|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
1,8 mpi podłączenie do kompa |
Autor |
Wiadomość |
mandorjan
Nowy Forumowicz
Auto: Pajero II 2,5 i Pinin 1,8
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 1 raz Dołączył: 13 Sty 2018 Posty: 2 Skąd: łomianki
|
Wysłany: 12-12-2019, 21:58 1,8 mpi podłączenie do kompa
|
|
|
Witajcie Panowie, czy ktoś z warszawy, powiat zachodni najlepiej pomógł by mi ze zczytaniem błędów z kompa? byłem już u dwóch magików i żaden mi nie pomógł, ich sprzęty nie mogły się połączyć z silnikiem, mieliło kilka minut i stwierdzali że coś jest nie tak i kazali [Edit]
Problem jest taki że po wymianie rozrządu i czyszczeniu wszystkiego (przepustnicy i silnika krokowego) powstał problem... Silnik odpala za 2 lub 3 razem, i nie ma mocy, wciśnięcie pedału gazu powoduje zadławianie się silnika, skakanie i nie wkręcanie się na obroty do momentu przeskoczenia na lpg i wszystko działa ok. Ale tylko na lpg... Przepinasz na benzyne i koniec jazdy..
Przeprowadzałem adaptacje przepustnicy i nic to nie dało, na pewno wywiało katalizator ale wcześniej też go nie było, rozrząd ustawiony prawidłowo...
A zapomniałem, rocznik 2004 1,8 mpi |
Ostatnio zmieniony przez Bizi78 13-12-2019, 00:47, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
Bizi78
Mitsumaniak Reklamożerca.

Auto: MSS 1.3 family 01r.
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 823 razy Dołączył: 01 Sty 2010 Posty: 21004 Skąd: Częstochowa
|