|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[CY3A 1.8] Zakup oryginalnego spojlera |
Autor |
Wiadomość |
nadal7125
Nowy Forumowicz
Auto: Lancer
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 05-09-2019, 21:57 [CY3A 1.8] Zakup oryginalnego spojlera
|
|
|
Witam forumowiczów , pisze z prośbą a zarazem pytaniem , chce zakupić do swojego lancera 1,8 sedan spojler na tył , oryginalny bo wiemy jak jest z tymi zamiennikami , niestety Mitsubishi powiedziało mi ze nie mają , chodzi dokładnie o te oryginalne które mozna było dokupić przy zakupie( były w katalogach) nie te od Evo , kolor czarna perła , przeglądałem allegro , ebay i olx
i nie moge znalezc , moze polecacie jakies inne strony , pozdrawiam serdecznie |
|
|
|
 |
michaello
Forumowicz

Auto: Byl LANCER jest CIVIC X Hatch
|
Wysłany: 06-09-2019, 09:46
|
|
|
Powiem tak, mam oryginał ale dziś pewnie bym go nie założył, zrobiłem to kiedyś ponieważ tył auta bez tego elementu wyglada dosyć kiepsko i nie zamyka bryły. Widziałem ostatnio na żywo taki oto wynalazek i lancer wygląda o niebo lepiej niż ze spojlerem, który w dzisiejszych czasach trąci już myszką.
https://www.ebay.com/itm/...r-/272313851841 |
|
|
|
 |
Grzeniu92
Forumowicz
Auto: LancerSedanCY0 1.8 4B10 PB+LPG
|
|
|
|
 |
Roguuu95
Forumowicz

Auto: Lancer 2.0 TDI
Pomógł: 6 razy Dołączył: 22 Maj 2019 Posty: 44 Skąd: Kraków
|
Wysłany: 17-09-2019, 11:29
|
|
|
Ja również na allegro kupowałem, nie był jakiś dopracowany na maksa, materiał nie z najwyższej półki, trzeba było go wygładzić, a potem wymalować po kolor auta, zamontowany na śrubach i dla pewności klejem złapany. Trzyma się dobrze, wygląda dobrze, a cena mała, więc wg mnie spoko opcja. |
|
|
|
 |
oEdGein
Forumowicz
Auto: Mitsubishi Lancer
|
Wysłany: 18-09-2019, 15:31
|
|
|
Cześć. Szukanie spojlera do sedna , używki ale oryginał to szukanie igły w stogu siana. Wiem coś o tym.
Kilka msc temu udało mi się kupić . W zamienniki najtańsze bym się nawet nie bawił na Twoim miejscu. Ewentualnie dobrej firmy która produkuje zamienniki , Ale sa droższe niż oryginalne używki.
Ja za swój dalem 600zl, oczywiście nie liczę malowania.
Często na allegro ludzie piszą że mają oryginał a wciskają zamiennik. Więc zwróć uwagę na to |
|
|
|
 |
wader155
Nowy Forumowicz
Auto: Lancer 117km Sedan Inform
|
Wysłany: 29-10-2019, 21:38
|
|
|
Siemka też się rozglądam za spoilerem do swojego sedana niestety trochę ciężko jest go dostać .Nad taką nakładką jak pokazał michaello , też się zastanawiałem ale nie wiem czy to ładnie wygląda , a wy co sądzicie ?? |
|
 |
Ununiumplum
Nowy Forumowicz
Auto: Lancer 1.8 VIII sedan
|
Wysłany: 15-11-2020, 13:57
|
|
|
Ja kupiłem lotkę z maxtona Link i jestem zadowolony. Trzeba go maźnąć podkładem i polakierować. Zamontowany na śrubach + klej dla pewności, pasuje w fabrycznie przygotowane miejsce na oryginalny spoiler.
Foto:
1 2 3 4 5 |
|
|
|
 |
|
|