Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
Formalne pożegnanie
Autor Wiadomość
Sk00tie
[Usunięty]

Wysłany: 05-04-2018, 23:16   Formalne pożegnanie

Witam Państwa szalenie serdecznie.

W związku z naszą znajomością trwającą 10 lat chciałbym się z Szanownym Państwem pożegnać. Powodem naszego rozstania jest akt zgonu wydany na mojego Pinina podczas rutynowego remontu zawieszenia. Nośność elementów konstrukcyjnych spadła poniżej 5% i jestem zmuszony poddać pojazd eutanazji.

Dziękuję serdecznie za wszelką pomoc uzyskaną przez Państwa na przestrzeni owych lat i życzę Waszym maszynom dłuższego żywota albowiem nie znam drugiego tak wdzięcznego pojazdu.

Z wyrazami Szacunku.

Tomasz Jędrzejowski

Rok produkcji 2001
Przebieg 250 tysięcy kilometrów
przyczyna zgonu: korozja stali konstrukcji zawieszenia 95%

yanes 
Forumowicz

Auto: O2i SS2 4x4TDI,Audi A5 Q TDI
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 13-04-2018, 06:03   

Piękne pożegnanie , ja też pozbyłem się Pinina 2 lata temu ale z sentymentu jeszcze tu zaglądam.

plecho1 
Mitsumaniak

Auto: Laguna 3
Wysłany: 13-04-2018, 06:50   

Pozbycie się Miśka nie wyklucza z możliwości przebywania na forum :) Ja też już od pewnego czasu nie mam Carismy ale mimo to nie wyobrażam sobie aby przestać tu zaglądać :)

romek atomek2 
Forumowicz

Auto: e46 tourer 330 / Pajero Pinin
Wysłany: 24-04-2018, 13:53   Re: Formalne pożegnanie

Sk00tie napisał/a:
Witam Państwa szalenie serdecznie.

W związku z naszą znajomością trwającą 10 lat chciałbym się z Szanownym Państwem pożegnać. Powodem naszego rozstania jest akt zgonu wydany na mojego Pinina podczas rutynowego remontu zawieszenia. Nośność elementów konstrukcyjnych spadła poniżej 5% i jestem zmuszony poddać pojazd eutanazji.

Panie Tomek, coś Pan zaniedbał / przeoczył - może jakieś rady dla nas

Bo oddać do blacharza raz na kilka lat to mnie stać, ale zezłomować auto i szukać kolejnego - to
już mnie nie stać - dla tego pytam. Nie że się nie oglądam za krótki 3D pajero z lat 2007 - ale to jak mawiają "window shopping" - a utrzymanie pinina kosztuje w sumie więcej nerwów i czasu ( GDI ) niż pieniędzy. Choć moje GDI już prosi się o remoncik silnika ..

Odpowiedz do tematu