodano: 29-05-2008, 09:41 ]
Jakby ktoś szukał dobrego mechanika, to jednak polecam ASO, ceny przystępne, obsługa miła, ale części lepiej kupować samemu, bo mają niezłą przebitkę na nich. |
_________________ Pozdrawiam, Anita
 |
|
|
|
 |
|
|