|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Formalne pożegnanie |
Autor |
Wiadomość |
Sk00tie [Usunięty]
|
Wysłany: 05-04-2018, 23:16 Formalne pożegnanie
|
|
|
Witam Państwa szalenie serdecznie.
W związku z naszą znajomością trwającą 10 lat chciałbym się z Szanownym Państwem pożegnać. Powodem naszego rozstania jest akt zgonu wydany na mojego Pinina podczas rutynowego remontu zawieszenia. Nośność elementów konstrukcyjnych spadła poniżej 5% i jestem zmuszony poddać pojazd eutanazji.
Dziękuję serdecznie za wszelką pomoc uzyskaną przez Państwa na przestrzeni owych lat i życzę Waszym maszynom dłuższego żywota albowiem nie znam drugiego tak wdzięcznego pojazdu.
Z wyrazami Szacunku.
Tomasz Jędrzejowski
Rok produkcji 2001
Przebieg 250 tysięcy kilometrów
przyczyna zgonu: korozja stali konstrukcji zawieszenia 95% |
|
|
|
 |
yanes
Forumowicz
Auto: O2i SS2 4x4TDI,Audi A5 Q TDI
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 5 razy Dołączył: 10 Lip 2009 Posty: 111 Skąd: Podhale
|
Wysłany: 13-04-2018, 06:03
|
|
|
Piękne pożegnanie , ja też pozbyłem się Pinina 2 lata temu ale z sentymentu jeszcze tu zaglądam. |
|
 |
plecho1
Mitsumaniak
Auto: Laguna 3
Pomógł: 583 razy Dołączył: 02 Sty 2010 Posty: 10313 Skąd: Świdnik
|
Wysłany: 13-04-2018, 06:50
|
|
|
Pozbycie się Miśka nie wyklucza z możliwości przebywania na forum Ja też już od pewnego czasu nie mam Carismy ale mimo to nie wyobrażam sobie aby przestać tu zaglądać |
|
|
|
 |
romek atomek2
Forumowicz
Auto: e46 tourer 330 / Pajero Pinin
|
Wysłany: 24-04-2018, 13:53 Re: Formalne pożegnanie
|
|
|
Sk00tie napisał/a: | Witam Państwa szalenie serdecznie.
W związku z naszą znajomością trwającą 10 lat chciałbym się z Szanownym Państwem pożegnać. Powodem naszego rozstania jest akt zgonu wydany na mojego Pinina podczas rutynowego remontu zawieszenia. Nośność elementów konstrukcyjnych spadła poniżej 5% i jestem zmuszony poddać pojazd eutanazji.
|
Panie Tomek, coś Pan zaniedbał / przeoczył - może jakieś rady dla nas
Bo oddać do blacharza raz na kilka lat to mnie stać, ale zezłomować auto i szukać kolejnego - to
już mnie nie stać - dla tego pytam. Nie że się nie oglądam za krótki 3D pajero z lat 2007 - ale to jak mawiają "window shopping" - a utrzymanie pinina kosztuje w sumie więcej nerwów i czasu ( GDI ) niż pieniędzy. Choć moje GDI już prosi się o remoncik silnika .. |
|
|
|
 |
|
|