Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
[CY3A 1.8] Zakup oryginalnego spojlera
Autor Wiadomość
nadal7125 
Nowy Forumowicz

Auto: Lancer
Kraj/Country: Polska
  Wysłany: 05-09-2019, 21:57   [CY3A 1.8] Zakup oryginalnego spojlera

Witam forumowiczów , pisze z prośbą a zarazem pytaniem , chce zakupić do swojego lancera 1,8 sedan spojler na tył , oryginalny bo wiemy jak jest z tymi zamiennikami , niestety Mitsubishi powiedziało mi ze nie mają , chodzi dokładnie o te oryginalne które mozna było dokupić przy zakupie( były w katalogach) nie te od Evo , kolor czarna perła , przeglądałem allegro , ebay i olx
i nie moge znalezc , moze polecacie jakies inne strony , pozdrawiam serdecznie

michaello 
Forumowicz

Auto: Byl LANCER jest CIVIC X Hatch
Wysłany: 06-09-2019, 09:46   

Powiem tak, mam oryginał ale dziś pewnie bym go nie założył, zrobiłem to kiedyś ponieważ tył auta bez tego elementu wyglada dosyć kiepsko i nie zamyka bryły. Widziałem ostatnio na żywo taki oto wynalazek i lancer wygląda o niebo lepiej niż ze spojlerem, który w dzisiejszych czasach trąci już myszką.

https://www.ebay.com/itm/...r-/272313851841

Grzeniu92 
Forumowicz

Auto: LancerSedanCY0 1.8 4B10 PB+LPG
Wysłany: 16-09-2019, 21:58   

Ja tam kupowałem z allegro, wygląda jak oryginalny
https://archiwum.allegro.pl/oferta/spoiler-tyl-mitsubishi-lancer-15-mz574560ex-oryg-i7688220710.html
niestety gościu chyba zwinął interes.
Najlepiej kupić już zamontowany w klapie, ale trzeba zwrócić uwagę czy są tam śruby (znaczy oryginalny), bo zamiennik prędzej na klej pójdzie.

Roguuu95 
Forumowicz

Auto: Lancer 2.0 TDI
Wysłany: 17-09-2019, 11:29   

Ja również na allegro kupowałem, nie był jakiś dopracowany na maksa, materiał nie z najwyższej półki, trzeba było go wygładzić, a potem wymalować po kolor auta, zamontowany na śrubach i dla pewności klejem złapany. Trzyma się dobrze, wygląda dobrze, a cena mała, więc wg mnie spoko opcja.

oEdGein 
Forumowicz

Auto: Mitsubishi Lancer
Wysłany: 18-09-2019, 15:31   

Cześć. Szukanie spojlera do sedna , używki ale oryginał to szukanie igły w stogu siana. Wiem coś o tym.
Kilka msc temu udało mi się kupić . W zamienniki najtańsze bym się nawet nie bawił na Twoim miejscu. Ewentualnie dobrej firmy która produkuje zamienniki , Ale sa droższe niż oryginalne używki.
Ja za swój dalem 600zl, oczywiście nie liczę malowania.
Często na allegro ludzie piszą że mają oryginał a wciskają zamiennik. Więc zwróć uwagę na to

wader155 
Nowy Forumowicz

Auto: Lancer 117km Sedan Inform
Wysłany: 29-10-2019, 21:38   

Siemka też się rozglądam za spoilerem do swojego sedana :D niestety trochę ciężko jest go dostać .Nad taką nakładką jak pokazał michaello , też się zastanawiałem ale nie wiem czy to ładnie wygląda , a wy co sądzicie ??

Ununiumplum 
Nowy Forumowicz

Auto: Lancer 1.8 VIII sedan
Wysłany: 15-11-2020, 13:57   

Ja kupiłem lotkę z maxtona Link i jestem zadowolony. Trzeba go maźnąć podkładem i polakierować. Zamontowany na śrubach + klej dla pewności, pasuje w fabrycznie przygotowane miejsce na oryginalny spoiler.
Foto:
1 2 3 4 5

Odpowiedz do tematu